QUOTE(Žalia žalia pieva... @ 2008 12 22, 16:37)
Būkit mielos, patarkit man truputį vienu nesudėtingu klausimu Noriu išsikepti japonišką aguonų-obuolių pyragą, ir ten parašyta, kad reikia permalti aguonas. Kaip suprasti permalti? Turiu omeny su kuo jas malti?
As maldavau su kavamale
QUOTE(agotas @ 2008 12 22, 15:41)
As maldavau su kavamale
as irgi taip pat, labai gerai sumala
Cipciuk, kepiau šiandien pagal tavo receptą nu nesigavo man tie meduoliai, issipute kaip bulkos
svarbiausia, kad kočiojau kaip rašei 1 cm, kad tik būtų minkštesni ir guminiai, nu ir spalva dar pašviesėjo bekepant
nu tešla tai tikrai labai skani, bet kodėl jie taip iškilo man
gal miltai tie irgi prasti, kepiau su Karališkais, matyt irgi labiau pyragams tinka
tai gerai, kad buvau pagal Bea išsikepus receptą praeitą savaitę, tai supakavau juos į dovanėles nors nepasakyčiau, kad jie suminkštėjo pastovėję savaitę laiko
svarbiausia, kad kočiojau kaip rašei 1 cm, kad tik būtų minkštesni ir guminiai, nu ir spalva dar pašviesėjo bekepant
nu tešla tai tikrai labai skani, bet kodėl jie taip iškilo man
gal miltai tie irgi prasti, kepiau su Karališkais, matyt irgi labiau pyragams tinka
tai gerai, kad buvau pagal Bea išsikepus receptą praeitą savaitę, tai supakavau juos į dovanėles nors nepasakyčiau, kad jie suminkštėjo pastovėję savaitę laiko
QUOTE(Germante @ 2008 12 22, 16:22)
Merginos heeelp!
Su dukryte uzminkem tesla kuciukams pries mazdaug pusvalandi (mieles sviezios) ir NEKYLA
Gal kas zinot kaip teslai "padeti" iskilti? Kazin kodel nekyla?
Su dukryte uzminkem tesla kuciukams pries mazdaug pusvalandi (mieles sviezios) ir NEKYLA
Gal kas zinot kaip teslai "padeti" iskilti? Kazin kodel nekyla?
kiek zinau reikia siltai laikyti, prie kokio radiatoriaus
QUOTE(astiti @ 2008 12 22, 15:26)
kiek zinau reikia siltai laikyti, prie kokio radiatoriaus
Reiks padeti prie radiatoriaus. Aciukas
Veliau parasysiu ar iskilo
Vat tokie gavosi meduoliukai
ir atrodo dariau viską kaip reikia, tai gal žymiai ploniau reikėjo kočioti
Cipciuk, tau taip nekyla stipriai jie?
ir atrodo dariau viską kaip reikia, tai gal žymiai ploniau reikėjo kočioti
Cipciuk, tau taip nekyla stipriai jie?
QUOTE(mindira @ 2008 12 22, 16:19)
tai gerai, kad buvau pagal Bea išsikepus receptą praeitą savaitę, tai supakavau juos į dovanėles nors nepasakyčiau, kad jie suminkštėjo pastovėję savaitę laiko
Oho, čia jau visi meduoliniai pyragėliai
Aš kepiau pagal klasikinį meduolių receptą (tai turbūt ir Bea panašus), meduoliai nėra minkšti - jie tokie trapūs, kaip cukriniai sausainiai. Aš labai norėjau išsikepti tokių, kokius pvz., mugėsę pardavinėja (tamsūs ir labai minkšti, kaip meduolinis pyragas), bet tikriausiai ten kepa formelėse, ne iš kočiojamos tešlos. Man nepavykę meduoliai labai pravertė - dekoravau juos ir papuošiau eglutę...
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 12 22, 16:51)
Oho, čia jau visi meduoliniai pyragėliai
Aš kepiau pagal klasikinį meduolių receptą (tai turbūt ir Bea panašus), meduoliai nėra minkšti - jie tokie trapūs, kaip cukriniai sausainiai. Aš labai norėjau išsikepti tokių, kokius pvz., mugėsę pardavinėja (tamsūs ir labai minkšti, kaip meduolinis pyragas), bet tikriausiai ten kepa formelėse, ne iš kočiojamos tešlos. Man nepavykę meduoliai labai pravertė - dekoravau juos ir papuošiau eglutę...
Aš kepiau pagal klasikinį meduolių receptą (tai turbūt ir Bea panašus), meduoliai nėra minkšti - jie tokie trapūs, kaip cukriniai sausainiai. Aš labai norėjau išsikepti tokių, kokius pvz., mugėsę pardavinėja (tamsūs ir labai minkšti, kaip meduolinis pyragas), bet tikriausiai ten kepa formelėse, ne iš kočiojamos tešlos. Man nepavykę meduoliai labai pravertė - dekoravau juos ir papuošiau eglutę...
nu bet kad jie minkšti, man bulkutes primena, atrodo kad kokių mielių būčiau dėjus
pagal Bea receptą tai irgi gavosi trapūs tokie, ir taip nekilo.
na su šitais manau lengvai bus puošti, užteks įmerkt i glajų ir viskas
o dar dariau žmogeliukus pagal trafaretą, nu tai tokie dideli jie juokingi man
O viespatie ...bandos , kas cia atsitiko koki skaiciai ant tu miltu ? turi buti 550D , jie skirti meduoliams kepti , idedu koki kam tinka :
550D - lietiniams , ceburekams , kibinam , meduoliams, padazam , omletui ,pyragams is kapotos teslos ,skryliams , virtiniams .
405D - bandelem,biskvitam,keksams , naminiai duonai ,picom, mieliniams pyragams, pyragai is trapios teslos ,sluoksniuotiems pyragams, varskes pyragams, plikytai teslai ,ragialems, riestems, sausainiams ,sakociams, zagareliams .
Uzsirasykite , kad ateiti nebutu tokiu kurjozu !!!!!!!
550D - lietiniams , ceburekams , kibinam , meduoliams, padazam , omletui ,pyragams is kapotos teslos ,skryliams , virtiniams .
405D - bandelem,biskvitam,keksams , naminiai duonai ,picom, mieliniams pyragams, pyragai is trapios teslos ,sluoksniuotiems pyragams, varskes pyragams, plikytai teslai ,ragialems, riestems, sausainiams ,sakociams, zagareliams .
Uzsirasykite , kad ateiti nebutu tokiu kurjozu !!!!!!!
QUOTE(astiti @ 2008 12 22, 16:57)
as irgi taip pat, labai gerai sumala
o geras... o aš visad vargdavau su mėsmale tai jūs sausas aguonas su kavamale malat, ane?
na, einu baigti meduoliams tešlą daryti... tik su cukrum suvargau, ranka paskaudo gi nusipirkau rudą gabalinį, tai su kočėlu smulkinau visą 150g