Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

QUOTE(diviana @ 2008 12 29, 20:55)
Pamacius kokius grazius namelius pagaminot sventems ir as neatsispyriau pagundai pastatyti kazka panasaus. Ir stai kas isejo pirma karta :  rolleyes.gif user posted image

Grazuoliukas
Atsakyti
Labas po švenčių, kalėdiniai kepiniai jau suraityti ax.gif iš visų kepinių man nepatiko tik japoniškas aguonų-obuolių pyragas, nors visi kas ragavo liko juo labai patenkinti, o aš jo antrą kartą tikrai nebekepčiau, o vat Cipciuko meduoliukų kepiau iš 7 normų ir tai dar galėjau kept ir daugiau, namelis puikiai išsilaikė iki Kalėdų ir buvo suragautas ax.gif kūčiukai gavosi pasakiški tiek pagal Ciocia Polią, tiek tie kūčiškieji thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2008 12 28, 20:40)
Pagaliau ir as kepiau kaledinius meduoliukus

Kokie ryškūs!!! Kaip tik tokiai niūriai žiemai. na, nesu aš mėgėja tokių spalvų, bet šitie nuostabūs smile.gif

QUOTE(wild @ 2008 12 29, 18:16)
Užplikai verdančiu vandeniu ir kone patys iššoka iš marškinėlių.  smile.gif

schmoll.gif man atrodo, kad tie marškinėliai dar labiau prilipo. Nesuveikė man ta "vonia". Ai, buvo skanu ir taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 12 28, 18:40)
Todėl jo ir nekepiau, nes taip pat nemėgstu džiovintų vaisių. Bet jei mėgsti riešutus - būtinai išsikepk "Šveicarišką riešutų pyragą". Nepastebėjau kokiu greičiu jis buvo suvalgyt, net susipešt dėl jo spėta smile.gif

Saulės pūga, wub.gif wub.gif wub.gif o jau nuotraukos gražumas!!!!!!!! good.gif good.gif good.gif
Atsakyti
Na, bandziau ikelti nuotrauka su kalediniais sausainiukais, bet neiseina sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vazonelis: 01 sausio 2009 - 15:26
QUOTE(Vazonelis @ 2009 01 01, 15:24)
Na, bandziau ikelti nuotrauka su kalediniais sausainiukais, bet neiseina sad.gif

Nueik i CIA, spausk Browse, tada issirink is kompo fotke, spausk "zagruzit", ir nusikopijuok 2 numeriuku pazymeta nuoroda. Ateik i zinute, kurioje nori ikelti nuotrauka, ir tieisog ikopijuok i zinutes langa. Ir viskas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 01 sausio 2009 - 18:12
cia ideja kitiems metams

user posted image
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2009 01 17, 00:25)
cia ideja kitiems metams

user posted image

OHO !!! Man toli iki tokio grozio pagaminimo doh.gif . Suuuper, niu gal kuri nors pagamins ir mums parodys pries kitas kaledas mirksiukas.gif . Mano meduolinis namukas ir eglute prie jo irgi buvo minkstuciai ir laaabai skanus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2009 01 17, 01:25)
cia ideja kitiems metams

user posted image

Na jo, cia tai nerealiai blink.gif
Atsakyti
VISKAS IMANOMA , IVEIKSIME IR ŠITĄ biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti