Užbaigiau romantiškąją, tik pasuknelės neturiu, tai rodau gulimoj padėtį (na ir dirželio dar neturiu)
QUOTE(polo @ 2009 01 08, 12:17)
Užbaigiau romantiškąją, tik pasuknelės neturiu, tai rodau gulimoj padėtį (na ir dirželio dar neturiu)
Laaaabai grazute ir as tokia dabar mezgu o tu kur lapeliu rastelis nuleidinejai akis ar ne? labai graziai siaureja
I kitas sukneles ir jau akis baigiu praziureti
QUOTE(polo @ 2009 01 08, 11:17)
labai gražu , na tokios nau nenumegzčiau nikaip
lizarde ačiū, siaurinau per lapelius
lotute ačiū
Labai, labai gražu
QUOTE(polo @ 2009 01 08, 12:17)
fantastiska... grazu....
o gal rasciuku pasidalintum?
labai graziai atrodo
lapukus kitokiu rastu mezgei,negu originale,bet labai idomiai atrodo.man is viso lapai patinka.apsimegzciau visa lapais ir vaiksciociau
as irgi tokia suknele mezgu,tik tokiu pat rastu,kaip originale.rastas isivaziavo,tai kaip automatas varau
QUOTE(polo @ 2009 01 08, 12:41)
lizarde ačiū, siaurinau per lapelius
Ir kaip cia taip? man atrodo raste tada lengva pasimesti kai as tokia nelabai patyrusi gal atskleisi paslapti?
Polo
o čia mano sarafanas nori prie suknelių pasirodyt jei ką - tai pirma mano megzta suknė, nors ir maža
iš arčiau, nors vistiek viskas čia aišku
o čia mano sarafanas nori prie suknelių pasirodyt jei ką - tai pirma mano megzta suknė, nors ir maža
iš arčiau, nors vistiek viskas čia aišku
fishke ir polo puikiai pasidarbuota!
as sitos romantiskosios varianta irgi turiu susimascius... tik vat kada jai lemta isvysti dienos sviesa????
as sitos romantiskosios varianta irgi turiu susimascius... tik vat kada jai lemta isvysti dienos sviesa????