qqte, *coliukeee*,jūs šaunuolės
,tokiais gražiais darbais naujus metus pradedat.tai turėtų būti puikus stimulas toms,kurioms nesinori nieko megzt.
tikrai tokie groziai uzkabina
va baigsiu savo "kazka" (kuri mezgu nes siulus reikia sumegzti, nors dar nezinau ka mezgu) ir imuosi suknios
va baigsiu savo "kazka" (kuri mezgu nes siulus reikia sumegzti, nors dar nezinau ka mezgu) ir imuosi suknios
qqte, *coliukeee*, labai dailus darbeliai,ir spalvos
QUOTE(tsima @ 2009 01 05, 20:51)
Labai gražūs darbeliai.
O ka velkatės po tom plonom mocherinėm suknutėm? ar siuvatės ką specialiai pagal siūlų spalvą, na kad atrodytų gražiai ir nepersišviestų viskas...
O ka velkatės po tom plonom mocherinėm suknutėm? ar siuvatės ką specialiai pagal siūlų spalvą, na kad atrodytų gražiai ir nepersišviestų viskas...
as paprasta juoda berankove maikute ir juoda vasarini sijonuka pritaikiau
nieko nesimate kad ne pasuknele
Sveikutes mezgelejes,
tikriausiai esu uoliausia jūsų gerbėja Tik niekaip nepasireikšdavau
Kai tik išsiaiškinsiu kaip ikelti paveikslelius pasigirsiu savo darbeliais Tiesa nedaug dar turiu, bet pradžia jau padaryta
P.S. [SIZE=7][COLOR=orange]SU NAUJAISIAIS VISAS ŠAUNUOLYTES - LINKIU KAD SIŪLAI NESIPAINIOTŲ
tikriausiai esu uoliausia jūsų gerbėja Tik niekaip nepasireikšdavau
Kai tik išsiaiškinsiu kaip ikelti paveikslelius pasigirsiu savo darbeliais Tiesa nedaug dar turiu, bet pradžia jau padaryta
P.S. [SIZE=7][COLOR=orange]SU NAUJAISIAIS VISAS ŠAUNUOLYTES - LINKIU KAD SIŪLAI NESIPAINIOTŲ
Qqute, Coliukee - super Labai gražu...
Pagaliau ir aš pasigirsiu mažučiu darbeliu - numezgiau mažei gimimo dienos proga. Turėjo būti suknelė, bet nespėjau... tai gavosi - sarafanas... Ir žinau, kad rankovių jau nenumegziu
Pagaliau ir aš pasigirsiu mažučiu darbeliu - numezgiau mažei gimimo dienos proga. Turėjo būti suknelė, bet nespėjau... tai gavosi - sarafanas... Ir žinau, kad rankovių jau nenumegziu
QUOTE(Žuvelė @ 2009 01 06, 00:50)
Qqute, Coliukee - super Labai gražu...
grazu!!!
Žuvele kaip gražu