QUOTE(cipciukas @ 2008 12 22, 18:02)
O viespatie ...bandos , kas cia atsitiko
koki skaiciai ant tu miltu ? turi buti 550D , jie skirti meduoliams kepti , idedu koki kam tinka :
as net nezinojau, kad miltai gali buti tiems ir tiems kepiniams
tokia as kepeja, retkarciais pyragus issikepu ir viskas, cia pirma karta meduolius dariau
nu dabar juos valgant tai gryni meduoliai - skonis, tik vat isvaizda ne ta
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 22, 18:32)
As saviskius kociojau storai , bet tokios spurgytes nesigavo
, sakyciau netgi tikejausi , kad daugiau iskils , o tu soda
nugesinai ???
cituoju tavo receptuka:
Darbo eiga : i dubeni imusti kiausinius , supilti cukru , medu ir tirpinta margarina , viska ismaisyti . Keptuveje padeginti cukru ( cia , kad butu tamsesne spalva) ir supilti ji i misini . Deti ji ant garu ( puodo su verdanciu vandeniu) ir maisyti kol degintas cukrus istirps , nukelti nuo garu , supilti soda ir gerai issukti , tesla suputos nu va butent taip ir dariau, ipyliau ir maisiau kol suputojo, o tai dar nugesint reikejo? as galvojau kad nereikia
dar galvojau deti i miltus kepimo miltelius, sodos nebenaudoju kepiniams, bet galvoju nu darysiu pagal recepta
ir panaudojau soda
siandien papuosiau tuos meduolius, tai gerai issukau ta glaju, net nereikejo svirksto naudot, tepliojau su bambukiniu pagaliuku (kur mesai suverti naudoju kepant), jis zymiai storesnis uz dantu krapstuka ir visai greiciau tepliojos