QUOTE(coliukasv @ 2008 12 12, 13:01)
ir dar vienas klausimas.. jei aš meduoliukus noriu į šokoladą įmerkt, na, kad visas šokolade būdų tai kaip tą šokoladą paruošt o dar geriau jei pačiai pasidaryt tik nzn kaip...
Na as sokolada naudoju karunos juodaji , tai ji islydau karstoi vonelei ( ne verdancioj !!!!) ipylusi pieno , na kiek jo pilti tiksliai nepasakysiu , darau is akies , ir neissigaskite jei ji sutrauks, ipilkite dar truputi pieno ir labai smarkiai issukite , jis atsistato , tada karstu aptepi sienas ( as tepiau tik viena puse) ir padedi , kad atsaltu ir apstingtu , taip visas detales , o paskui reikia sulipdyti , glajumi ar beze ,
( tiesa , priestai lipinant as ji ispaisau , nes paskui labai nepatogu buna )
Papildyta:
Taip apvalius , nors kepant vienas sonas pasidaro lygus , tai as ji viduriui namelio paliksiu