Įkraunama...
Įkraunama...

SUKNELĖS Nr.16

Labukai!!!

Saliadieniai pas mane tesiasi, bet sukneliu - pilna galva biggrin.gif

QUOTE(Vandenė @ 2008 12 10, 23:40)
Sveikos,mergytės  4u.gif
Pagaliau...baigiau ir aš savo pirmąją suknelę  thumbup.gif  man ji kol kas patinka  blush2.gif  ir užsikabinau,jau kitai turiu siūlus  biggrin.gif
Taigi,pasirodau,labai nepeikit,nes pirmą kart mezgiau suknelę  blush2.gif
Pirmas blynas smile.gif

NEREALUS kuklumas biggrin.gif As sita suknia zviegdama pristatyciau!!! NES LABAI GRAZI.

QUOTE(sushi @ 2008 12 11, 06:53)
Sveikos, darbštuolės smile.gif
Vis užsukdavau pas jus čia pasidairyti, kol pati neužsikrėčiau megztos suknelės liga smile.gif
Tai va, nusimezgiau ir aš Kalėdoms smile.gif
Galite pasižiūrėti čia 000059.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Joooo, sios temos SLAPTA misija tokia - uzkreeeeest.

Sveikinu su sekminga suknia!!! Ir pristatymo kniksenas (rods taip tas negilus mandagutis tuptelejimas vadinasi) labai patiko biggrin.gif

Gereu sukniu!!!!

PS Coliukeeeeeeeee, tavo zalioji - tokia nuotaikingai zavuteee!!!

Papildyta:
Puosiu savo dar vasaros laiku suknele, kuria per didele nuneriau (stai ka daro nestumas su zmogum - nejauti proporciju), ir prisiminiau, kad tik nelabai aisku paveiksliuka rodziau jums.

Susipazinkite artimiau - juodoji kriauklele (juosmens daly patobulinta idetiniu rastu):

user posted image

Va taip aiskiau rastas matosi:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 11 gruodžio 2008 - 12:42
kiek groooziu bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif atleiskit, neisvardinsiu visu, bet jau pasidarbavot merginos is peties thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mezgejeles. MEzgu sijona virbalais, pagal serveteles rasta. baigiau visa rasta, bet jis man toks trumpokas atrodo. galvoju islyginus jis dar patys. Gal kuri nors turite patirties kiek jie issitampo.ir nutysta, dabar tai toks mergaitiskas. nesugalvoju ka daryti.
Atsakyti
user posted image

dar viena zigzagine, tiktu ir vakariniam variantui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vandenė @ 2008 12 10, 22:40)
Taigi,pasirodau,labai nepeikit,nes pirmą kart mezgiau suknelę  blush2.gif
Pirmas blynas smile.gif

QUOTE(sushi @ 2008 12 11, 05:53)
Tai va, nusimezgiau ir aš Kalėdoms smile.gif
Galite pasižiūrėti čia 000059.gif

a jetau kokie groziai blink.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Vandenė @ 2008 12 11, 11:59)
Ačiū,mergytės,už pagyras  blush2.gif  Smagu,kad neišpeikėt  blush2.gif
Nusipirkau siūlus kitai suknelei,tik noriu jūsų patarimo  4u.gif  Kaip jūs didinat-mažinat tarpą tarp pynučių(ta prasme,kad suknelė apačioj būtų platesnė)? Sumezgant dvi akis į vieną? Planuoju kokią pyniuotą,šiek tiek įliemenuotą ,megzt  smile.gif
Tokią suknelę jau ne viena mamytė mezgė,tik kuri raštą buvo įdėjus neprisimenu  4u.gif  Aš mezgiau taip:5 gerosios a., 3 sumegztos, 5 g.a., 1užm., 1 g.a., 1užm. ir t.t.  Tik eilės pradžioj ir pabaigoj mezgiau 2sum., 5g.a., tada 1užm,1g.a., 1užm. ir t.t. Kažin ar aiškiai parašiau  g.gif

nea..neaiskiai doh.gif as panasiai bandziau liemene, siek tiek kitaip ten kaitaliojau..ale vistiek tokiu rastu noriu gal dar ir suknute bet jus man tundrai papasakokit kaip siuo rastu platinasi ir siaurinasi, na ta prasme kaip ten pasiskaiciuoti, kad tie zygzagai vienoje vietoje gautusi doh.gif nes juk jei pridedi kokia aki is sono tai jau ne iskart rasta ir pradedi g.gif g.gif
Atsakyti
user posted image

ikvepimui labai sventinis variantas

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pavasarėlis: 11 gruodžio 2008 - 14:33
QUOTE(Pavasarėlis @ 2008 12 11, 15:08)
user posted image

dar viena zigzagine, tiktu ir vakariniam variantui  blush2.gif

wow wow thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
o gal kur schemute yra? blush2.gif g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2008 12 11, 14:29)
a jetau kokie groziai  blink.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
nea..neaiskiai  doh.gif as panasiai bandziau liemene, siek tiek kitaip ten kaitaliojau..ale vistiek tokiu rastu noriu gal dar ir suknute bet jus man tundrai papasakokit kaip siuo rastu platinasi ir siaurinasi, na ta prasme kaip ten pasiskaiciuoti, kad tie zygzagai vienoje vietoje gautusi  doh.gif nes juk jei pridedi kokia aki is sono tai jau ne iskart rasta ir pradedi  g.gif  g.gif

Bandysiu dar kartą parašyt blush2.gif raštas tarp * ... * kartojamas:
1kraštinė akis,2sumegztos, 5gerosios akys, * 1užmetimas, 1geroji akis,1 užmetimas, 5gerosios, 3sumegztos, 5gerosios *..... eilės gale turi būti 5gerosios,2sumegztos,1kraštinė akis. Iš kitos pusės vien išvirkščiosios akys.
Aiškiau neišeina man blush2.gif
Atsakyti
sveikutės, gal žinot kur rasti nertų suknelių modelių? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vandenė @ 2008 12 11, 14:49)
Bandysiu dar kartą parašyt  blush2.gif  raštas tarp * ... * kartojamas:
1kraštinė akis,2sumegztos, 5gerosios akys,  * 1užmetimas, 1geroji akis,1 užmetimas, 5gerosios, 3sumegztos, 5gerosios *.....    eilės gale turi būti 5gerosios,2sumegztos,1kraštinė akis. Iš kitos pusės vien išvirkščiosios akys.
Aiškiau neišeina man  blush2.gif

niu dabar kaip ir aisku, bet kaip ten del tu platinimu ir siaurinimu ax.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo okkey: 11 gruodžio 2008 - 15:13
QUOTE(fishke @ 2008 12 11, 03:25)
labai gražu  wub.gif  ir tokia kalėdinė  wub.gif

QUOTE(katuks @ 2008 12 11, 03:46)
sushi, kaip eglutė, tik žaisliukų mažoka biggrin.gif . faina suknia

Ačiū, ačiū jums ir visoms už komplimentus wub.gif wub.gif wub.gif
Aha, aš irgi kai nuotraukoj pažiūrėjau, iš karto pagalvojau, kad kaip eglutė kalėdinė hihihi.gif

QUOTE(gadget3 @ 2008 12 11, 05:40)
Joooo, sios temos SLAPTA misija tokia - uzkreeeeest.
Sveikinu su sekminga suknia!!! Ir pristatymo kniksenas (rods taip tas negilus mandagutis tuptelejimas vadinasi)  labai patiko biggrin.gif

lotuliukas.gif
thumbup.gif
Atsakyti
SAUNUOLES,gero ir malonaus jums nesiojimo,nuostabios visu suknutes wub.gif
Atsakyti