Bandau dar karta ikelti, nes ir pati dabar nematau tos nuotraukos
Tikriausiai SM grybauja
QUOTE(Aneri @ 2008 12 24, 13:46)
Tikriausiai SM grybauja
Tikriausiai SM grybauja
labai grazus mielai suvalgyciau prie kavos kelis
QUOTE(Šponka @ 2008 12 23, 21:34)
Va, mano pirmieji blynai:
Čia ne blynai, čia tikri meno kūriniai Ne, rimtai, man pasirodė labai dailūs, tokie marginti mistiškais prasmingais ženklais.
Edmės maduoliukai kai kurie primena kriaukles perlamutrines
QUOTE(aistukke @ 2008 12 24, 14:02)
labai grazus mielai suvalgyciau prie kavos kelis
Nu ir kuklumas. Aš ne kelis imčiau
Aš šiemet dariau 3 saldžias dovanas: meduoliukus, Šveicarišką riešutų pyragą ir visokius ežius su eglutėmis. Bet nemanau, kad kitais metais tuo užsiimčiau. Tik meduoliukais ir DIEVIŠKU riešutų pyragu.
Kažkam supelijo pyragas kalėdinis? Ar ten buvo tas su vaisiais?
QUOTE(Aneri @ 2008 12 24, 13:46)
Tikriausiai SM grybauja
Tikriausiai SM grybauja
Vistiek nematau
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 12 24, 14:46)
Kažkam supelijo pyragas kalėdinis? Ar ten buvo tas su vaisiais?
Taip tas su vaisiais. Man buvo dugnas papelijes,bet apipjausciau ir padejau i saldytuva,o siandien isemiau,paziurejau,kietas ir tikriausiai nieks nevalgys Daugiau su siuo pyragu neprasidesiu
labai skanus tas japoniskas aguoninis greit neliko
labai grazus meduoliukai,mes savo jau baigiam suvalgyti
RiMami -
zinau kad pasikartosiu, bet tik patikslinimui - pagal koki receptuka eziukai ir grybukai gaminti - man atrodo sitie grybukai ne grybuku formoje kepti ? - ir kaip glajus gamintas.
Na supraskit negaliu tokiai reklamai atsispirti
QUOTE(editamm @ 2008 12 25, 22:33)
RiMami -
zinau kad pasikartosiu, bet tik patikslinimui - pagal koki receptuka eziukai ir grybukai gaminti - man atrodo sitie grybukai ne grybuku formoje kepti ? - ir kaip glajus gamintas.
Grybukai kepti pagal cipciuko "Guminių meduolių" receptą. Grybukai kepti be formos, seniau buvau kartą kepus ir čia parodžius kaip kepiau grybukus. Tai tokiu pat principu ir šį kart kepiau (gal galima ir kaip kitaip sugalvot, nežinau).
Glajus tai kiaušinio baltymas+cukraus pudra+citrinų rūgštelė. Va čia truputį plačiau rašiau apie baltymų glazūrą. O va su galvutėm tai nežinau ką ir pasakyt - tepiau ištirpintu šokoladu + įpyliau apie 2 desertinius šaukštus pieno. Tai grybukai pirmas dvi dienas gražūs buvo, o paskui atsirado tokie smulkūs balzgani taškiukai ir jų daug per visą kepurytę Bet kai savam vartojimui tai nieko. Bet kokia glazūra dengt grybukų galvas, kad taip nenutiktų - reik cipciuko klaust