Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

Man glajus isdziuna per 4 valandas pilnai , iki kietumo thumbup.gif , o i saldytuva ar arkaite ju deti negalima schmoll.gif , jie tikrai neisdzius , o nuo karscio gali pasileisti , jie turi dziuti sausai , kambario ( tiksliau virtuves ) temperaturoje .
Atsakyti
Taigi , brangiosios, sugundete savo meduoliukais ir pan mane smile.gif kepu ir as smile.gif bet stai turiu klausimuka.. O puosti reikia tik iskepus, arr galima pvz ir kita diena ? .. g.gif blush2.gif 4u.gif
p.s. darau meduoliukus pgl cipsiuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vazonelis @ 2008 12 23, 23:55)
Taigi , brangiosios, sugundete savo meduoliukais ir pan mane smile.gif kepu ir as smile.gif bet stai turiu klausimuka.. O puosti reikia tik iskepus, arr galima pvz ir kita diena ? .. g.gif  blush2.gif  4u.gif
p.s. darau meduoliukus pgl cipsiuka smile.gif

galima bele kada mirksiukas.gif

aš dar palangės "miestui" eglutę surenčiau biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violence: 24 gruodžio 2008 - 00:29
Sveikutes,

Violence, labai grazi tavo palange wub.gif

Atejau parodyti savo imbierinius sausainiukus. Kepiau pirma karta, skonis thumbup.gif O isvaizda jusu teismui rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Violence , labai gražus miestukas 4u.gif

Aneri , atrodo puikiai wub.gif
Atsakyti
Nerodo tavo Aneri foto verysad.gif
Atsakyti
ir man nerodo newyear.gif
Atsakyti
Nebespėju visko skaityti, kokia temelė gyva thumbup.gif . Kepiau pirmus meduoliukus pagal bea receptą, tai nebeliko ko dekoruoti. Dabar kepiau pagal cipciuko receptą. Papuošiau ir paslėpus laikau.

user posted image
Atsakyti
Kaip keista, kad jus nuotraukos nematot verysad.gif
Idomu kodel cia taip g.gif
Atsakyti
Aga, as irgi nematau.
Atsakyti
QUOTE(Aneri @ 2008 12 24, 12:03)
Kaip keista, kad jus nuotraukos nematot verysad.gif
Idomu kodel cia taip g.gif

as ir nematau verysad.gif
Atsakyti
sveikutes,
aciu visoms merginoms kurios pradejo sia saunia tema. Pas mane jau ant vyrykles pirma iskepta sausainiu meduoliuku skarda wub.gif wub.gif wub.gif . Tikiuosi tuoj esiu dazyti.

Labai smagus dalykas tie sausainiukai. Geras laikas pamastyti ir pajausti daug siltu jausmu wub.gif wub.gif wub.gif

Tikiuosi uz keliu valandu parasyti, kaip sekesi juos dazyti
thumbup.gif
Atsakyti