o jau groziu kiek saunuoles visos, oi saunuoles
Pelytuke, Žuvelė, labau jau gražios
QUOTE(Brela @ 2009 01 06, 11:19)
grazute suknute
spalva labai man tokia grazi
O as galvoju nu kas cia tokia per naujoke o cia gi tu
Brela,Pelytuke šaunios suknutės
QUOTE(qqte @ 2009 01 06, 12:37)
grazute suknute
cia as cia as
Pelytuke, niugi labai labai graži dukrytės suknelė, tokia žiemiškai kalėdinė
QUOTE(Žuvelė @ 2009 01 06, 00:50)
Qqute, Coliukee - super Labai gražu...
Pagaliau ir aš pasigirsiu mažučiu darbeliu - numezgiau mažei gimimo dienos proga. Turėjo būti suknelė, bet nespėjau... tai gavosi - sarafanas... Ir žinau, kad rankovių jau nenumegziu
Pagaliau ir aš pasigirsiu mažučiu darbeliu - numezgiau mažei gimimo dienos proga. Turėjo būti suknelė, bet nespėjau... tai gavosi - sarafanas... Ir žinau, kad rankovių jau nenumegziu
na gi saunuole esi labai grazu o kaip sekasi sau mocheriuke megzti?
as kaip supratai kol kas esu pasidavusi, bet ateity dar turu ugneles iveikti sias paslaptingai elegantiskas suknytes
prisiziurejau cia jusu groziu, pasirodysiu ir as. na, suknele ne man, uzsakymas buvo dar pries sventes, tik nuotraukas siandien gavau.
na ir saunuoles visos
o as pradejau siais metais nuo... fantaziju kol kas manau kad bus tunika bet gali visko buti kad taps suknele bet kokiu atveju pasirodysiu, bet dar neapsisprendziu: arba tai bus labai grazus vienetinis darbukas (nes atejes is mano galvos) arba... keliaus i siuksliu konteineri
o as pradejau siais metais nuo... fantaziju kol kas manau kad bus tunika bet gali visko buti kad taps suknele bet kokiu atveju pasirodysiu, bet dar neapsisprendziu: arba tai bus labai grazus vienetinis darbukas (nes atejes is mano galvos) arba... keliaus i siuksliu konteineri