Čia buvau parašius kaip mezgiau viską , ten bent pora puslapių pasižiūrėk, nes mezgiau ne tiksliai pagal raštą.(4 nr. virbalai)
Polo,ačiū,ryt iš pat ryto bandysiu išmegzt tą raštelį,žiūrėsiu kaip atrodys
Dabar tik pamačiau kokį praeitą posmą parašiau pamiršau kalbą persijungt
Dabar tik pamačiau kokį praeitą posmą parašiau pamiršau kalbą persijungt
Nuostabios idejos.Numegsti suknute reikia kruopstumo,patirties ir tinkamai pasirinkto modelio.Idejos puikios tad ikvepimo kantrrybes ir laiko...Sekmes su artejaciomis sventemis...
kad tos šventės ir stabdo visus mezgimus....... bet ir nuo šito malonumo reikia pailsėt
QUOTE(kristukass @ 2008 12 12, 20:37)
gadget3 , o siulu sudetis kad lygiai megztusi ir graziai kristu. Jau jai padesi tai labai faina butu.
Nezinau, kokie siulai tau labiausiai patinka. Suknelei galima imti VERNITO vilna (rekomenduociau su kokiu 20 pr. sintetikos priedu - del tvirtumo, nes 100 pr. vilna labiau issisedi) - cia butu pigiausias variantas, ir guletu tikrai graziai. Buvo juk merginos idejusios. Pati pasakyt asmeniniu ispudziu negaliu, nes esu kazka gaminus tik is VERNITO medvilnes. Siaip kuo lygiau suverptas pats siulas, tuo graziau krinta suknia, o pynems svarbus ir siulo blizgumas.
Suknia ziemine, todel nesiulau su viskoze maisytos medvilnes - tas pluostas duoda puikia faktura, bet va su ziema ne visoms asmenybems suderinamas
DITEKSE maciau (vakar buvau, jau netusciom isejau - kashmyras mane sauke, tskant) 60 vilna/40 sintetika graziu spalvu siulu. Vienas minusas - kol mezgi, jie gali ne tokie grazus atrodyti, nes babinose buna paruosti ir masininiam mezgimui - kiek paalyvuoti. O kai isplauni, atsiskleidzia visas pasakiskas grozis.
O tikrai brangesnis variantas butu VERPALU 75 vilna/25 silkas. Bet mezgimas labai malonus, mezginys ilgai islaiko visas gerasias savybes ir nepaprastai malonus ant kunelio (turiu dar 1998 ar 1999 metu megztuka - ).
QUOTE(Vandenė @ 2008 12 12, 22:42)
Aš jau pykčiu netveriu,kad tokius storus siūlus nusipirkau,nesugalvoju jokio rašto kad gražiai atrodytų
Kai siulas tave pasaukia, reikia tik nesipriesint - modeli tikrai rasi. Gi didziulis malonumas laukia - greit numegzsi
o namu darbai ka - dar neparuosti?
QUOTE(gadget3 @ 2008 12 13, 10:35)
VERNITO medvilnes.
Vernito medvilnė mezgant skersuoja !! nesigundykit gražiom spalvom.Ieškokit medvilnės su akrilu,tada viskas bus ok. Kalbu iš asmeninės patirties
Su vernito skersavimu ir aš susiduriau , todėl daugiau nebeperku
QUOTE(gadget3 @ 2008 12 13, 10:35)
Dar nea mazule pasigavo virusa, tai nenorejau palikt su dickiais, ta siandien leksiu siulu pirkt ir ruosiu namu darbus
QUOTE(@asta @ 2008 12 13, 12:13)
Vernito medvilnė mezgant skersuoja !! nesigundykit gražiom spalvom.Ieškokit medvilnės su akrilu,tada viskas bus ok. Kalbu iš asmeninės patirties
Jei mezgi lygiu rastu - taip, bet man pavyko - mezgiau pyniuota megztuka, tai viskas
O is plonos baltos - neriau pleduka kudikeliui, tai labai malonus ir minkstas dalykiukas isejo. Manau, VERNITO medvilne nertiems daiktams, kuriems reikia minkstumo - pats tas!
QUOTE(nelle @ 2008 12 13, 12:23)
Dar nea mazule pasigavo virusa, tai nenorejau palikt su dickiais, ta siandien leksiu siulu pirkt ir ruosiu namu darbus
Gero pirkimo
As savo siulu pirkinukais jau virbalomaniakiu temoj pasigyriau, tai jumej galiu tik nuoroda PAZIUREJIMUI
nelle, sauni pradzia!!!!
Matau, ir nesiotoja tokia patenkinta patenkinta O tai juk svarbiausia!!!
Matau, ir nesiotoja tokia patenkinta patenkinta O tai juk svarbiausia!!!