Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

QUOTE(Wild Flower @ 2008 12 11, 16:40)
Jetau, kaip jums ačiū!!! thumbup.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif Auksinis patarimas thumbup.gif Čia tikriausiai apie Saldžius Majus kalba eina, ar ne? Jau ryt iš pat ryto lėksiu į Akropolį rolleyes.gif Tiks, kad neišpirktų dabar greitai, kai viešai tokia informacija paplatinta lotuliukas.gif

žinok, pabandyk paskambint man tai padėjo, susitarsi, kad būtųsmile.gif))) o gal užsakys kitam kartui...jei gu kąsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukasv @ 2008 12 11, 15:51)
žinok, pabandyk paskambint man tai padėjo, susitarsi, kad būtųsmile.gif))) o gal užsakys kitam kartui...jei gu kąsmile.gif

Tikrai galėčiau g.gif O kaip juos telefonu pavadinti, kad suprastų, apie ką kalba eina? biggrin.gif Kalėdiniais pabarstukais, spalvotu cukrum? mastau.gif
Atsakyti
Na, pagaliau prisiruošiau ir aš kepti imbierinius sausainius, dovanelėms pagardinti smile.gif

user posted image

receptas :
Imbieriniai sausainiai

Gavosi traškūs, skanūs smile.gif Rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild Flower @ 2008 12 11, 17:06)
Tikrai galėčiau g.gif O kaip juos telefonu pavadinti, kad suprastų, apie ką kalba eina? biggrin.gif Kalėdiniais pabarstukais, spalvotu cukrum? mastau.gif

aš tai sakiau spalvoto cukraus ir man sakė gerai, paskui dėl spalvų sutariau ir t.t. supras.
Atsakyti
Cypciuk pagal tavo 'guminiu'meduoliu recepta kuo nugesinti soda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretoole: 11 gruodžio 2008 - 22:14
As visada gesinu su actu arba citrinos rugsteles tirpalu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xmarx @ 2008 12 11, 13:13)
O kas del medaus, tai jokia gera mintis i galva nesauna - kazin, ar nuo sirupu (klevu, cukranendriu) nepasikeicia teslos struktura - o jeigu iseis meduoliai kokie "guminiai" arba labai kieti, ir net stovedami pora savaiciu nesuminkstes? Ko gero meginciau tiesiog kepti kokius nors sausainiukus be medaus (pvz. Sonatinos bloge yra sventiniai kakaviniai sausainiai - isbandyta - super) ir nuglaistyciau juos kaip meduolius. Vis siokia tokia iseitis, kai seimoj ligoniukas  4u.gif

ačiū, pažiūrėsiu Sonatinos puslapyje, mėginsiu duoti dirbtinio medaus, pirktinio pradžiai, jei nesualergizuos, naudosiu jį meduoliam, tik man klausimas diiiidelis, receptuose (nebeprisimenu, kurios mamytės, rinkausi iš pirmo puslapio nuorodų ax.gif ) nurodomas medaus kiekis, tai čia natūralaus ar dirbtinio? ar nesiskiria? aš nebuvau susidūrus su dirbtiniu, net nežinau, kiek jo dėti g.gif jei dar "neužknisau" jūsų savo blondiniškumu, gal galit patart 4u.gif
Atsakyti
Lygu - lygu , kiek to tiek ir kito smile.gif
Atsakyti
Užsikrėčiau kalėdiniais sausainiukais, jau baigiu senas temas perskaityt, bet va dar toks klausymukas iškilo:iškeptus karštus sausainius sandariai uždarom dėžutėj, o kada glazūruojam?kita diena kai jau būna pravėsę nuglazūruojam ir vėl sandariai uždarom?ar vėliau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyna @ 2008 12 11, 23:00)
Užsikrėčiau kalėdiniais sausainiukais, jau baigiu senas temas perskaityt, bet va dar toks klausymukas iškilo:iškeptus karštus sausainius sandariai uždarom dėžutėj, o kada glazūruojam?kita diena kai jau būna pravėsę nuglazūruojam ir vėl sandariai uždarom?ar vėliau? g.gif


As tai atvesusius glazuravau ( na isimtus is orkaites ), kam juos delioti pirmyn- atgal g.gif paskui i dezute ir psio mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipciukas: 11 gruodžio 2008 - 23:05
Merginos, radau dar kalediniu receptu. Cia :
http://www.alfa.lt/s...008-12-12_09-00
Atsakyti
Mergaitės, SOS verysad.gif
Prieš tris savaites kepiau tą kalėdinį pyragą, kur ilgai laikyt reikia. Pasidarė įdomu kaip jis. Užlipau į antresoles, išvyniojau iš paklodės, o jis apipelijęs blink.gif , nu tai apipjausčiau vėl suyniojau ir į balkoną išnešiau. Bet jis man senatve trenkia kai paragavau unsure.gif , tai jau čia gal jį išmest tiek pinigų sukišus? doh.gif
Papildyta:
Va mano meduoliai, čia kad nebūtų tokia liūdna žinutė tongue.gif
http://img376.images...eduoliaiph5.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ratatankė: 12 gruodžio 2008 - 11:47