Taigi , brangiosios, sugundete savo meduoliukais ir pan mane kepu ir as bet stai turiu klausimuka.. O puosti reikia tik iskepus, arr galima pvz ir kita diena ? ..
p.s. darau meduoliukus pgl cipsiuka
QUOTE(Vazonelis @ 2008 12 23, 23:55)
Taigi , brangiosios, sugundete savo meduoliukais ir pan mane kepu ir as bet stai turiu klausimuka.. O puosti reikia tik iskepus, arr galima pvz ir kita diena ? ..
galima bele kada
aš dar palangės "miestui" eglutę surenčiau
Sveikutes,
Violence, labai grazi tavo palange
Atejau parodyti savo imbierinius sausainiukus. Kepiau pirma karta, skonis O isvaizda jusu teismui
Violence, labai grazi tavo palange
Atejau parodyti savo imbierinius sausainiukus. Kepiau pirma karta, skonis O isvaizda jusu teismui
Violence , labai gražus miestukas
Aneri , atrodo puikiai
Aneri , atrodo puikiai
ir man nerodo
Kaip keista, kad jus nuotraukos nematot
Idomu kodel cia taip
Idomu kodel cia taip
Aga, as irgi nematau.
QUOTE(Aneri @ 2008 12 24, 12:03)
as ir nematau
sveikutes,
aciu visoms merginoms kurios pradejo sia saunia tema. Pas mane jau ant vyrykles pirma iskepta sausainiu meduoliuku skarda . Tikiuosi tuoj esiu dazyti.
Labai smagus dalykas tie sausainiukai. Geras laikas pamastyti ir pajausti daug siltu jausmu
Tikiuosi uz keliu valandu parasyti, kaip sekesi juos dazyti
aciu visoms merginoms kurios pradejo sia saunia tema. Pas mane jau ant vyrykles pirma iskepta sausainiu meduoliuku skarda . Tikiuosi tuoj esiu dazyti.
Labai smagus dalykas tie sausainiukai. Geras laikas pamastyti ir pajausti daug siltu jausmu
Tikiuosi uz keliu valandu parasyti, kaip sekesi juos dazyti