Sveikos kepejeles,
norejau paklausti kiek mazdaug skardu gaunasi meduoliuku, kepant pagal Cipciuko recepta Ryt manes laukia kepimas, tai noreciau zinoti keliom porcijom susipirkti produktus Ir per kiek laiko sustingsta tas glajus ant ju
Aciu
man gavosi dvi su puse,bet formeles pas mane nedideles.
QUOTE(astiti @ 2008 12 22, 12:21)
kokie grazuciai o tokias spalvas kaip isgavai?cia dazai konditeriniai?
Saldūs Majai pirkau cukriuką spalvotą
QUOTE(agotas @ 2008 12 22, 11:25)
Sveikos kepejeles,
norejau paklausti kiek mazdaug skardu gaunasi meduoliuku, kepant pagal Cipciuko recepta Ryt manes laukia kepimas, tai noreciau zinoti keliom porcijom susipirkti produktus Ir per kiek laiko sustingsta tas glajus ant ju
Aciu
Aciu
man tai gavosi 5 skardos.vienus ploniau kitus storiau kociojau mano kepimas vakar buvo baigtas apie 17 h. tai kazkur apie 20h jau sudejau i maiselius, nes glajus buvo sustinges tik manau i glaju truputy per mazai cukraus pudros pridejau, ne toks tirstas gavos, bet vistiek super tikrai labai labai skanus sausainiukai
QUOTE(agotas @ 2008 12 22, 11:25)
Sveikos kepejeles,
Aciu
Aciu
Pas mane gavosi 2 , visokiu dydziu , bet jeigu reikia daugiau meduoliuku( kam nors dovanu ideti ) daryk is dvigubos , man jie labai skanus
Nezinau , kaip pas kitas , bet pas mane greitai isdziusta , per 4 val . visiskai kietas ( as ji truputi tirstesni darau ).
Papildyta:
QUOTE(astiti @ 2008 12 22, 11:37)
man tai gavosi 5 skardos.vienus ploniau kitus storiau kociojau mano kepimas vakar buvo baigtas apie 17 h. tai kazkur apie 20h jau sudejau i maiselius, nes glajus buvo sustinges tik manau i glaju truputy per mazai cukraus pudros pridejau, ne toks tirstas gavos, bet vistiek super tikrai labai labai skanus sausainiukai
Pardon ....jau supratau
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 22, 11:43)
Pas mane gavosi 2 , visokiu dydziu , bet jeigu reikia daugiau meduoliuku( kam nors dovanu ideti ) daryk is dvigubos , man jie labai skanus
Nezinau , kaip pas kitas , bet pas mane greitai isdziusta , per 4 val . visiskai kietas ( as ji truputi tirstesni darau ).
Papildyta:
.....kazkas cia ne taip
Papildyta:
.....kazkas cia ne taip
As i glaju daaug daugiau dejau cukraus pudros nei 150g
sveikutės, o kur būna pirkti konditerinių dažų
šiande ir aš kepsiu meduoliukas pagal cipciuko receptą
Labai aciu uz atsakymus.
del maisiuku: tik ka buvau Eurokos parduotuveje ir pajamiau maisiuku permatomu selofaniniu, su raudonom zvaigzdutem ir sirdutem po 7 centus Maisiuko plotis 17 cm., aukstis apie 24 cm.. Buvo ir didesniu
del maisiuku: tik ka buvau Eurokos parduotuveje ir pajamiau maisiuku permatomu selofaniniu, su raudonom zvaigzdutem ir sirdutem po 7 centus Maisiuko plotis 17 cm., aukstis apie 24 cm.. Buvo ir didesniu
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 22, 11:43)
Papildyta:
Pardon ....jau supratau
Papildyta:
Pardon ....jau supratau
atleidziam pas mane gavosi gal del to tiek daug, kad as miltu daug daugiau prikroviau negu recepte.pagal recepta kzk skysta mase gavos, tai kaip uzpyliau miltu, tai tokia kietoka tesla gavos bet svarbu labai labai skanus
QUOTE(astiti @ 2008 12 22, 13:53)
atleidziam pas mane gavosi gal del to tiek daug, kad as miltu daug daugiau prikroviau negu recepte.pagal recepta kzk skysta mase gavos, tai kaip uzpyliau miltu, tai tokia kietoka tesla gavos bet svarbu labai labai skanus
O aš jau po pirmo nevykusio bandymo tai tik 450 g. ir dėjau miltų, o paskui kočiodama pasibarstau ant stalo kad neliptų, bet jau minkštumas jų o jau skanumas prieskonius tai maišiau keturis, kardamoną, cinamoną, muskatą ir imbierą, bet skonis žiauriai geras. Dabra vaikai eis miegoti jau užsimaišiau tešlą, pasiruošiau kitokių formičių eisiu dar kepti
QUOTE(gitule @ 2008 12 21, 12:22)
Cipciuk, super nerealus grozis
Aciu, mergaites
Super
Kaip grazu . O kaip tu eglutes taip graziai nulipdei?
Mes jau pastatem besmegeni is balto sokolado prie savo namuko. Galutinis variantas:
Aciu, mergaites
Super
Kaip grazu . O kaip tu eglutes taip graziai nulipdei?
Mes jau pastatem besmegeni is balto sokolado prie savo namuko. Galutinis variantas:
vau kaip graziai o is ko padarete tokia grazia zalia spalva
QUOTE(Levander @ 2008 12 22, 12:33)
sveikutės, o kur būna pirkti konditerinių dažų
Cia paziurek Dazai