Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

Bandau dar karta ikelti, nes ir pati dabar nematau tos nuotraukos doh.gif
Tikriausiai SM grybauja verysad.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aneri @ 2008 12 24, 13:46)

labai grazus wub.gif mielai suvalgyciau prie kavos kelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šponka @ 2008 12 23, 21:34)
Va, mano pirmieji blynai:

Čia ne blynai, čia tikri meno kūriniai smile.gif Ne, rimtai, man pasirodė labai dailūs, tokie marginti mistiškais prasmingais ženklais.

Edmės maduoliukai kai kurie primena kriaukles perlamutrines smile.gif

QUOTE(aistukke @ 2008 12 24, 14:02)
labai grazus wub.gif  mielai suvalgyciau prie kavos kelis 4u.gif

Nu ir kuklumas. Aš ne kelis imčiau rolleyes.gif

Aš šiemet dariau 3 saldžias dovanas: meduoliukus, Šveicarišką riešutų pyragą ir visokius ežius su eglutėmis. Bet nemanau, kad kitais metais tuo užsiimčiau. Tik meduoliukais ir DIEVIŠKU riešutų pyragu.

Kažkam supelijo pyragas kalėdinis? Ar ten buvo tas su vaisiais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulės pūga: 24 gruodžio 2008 - 14:48
QUOTE(Aneri @ 2008 12 24, 13:46)
user posted image

Vistiek nematau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 12 24, 14:46)
Kažkam supelijo pyragas kalėdinis? Ar ten buvo tas su vaisiais?

Taip tas su vaisiais. Man buvo dugnas papelijes,bet apipjausciau ir padejau i saldytuva,o siandien isemiau,paziurejau,kietas ir tikriausiai nieks nevalgys verysad.gif Daugiau su siuo pyragu neprasidesiu schmoll.gif
Atsakyti
labai skanus tas japoniskas aguoninis thumbup.gif greit neliko lotuliukas.gif
Atsakyti
Pabandžiau ir aš kažką ax.gif Neišėjo tokie gražūs kaip jums, bet kaip pirmam kartui rezultatas džiugina nestuke.gif
user posted image
Atsakyti
labai grazus meduoliukai,mes savo jau baigiam suvalgyti smile.gif
Atsakyti

RiMami -
zinau kad pasikartosiu, bet tik patikslinimui - pagal koki receptuka eziukai ir grybukai gaminti - man atrodo sitie grybukai ne grybuku formoje kepti ? - ir kaip glajus gamintas.
Na supraskit negaliu tokiai reklamai atsispirti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editamm: 25 gruodžio 2008 - 22:34
QUOTE(editamm @ 2008 12 25, 22:33)
RiMami -
zinau kad pasikartosiu, bet tik patikslinimui - pagal koki receptuka eziukai ir grybukai gaminti - man atrodo sitie grybukai ne grybuku formoje kepti ? - ir kaip glajus gamintas.
Na supraskit negaliu tokiai reklamai atsispirti

Grybukai kepti pagal cipciuko "Guminių meduolių" receptą. Grybukai kepti be formos, seniau buvau kartą kepus ir čia parodžius kaip kepiau grybukus. Tai tokiu pat principu ir šį kart kepiau (gal galima ir kaip kitaip sugalvot, nežinau).
Glajus tai kiaušinio baltymas+cukraus pudra+citrinų rūgštelė. Va čia truputį plačiau rašiau apie baltymų glazūrą. O va su galvutėm tai nežinau ką ir pasakyt - tepiau ištirpintu šokoladu + įpyliau apie 2 desertinius šaukštus pieno. Tai grybukai pirmas dvi dienas gražūs buvo, o paskui atsirado tokie smulkūs balzgani taškiukai ir jų daug per visą kepurytę verysad.gif Bet kai savam vartojimui tai nieko. Bet kokia glazūra dengt grybukų galvas, kad taip nenutiktų - reik cipciuko klaust g.gif
Atsakyti
Paragavom Kaledini pyraga, kur ilgai laikyti reikia - neiprasta, bet skanu. Nedidelius gabaliukus ir kelioms draugu seimoms idejau. Kepsiu ir kitais metais bigsmile.gif
Atsakyti
Pabandžiau ir aš šį bei tą biggrin.gif Va kas gavosi rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Treja: 26 gruodžio 2008 - 13:20