va ir as dedu savo mena...siandien kepiau, plusau gavos superiniai sausainiukai, nors labai bijojau kepti...aciu Cipciuk uz recepta ziuriu kad visi neblogai apdziuvo tai sudejau i maiselius, ryt nesiu i darba, kolegom su kuriais jau nesusitiksim siais metais
QUOTE(Vaivaiva @ 2008 12 21, 18:56)
Toks grožis, kaip galima sakyti, kad nelabai gavosi Kaip iš pasakos, toks tikroviškas
Ačiū ačiū, kad neišbrokijot mano meduolinio namuko
QUOTE(astiti @ 2008 12 21, 18:43)
va ir as dedu savo mena...siandien kepiau, plusau gavos superiniai sausainiukai, nors labai bijojau kepti...aciu Cipciuk uz recepta ziuriu kad visi neblogai apdziuvo tai sudejau i maiselius, ryt nesiu i darba, kolegom su kuriais jau nesusitiksim siais metais
laimingi tie kolegos kurie gaus tokias dovanas,jau tokios siltos ir malonios
Kepiau ir aš ir vėl iš trijų normų Cipciuko nuostabiuosius-neina nugint šeimynos, gi vakar kepiau namelį iš 2 normų, kas liko gi meduoliai buvo iškepti, spėkit ar liko šiai dienai nors pauostyt? Sprogo ore tai šiandien vėl plušau, bet jau tie bus Kalėdų dovanoms pašildyti o kepiau iš Malsenos miltų, nu tikrai ne tešla, o pasaka, daugiau su Ekstra nebekepsiu
QUOTE(Olesta @ 2008 12 21, 22:21)
Tie extra miltai matyt meduoliams netinkami, jie pyragams turbūt labaiu, nes draugė va kepė obuolių pyragą iš extra miltų, tai toks skanus, purus
QUOTE(Olesta @ 2008 12 21, 22:21)
o kepiau iš Malsenos miltų, nu tikrai ne tešla, o pasaka, daugiau su Ekstra nebekepsiu
bet man su ektsra žyyyymiai skanesni o gal skanesni, nes pastovėję
atsikepiau aš tų kalėdinių pyragų, meduoliukų ir imbierinukų tiek, kad kuro kūčiukam neliko
gerai, kad namai išpuošti ir sutvarkyti jau, beliko meniu susidėliot tik, o šiemet vyrs gamina maistą
QUOTE(Vaivaiva @ 2008 12 21, 23:03)
Tie extra miltai matyt meduoliams netinkami, jie pyragams turbūt labaiu, nes draugė va kepė obuolių pyragą iš extra miltų, tai toks skanus, purus
šiandienos meniu Kūčiukai, tešla jau gatava, beliko iškept
QUOTE(Olesta @ 2008 12 22, 08:49)
šiandienos meniu Kūčiukai, tešla jau gatava, beliko iškept
o kaip su kuciukais, labai sudetinga kepti, niekad nekepus, sakau gal reiktu siandien pabandyti
QUOTE(Akrila @ 2008 12 21, 16:13)
Kątik pabaigėm namelį ir mes, tai va, pasirodom Nelabai koks gavosi, nes nesu menininkė ir dar pirmą kartą...
Tikrai nepasakyciau, kad pirma karta labai grazus
Ir meduoliai super visu
Štai antras blynas jau geresnis, meduoliai pasakiško skonio, tik tas puošimas, reikės ieškotis konditerinės rankovės, nes su konditeriniu šviškštu labai jau storai tepasi glajus. Na gal kitiems metams paliksim šį pirkinį.
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 12 22, 11:10)
Štai antras blynas jau geresnis, meduoliai pasakiško skonio, tik tas puošimas, reikės ieškotis konditerinės rankovės, nes su konditeriniu šviškštu labai jau storai tepasi glajus. Na gal kitiems metams paliksim šį pirkinį.
kokie grazuciai o tokias spalvas kaip isgavai?cia dazai konditeriniai?