Visoms, kurias apeme iseiginis tingulys:
Valgiai turbut jau atsibodo (ir net labai) , uz naujuosius taures jau pakeltos , tai pats laikas eiti ir nuveikti ka nors naudingo. Einu ir as
QUOTE(jurgičiukas @ 2009 01 03, 14:43)
Aš ką tik baigiau viskozinę suknelę, tai patarčiau dėti špulytės siuliuką, kad taip nesitampytų, nes viskozė nerealiai tamposi. Mano nerta suknelė 30 cm buvo pailgėjusi po plovimo
o kiek viskozės % ?
Sveikos, muzu sulaukusios ir tebelaukiancios!!!
(Mano asmenine muza guli salia, zirafai koja skanauja)
Grazi skani ta baltai raudona gulimoji
Sveikinu apsikretusia sukneliu liga - sekmes pradedant ir NESUSTOJANT!!!
O as savo menulio kandi (kuri yra ikvepimas suknelei, jeigu ka) nukandinau!!! Tai va, dar vienas geras dalykas is britisku/amerikonisku aprasymu skaitymo: kaip laisvai pabaigti (tinka ne tik saliams, bet ir suknelems):
Krastine aki nukeli, viena ismezgi (geraja), tas dvi akeles grazini ant kairiojo virbalo, per uzpakalines kilpeles pertraukdama ismezgi (2 gerosios sumegztos), viena aki ismezgi (geraja), ir VEL tas dvi akeles grazini ant kairiojo virbalo, per uzpakalines kilpeles pertraukdama ismezgi (2 gerosios sumegztos), ir taip toliau. Tikrai laisvas, dailus krasto uzbaigimas iseina.
Sekmes!!!
(Mano asmenine muza guli salia, zirafai koja skanauja)
Grazi skani ta baltai raudona gulimoji
Sveikinu apsikretusia sukneliu liga - sekmes pradedant ir NESUSTOJANT!!!
O as savo menulio kandi (kuri yra ikvepimas suknelei, jeigu ka) nukandinau!!! Tai va, dar vienas geras dalykas is britisku/amerikonisku aprasymu skaitymo: kaip laisvai pabaigti (tinka ne tik saliams, bet ir suknelems):
Krastine aki nukeli, viena ismezgi (geraja), tas dvi akeles grazini ant kairiojo virbalo, per uzpakalines kilpeles pertraukdama ismezgi (2 gerosios sumegztos), viena aki ismezgi (geraja), ir VEL tas dvi akeles grazini ant kairiojo virbalo, per uzpakalines kilpeles pertraukdama ismezgi (2 gerosios sumegztos), ir taip toliau. Tikrai laisvas, dailus krasto uzbaigimas iseina.
Sekmes!!!
aciu
tu kaip visada su gerais patarimais
tu kaip visada su gerais patarimais
QUOTE(jurgičiukas @ 2009 01 04, 12:41)
100 % viskozės
ai, tai pas mane 30, tai gal nieko
Mano viskozinė Kalėdinė suknutė išsitampė iki tiek, kad dbr ten tilpčiau su vyru, o ilgis tiktų krepšininkei
QUOTE(Tomienė @ 2009 01 04, 18:07)
Mano viskozinė Kalėdinė suknutė išsitampė iki tiek, kad dbr ten tilpčiau su vyru, o ilgis tiktų krepšininkei
Tai gal kad nevargti ir neardyti, tiesiog sukirpk ir susiuk - bus maziau vargo, o jei plati, tai ziurek, dar dvi suknes iseis vienu kartu ir galesi kam padovanot
nuostabu ir spalvyte tokia gera