busimoms mamytems tiktu
Tokia mezgiau nestukei
arba tokia
ir VAMI ir GRAZINA25 labai grazu
tiesiog ispudinga tai raudonoji suknyte - kaip tikra snieguole
tiesiog ispudinga tai raudonoji suknyte - kaip tikra snieguole
GRAŽINA25 labai labai puiki suknytė
QUOTE(driftas @ 2009 01 07, 15:47)
kaip padaryti kad tas perėjimas būtų ne griežtas o toks laipsniškas kaip iš oranžinės į smėlinę šitame sarafane???? ar čia gal siūlai taip super duper parinkti?
cia toks siulas
VAMI, GRAŽINA25 labai gražu
QUOTE(VAMI @ 2009 01 11, 10:48)
giriuosi ir as
Labai gražios Super
[quote=GRAŽINA25,2009 01 11, 12:03]
neinau kaip jum bet man grazu
as visada sakiau, kad paprastume ir yra visas grozis, man tai jau labai labai , gal delto, kad as turiu lygiai toki sarafana sau nusimezgus, bet man tai jau tikrai ziauriai grazu
neinau kaip jum bet man grazu
as visada sakiau, kad paprastume ir yra visas grozis, man tai jau labai labai , gal delto, kad as turiu lygiai toki sarafana sau nusimezgus, bet man tai jau tikrai ziauriai grazu
grazios suknutes
Lusasita- aciu uz geras idejas : reikes viena kokia issirinkti ir... jei sugebesiu
Lusasita- aciu uz geras idejas : reikes viena kokia issirinkti ir... jei sugebesiu
joooooo, niu, merginos ir pridejot grioziu cia...
as irgi vakar vakare jau pabaigiau savo sarafaniuka, dar dirziuka po darbo gryzus pabaigsiu ir gal koki antradienio vakara idesiu...
as irgi vakar vakare jau pabaigiau savo sarafaniuka, dar dirziuka po darbo gryzus pabaigsiu ir gal koki antradienio vakara idesiu...
va ir sita labai grazute labas rytas
taip noriu suknutes, o pradet bijau bijau kad nesugebesiu, numesiu...
na man tie visi skaiciavimai tai tragedija- jei ne Gadget buciau ir pirmosios nenusimezgus
na man tie visi skaiciavimai tai tragedija- jei ne Gadget buciau ir pirmosios nenusimezgus
QUOTE(Lusasita @ 2009 01 11, 09:42)
sitai reikia labai daug siulu. bandziau ja megzt is 100% merino vilnos, bet gerai kad gavosi per didele tai isardziau, nes kai uzsivilkau, tai jauciau kad ne nuoga labai jau sunki, ir kaip sakiau daug siulu reikia. bet suknyte tikrai
Papildyta:
QUOTE(ARUAL @ 2009 01 12, 07:42)
va ir sita labai grazute labas rytas
nebijok as dabar mezgu pirma suknyte savo gyvenime neskaitant tos, kuria buvau nusimezgus, bet pasirode, kad i ja tilptu dar viena tokia kaip as tai isardziau ir mezgu kitoki modeliuka, paprastesni