Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

Būkit mielos, patarkit man truputį vienu nesudėtingu klausimu ax.gif Noriu išsikepti japonišką aguonų-obuolių pyragą, ir ten parašyta, kad reikia permalti aguonas. Kaip suprasti permalti? Turiu omeny su kuo jas malti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia žalia pieva... @ 2008 12 22, 16:37)
Būkit mielos, patarkit man truputį vienu nesudėtingu klausimu  ax.gif Noriu išsikepti japonišką aguonų-obuolių pyragą, ir ten parašyta, kad reikia permalti aguonas. Kaip suprasti permalti? Turiu omeny su kuo jas malti?  blush2.gif

As maldavau su kavamale ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agotas @ 2008 12 22, 15:41)
As maldavau su kavamale ax.gif

as irgi taip pat, labai gerai sumala thumbup.gif
Atsakyti
Cipciuk, kepiau šiandien pagal tavo receptą unsure.gif nu nesigavo man tie meduoliai, issipute kaip bulkos blink.gif doh.gif
svarbiausia, kad kočiojau kaip rašei 1 cm, kad tik būtų minkštesni ir guminiai, nu ir spalva dar pašviesėjo bekepant blink.gif
nu tešla tai tikrai labai skani, bet kodėl jie taip iškilo man doh.gif
gal miltai tie irgi prasti, kepiau su Karališkais, matyt irgi labiau pyragams tinka unsure.gif

tai gerai, kad buvau pagal Bea išsikepus receptą praeitą savaitę, tai supakavau juos į dovanėles doh.gif nors nepasakyčiau, kad jie suminkštėjo pastovėję savaitę laiko doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mindira: 22 gruodžio 2008 - 16:19
Merginos heeelp!

Su dukryte uzminkem tesla kuciukams pries mazdaug pusvalandi (mieles sviezios) ir NEKYLA unsure.gif

Gal kas zinot kaip teslai "padeti" iskilti? Kazin kodel nekyla? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Germante @ 2008 12 22, 16:22)
Merginos heeelp!

Su dukryte uzminkem tesla kuciukams pries mazdaug pusvalandi (mieles sviezios) ir NEKYLA  unsure.gif

Gal kas zinot kaip teslai "padeti" iskilti? Kazin kodel nekyla?  g.gif

kiek zinau reikia siltai laikyti, prie kokio radiatoriaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astiti @ 2008 12 22, 15:26)
kiek zinau reikia siltai laikyti, prie kokio radiatoriaus ax.gif

Reiks padeti prie radiatoriaus. Aciukas 4u.gif

Veliau parasysiu ar iskilo bigsmile.gif
Atsakyti
Vat tokie gavosi meduoliukai doh.gif
ir atrodo dariau viską kaip reikia, tai gal žymiai ploniau reikėjo kočioti g.gif
Cipciuk, tau taip nekyla stipriai jie?
Atsakyti
QUOTE(mindira @ 2008 12 22, 16:19)
tai gerai, kad buvau pagal Bea išsikepus receptą praeitą savaitę, tai supakavau juos į dovanėles  doh.gif nors nepasakyčiau, kad jie suminkštėjo pastovėję savaitę laiko  doh.gif

Oho, čia jau visi meduoliniai pyragėliai biggrin.gif

Aš kepiau pagal klasikinį meduolių receptą (tai turbūt ir Bea panašus), meduoliai nėra minkšti - jie tokie trapūs, kaip cukriniai sausainiai. Aš labai norėjau išsikepti tokių, kokius pvz., mugėsę pardavinėja (tamsūs ir labai minkšti, kaip meduolinis pyragas), bet tikriausiai ten kepa formelėse, ne iš kočiojamos tešlos. Man nepavykę meduoliai labai pravertė - dekoravau juos ir papuošiau eglutę...
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 12 22, 16:51)
Oho, čia jau visi meduoliniai pyragėliai  biggrin.gif

Aš kepiau pagal klasikinį meduolių receptą (tai turbūt ir Bea panašus), meduoliai nėra minkšti - jie tokie trapūs, kaip cukriniai sausainiai. Aš labai norėjau išsikepti tokių, kokius pvz., mugėsę pardavinėja (tamsūs ir labai minkšti, kaip meduolinis pyragas), bet tikriausiai ten kepa formelėse, ne iš kočiojamos tešlos. Man nepavykę meduoliai labai pravertė - dekoravau juos ir papuošiau eglutę...

nu bet kad jie minkšti, man bulkutes primena, atrodo kad kokių mielių būčiau dėjus doh.gif

pagal Bea receptą tai irgi gavosi trapūs tokie, ir taip nekilo.
na su šitais manau lengvai bus puošti, užteks įmerkt i glajų ir viskas lotuliukas.gif

o dar dariau žmogeliukus pagal trafaretą, nu tai tokie dideli jie doh.gif lotuliukas.gif juokingi man lotuliukas.gif
Atsakyti
O viespatie blink.gif blink.gif blink.gif ...bandos , kas cia atsitiko unsure.gif koki skaiciai ant tu miltu ? turi buti 550D , jie skirti meduoliams kepti , idedu koki kam tinka :

550D - lietiniams , ceburekams , kibinam , meduoliams, padazam , omletui ,pyragams is kapotos teslos ,skryliams , virtiniams .

405D - bandelem,biskvitam,keksams , naminiai duonai ,picom, mieliniams pyragams, pyragai is trapios teslos ,sluoksniuotiems pyragams, varskes pyragams, plikytai teslai ,ragialems, riestems, sausainiams ,sakociams, zagareliams .

Uzsirasykite , kad ateiti nebutu tokiu kurjozu !!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(astiti @ 2008 12 22, 16:57)
as irgi taip pat, labai gerai sumala thumbup.gif

o geras... o aš visad vargdavau su mėsmale doh.gif tai jūs sausas aguonas su kavamale malat, ane?

na, einu baigti meduoliams tešlą daryti... tik su cukrum suvargau, ranka paskaudo doh.gif gi nusipirkau rudą gabalinį, tai su kočėlu smulkinau visą 150g lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti