Jua labai senai pasiziuriu i Jusu visu darelius - dieve, koks grozis ir tikra kantrybes apraiska
Siuo metu esu pati uzsikretusi mezgimu - viena liemene - suknele jau pabaigiau ir rengiusi pradeti kita.. kai tik atsasiu budus, kaip ikelti nuotraukyte, butinai parodysiu Jusu teismui savo pirmaja
Ir mergaites Jusu visu tempai - nerealus. tik keleta dienu neuzeinu, o jau nauju grozybiu primegzta saunuoles visos lygiu Jums akiu ir tiesiu siulu
QUOTE(evax @ 2009 01 06, 17:18)
prisiziurejau cia jusu groziu, pasirodysiu ir as. na, suknele ne man, uzsakymas buvo dar pries sventes, tik nuotraukas siandien gavau.
modelis
QUOTE(AveM @ 2009 01 06, 15:55)
Evax,kokia idomybe-is kurio cia galo taip megzta
skersai megzta visa, siule tik per nugara ir per pecius, na+rankoves ir kapisonas
Papildyta:
pagal sita dariau, siek tiek patobulinom pagal pageidavima klientes
QUOTE(AveM @ 2009 01 06, 16:26)
Kiek akiu uzmetinejai skersai megzdama,pirma syki matau toki dalyka,tai ne neisivaizduoju
117akiu, virbalas 5,5nr, siulas storokas, raso 6,5-7 virbalo, bet man per retas mezginys pasirode
iliemenuota nedamezgant eiliu.
aciu
Papildyta:
as pastovi temos skaitytoja, tik kad rasau nedaug ikvepimo suknelem semiuosi is Jusu visu darbeliu, tik akd laiko sau megzti truksta
Papildyta:
as pastovi temos skaitytoja, tik kad rasau nedaug ikvepimo suknelem semiuosi is Jusu visu darbeliu, tik akd laiko sau megzti truksta
QUOTE(evax @ 2009 01 06, 17:06)
skersai megzta visa, siule tik per nugara ir per pecius, na+rankoves ir kapisonas
Labai įdomus, nematytas darbelis. Ir modeliui labai tinka
QUOTE(evax @ 2009 01 06, 20:14)
aciu
Papildyta:
Papildyta:
Saunuole!!! labau grazu ir idomu. o su mezgimu sau tai suprantu ir man panasiai... tai mazyliui, tai draugei , tai mamai, taiklientei... o pati vis su kiekvienu darbeliu vis tikiesi, kad va jau po sito tai taikrai imsiuosi sau...
bet planuose ir labai artimuose 3 sukneles. su jau beveik baigtomis idejomis, kuriu deka grizta mezgimo muza..