Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

user posted image

user posted image

va ir as dedu savo mena...siandien kepiau, plusau thumbup.gif gavos superiniai sausainiukai, nors labai bijojau kepti...aciu Cipciuk uz recepta thumbup.gif thumbup.gif ziuriu kad visi neblogai apdziuvo tai sudejau i maiselius, ryt nesiu i darba, kolegom su kuriais jau nesusitiksim siais metais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivaiva @ 2008 12 21, 18:56)
Toks grožis, kaip galima sakyti, kad nelabai gavosi  nono.gif  Kaip iš pasakos, toks tikroviškas wub.gif  wub.gif

Ačiū ačiū, kad neišbrokijot mano meduolinio namuko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astiti @ 2008 12 21, 18:43)
user posted image

user posted image
va ir as dedu savo mena...siandien kepiau, plusau thumbup.gif gavos superiniai sausainiukai, nors labai bijojau kepti...aciu Cipciuk uz recepta thumbup.gif  thumbup.gif  ziuriu kad visi neblogai apdziuvo tai  sudejau i maiselius, ryt nesiu i darba, kolegom su kuriais jau nesusitiksim siais metais ax.gif

laimingi tie kolegos kurie gaus tokias dovanas,jau tokios siltos ir malonios wub.gif
Atsakyti
Kepiau ir aš ir vėl iš trijų normų Cipciuko nuostabiuosius-neina nugint šeimynos, gi vakar kepiau namelį iš 2 normų, kas liko gi meduoliai buvo iškepti, spėkit ar liko šiai dienai nors pauostyt? Sprogo ore doh.gif tai šiandien vėl plušau, bet jau tie bus Kalėdų dovanoms pašildyti wub.gif o kepiau iš Malsenos miltų, nu tikrai ne tešla, o pasaka, daugiau su Ekstra nebekepsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2008 12 21, 22:21)

Tie extra miltai matyt meduoliams netinkami, jie pyragams turbūt labaiu, nes draugė va kepė obuolių pyragą iš extra miltų, tai toks skanus, purus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2008 12 21, 22:21)
o kepiau iš Malsenos miltų, nu tikrai ne tešla, o pasaka, daugiau su Ekstra nebekepsiu ax.gif

hihihi.gif

bet man su ektsra žyyyymiai skanesni ax.gif o gal skanesni, nes pastovėję g.gif
atsikepiau aš tų kalėdinių pyragų, meduoliukų ir imbierinukų tiek, kad kuro kūčiukam neliko verysad.gif
gerai, kad namai išpuošti ir sutvarkyti jau, beliko meniu susidėliot tik, o šiemet vyrs gamina maistą irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violence: 22 gruodžio 2008 - 01:38
Sveikos kepėjėlės,labai nuostabūs jūsų ir meduoliai ir namukai.Mes ir su vaikais meduoliukų prikepėm ir pasirodom user posted image .Dar ir kūčiukų kepėmės.Nes man naminiai skaniau.
Atsakyti
QUOTE(Vaivaiva @ 2008 12 21, 23:03)
Tie extra miltai matyt meduoliams netinkami, jie pyragams turbūt labaiu, nes draugė va kepė obuolių pyragą iš extra miltų, tai toks skanus, purus  smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif šiandienos meniu Kūčiukai, tešla jau gatava, beliko iškept doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2008 12 22, 08:49)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif šiandienos meniu Kūčiukai, tešla jau gatava, beliko iškept doh.gif

o kaip su kuciukais, labai sudetinga kepti, niekad nekepus, sakau gal reiktu siandien pabandyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akrila @ 2008 12 21, 16:13)
Kątik pabaigėm namelį ir mes, tai va, pasirodom  blush2.gif  Nelabai koks gavosi, nes nesu menininkė ir dar pirmą kartą...  blush2.gif

user posted image

Tikrai nepasakyciau, kad pirma karta schmoll.gif labai grazus thumbup.gif
Ir meduoliai super visu wub.gif
Atsakyti
Štai antras blynas jau geresnis, meduoliai pasakiško skonio, tik tas puošimas, reikės ieškotis konditerinės rankovės, nes su konditeriniu šviškštu labai jau storai tepasi glajus. Na gal kitiems metams paliksim šį pirkinį.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 12 22, 11:10)
Štai antras blynas jau geresnis, meduoliai pasakiško skonio, tik tas puošimas, reikės ieškotis konditerinės rankovės, nes su konditeriniu šviškštu labai jau storai tepasi glajus. Na gal kitiems metams paliksim šį pirkinį.
user posted image

kokie grazuciai thumbup.gif o tokias spalvas kaip isgavai?cia dazai konditeriniai? ax.gif
Atsakyti