Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

QUOTE(KibirVibir @ 2008 12 26, 11:38)
Paragavom Kaledini pyraga, kur ilgai laikyti reikia - neiprasta, bet skanu. Nedidelius gabaliukus ir kelioms draugu seimoms idejau. Kepsiu ir kitais metais  bigsmile.gif

ir aš jį kepiau, laukiau, laikiau ir PAMIRŠAU blink.gif tik šį rytą pamačiau jį šaldytuve doh.gif lotuliukas.gif nieko, šiandien dar svečių turėsim, tai vaišinsiu, dar ir naujiems liks smile.gif
Atsakyti
Suvalgėm japonišką pyragą, nu skanus visiems pasirodė, tik neįprasto skonio. Nemažai su juo darbelio, bet kitoms Kalėdoms manau vėl kepsiu.
Atsakyti
man nepatiko kaledinis pyragas (tas,kur 2men. reikia laikyt) ax.gif galejau pries kepant suprast doh.gif , nes dziovintu vaisiu nlb megstu, bet pasidaviau 'masiniam' kepimui lotuliukas.gif reik man ji isporceliuot kam nors rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(triule @ 2008 12 27, 19:44)
man nepatiko kaledinis pyragas (tas,kur 2men. reikia laikyt) ax.gif galejau pries kepant suprast  doh.gif , nes dziovintu vaisiu nlb megstu, bet pasidaviau 'masiniam' kepimui lotuliukas.gif reik man ji isporceliuot kam nors rolleyes.gif

Kaip gaila verysad.gif
Mano Kaledinis pyragas dar visai sviezias nes tik pries pusantros savaites iskeptas. Kol kas tai jis man primena juodos duonos skoni su dziovintais vaisiais rolleyes.gif Ziuresim kas bus toliau. Du kartus kepiau, ir trecia karta kepsiu biggrin.gif , bet bandysiu kitaip kepti. Niu ziauriai noriu, kad jis man daugiau iskiltu ir pasidarytu panasus i keksa blush2.gif
Atsakyti
Su sventem 4u.gif

Cipciuko medupliu receptas dar karteli pastvirtinu - nuostabus 4u.gif Visiems dovanu supakavau meduliukus, tai labai gyre ax.gif O ir pati dabar vis pradarau dar likusius maiselius ir valgau... biggrin.gif O ypac tie kuriuos apliejau karstu sokoladu pienisku...skonis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(triule @ 2008 12 27, 19:44)
man nepatiko kaledinis pyragas (tas,kur 2men. reikia laikyt) ax.gif galejau pries kepant suprast  doh.gif , nes dziovintu vaisiu nlb megstu, bet pasidaviau 'masiniam' kepimui lotuliukas.gif reik man ji isporceliuot kam nors rolleyes.gif

Todėl jo ir nekepiau, nes taip pat nemėgstu džiovintų vaisių. Bet jei mėgsti riešutus - būtinai išsikepk "Šveicarišką riešutų pyragą". Nepastebėjau kokiu greičiu jis buvo suvalgyt, net susipešt dėl jo spėta smile.gif

user posted image
Atsakyti
Saulės pūga, koks grozis wub.gif
Atsakyti
Masiania*, bet koks skonis biggrin.gif (dėkui)! Jau laukiu kitų Kalėdų... Dariau per pusę lazdynų ir migdolų riešutų masės. Bet migdolus labai sunkiai sekėsi "nužievinti". Gal apskritai nereikia?
Atsakyti
Pagaliau ir as kepiau kaledinius meduoliukus

Aciu Cipciukui uz recepta thumbup.gif thumbup.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diora: 28 gruodžio 2008 - 20:41
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 12 28, 19:13)
Bet migdolus labai sunkiai sekėsi "nužievinti". Gal apskritai nereikia?

Užplikai verdančiu vandeniu ir kone patys iššoka iš marškinėlių. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 12 28, 18:13)
Masiania*, bet koks skonis biggrin.gif (dėkui)! Jau laukiu kitų Kalėdų... Dariau per pusę lazdynų ir migdolų riešutų masės. Bet migdolus labai sunkiai sekėsi "nužievinti". Gal apskritai nereikia?

Tai kam laukti kaledu, jei toks skanus mirksiukas.gif blush2.gif Tai taip, gali arba nelupt, arba nuplikyt smile.gif
Atsakyti
Pamacius kokius grazius namelius pagaminot sventems ir as neatsispyriau pagundai pastatyti kazka panasaus. Ir stai kas isejo pirma karta : rolleyes.gif user posted image
Atsakyti