Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

CIPCIUK,SOS
kepu meduoliukus pagal Jūsų receptą,nu nesuprantu,kiek kaitinti ant garų voneles tą cukrų g.gif ten tie kiaušiniai tuoj pradės virti ir bus virtų kiaušinių masės meduoliai lotuliukas.gif ką ne taip dariau,per karštą cukrų supyliau į kiaušinius g.gif tai iš karto sušoko į gabalą,bet taip ir turėtų būt,jei staigiai atšala doh.gif

ką dabar daryt ax.gif tešlą į šiukšlių dėžę g.gif
Atsakyti
cipsiuk čia visi tave terorizuoja klausimais tai pamaniau vistiek atsakysi... išsisuko mano galvelėj tokia mintis... jei iš tų guminių meduolių tešlos iškepti plytų ir lipint kalėdinį namuką... nes man jie taip gražu bet gal bus per minkštas... nes tie kieti kažkaip man nelabai... nebent stogą daryt:) kiek jie pakyla maždaug? pasakykit nuomonę, kas jau tuos meduolius geruolius kepėt? turiu onemyj, kad ne karkasą kept bet tokiom plytom:))) jaučiu nusifantazavau čia su savo neribota fantazija... doh.gif bet gal kas gero išeis:))))
Atsakyti
quote=Ratatankė,2008 12 12, 11:45]
Mergaitės, SOS verysad.gif
Prieš tris savaites kepiau tą kalėdinį pyragą, kur ilgai laikyt reikia. Pasidarė įdomu kaip jis. Užlipau į antresoles, išvyniojau iš paklodės, o jis apipelijęs blink.gif , nu tai apipjausčiau vėl suyniojau ir į balkoną išnešiau. Bet jis man senatve trenkia kai paragavau unsure.gif , tai jau čia gal jį išmest tiek pinigų sukišus? doh.gif
Papildyta:
Va mano meduoliai, čia kad nebūtų tokia liūdna žinutė tongue.gif
http://img376.images...eduoliaiph5.jpg
[/quote]
user posted image
Faini meduoliukai 4u.gif
Atsakyti
mergaites sos, kurioj vietoi akropoli klaipedoi yra saldus majai? kokios didesnes parduotuves yra salia? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2008 12 12, 11:49)
CIPCIUK,SOS
kepu meduoliukus pagal Jūsų receptą,nu nesuprantu,kiek kaitinti ant garų voneles tą cukrų g.gif ten tie kiaušiniai tuoj pradės virti ir bus virtų kiaušinių masės meduoliai lotuliukas.gif ką ne taip dariau,per karštą cukrų supyliau į kiaušinius g.gif tai iš karto sušoko į gabalą,bet taip ir turėtų būt,jei staigiai atšala doh.gif

ką dabar daryt ax.gif tešlą į šiukšlių dėžę g.gif

Daivute , kai pyliai cukru reikejo smarkiai maisyti , cia as kalta nepaminejau doh.gif blush2.gif , o dabar patariu ji tiesiog istraukti ( ta gabala ) ir mesti lauk , kitos iseities nematau .
Atsakyti
ir dar vienas klausimas.. jei aš meduoliukus noriu į šokoladą įmerkt, na, kad visas šokolade būdų tai kaip tą šokoladą paruošt o dar geriau jei pačiai pasidaryt tik nzn kaip... 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukasv @ 2008 12 12, 12:01)
cipsiuk čia visi tave terorizuoja klausimais tai pamaniau vistiek atsakysi... išsisuko mano galvelėj tokia mintis... jei iš tų guminių meduolių tešlos iškepti plytų ir lipint kalėdinį namuką... nes man jie taip gražu bet gal bus per minkštas... nes tie kieti kažkaip man nelabai... nebent stogą daryt:) kiek jie pakyla maždaug? pasakykit nuomonę, kas jau tuos meduolius geruolius kepėt? turiu onemyj, kad ne karkasą kept bet tokiom plytom:))) jaučiu nusifantazavau čia su savo neribota fantazija... doh.gif bet gal kas gero išeis:))))

Coliukasv as zadu daryti namuka, tvora ( jau padariau )ir sulini is sitos teslos , zinai kodel , ji pastovejus pora dienu is vis guminuke pasidare ir dar skanesne , ja patogu susipjaustyti norimomis detalemis , o pakyla ji dvigubai , tai kai dariau tvora , lentutes pjoviau per puse , zinok liuks tvorele isejo thumbup.gif
Atsakyti
super...eisim su mažium virtuvėn tešlos gamint:)))))
ačiū ačiū tau:) tas receptukas turi būt super tik tikiuos, kad pavyks man:) o kaip patį namuką darei iš plytų ar ir vientisą sieną galima daryt?
vientisa sakau gal luš...?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coliukasv: 12 gruodžio 2008 - 13:06
Tusiukas , kokie grazus meduoliukai wub.gif , o pyrago gaila verysad.gif , brangus jis velniskai doh.gif , sakau , gal reikejo i popieriu gariau vynioti g.gif
Papildyta:
QUOTE(coliukasv @ 2008 12 12, 13:05)
super...eisim su mažium virtuvėn tešlos gamint:)))))
ačiū ačiū tau:) tas receptukas turi būt super tik tikiuos, kad pavyks man:) o kaip patį namuką darei iš plytų ar ir vientisą sieną galima daryt?
vientisa sakau gal luš...?

As darysiu is rastu tongue.gif , bet galima daryti kaip tau graziau , anas mano tai vientisos teslos buvo , darbo aisku bus daugiau , bet man tai patinka krapstynetis lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos,gal kuri yra darius britu Christmas cake? receptu yra daug,bet norisi jau isbandyto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintibutė @ 2008 12 12, 13:09)
Merginos,gal kuri yra darius britu Christmas cake?  receptu yra daug,bet norisi jau isbandyto 4u.gif

Labai geda blush2.gif ......bet kas tai per daiktas , man su anglu kalba nekas blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 12, 14:09)
Tusiukas , kokie grazus meduoliukai wub.gif , o pyrago gaila  verysad.gif , brangus jis velniskai doh.gif , sakau , gal reikejo i popieriu gariau vynioti g.gif
Papildyta:
As darysiu is rastu tongue.gif , bet galima daryti kaip tau graziau , anas mano tai vientisos teslos buvo , darbo aisku bus daugiau , bet man tai patinka krapstynetis lotuliukas.gif

o rastus apvalius darai?
Atsakyti