Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

QUOTE(Olesta @ 2008 12 20, 21:04)
Nu va pirmas statybinis brokas ir glajaus pritrūkom, nes buvo kas palaižo lotuliukas.gif

blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Nieko sau "brokas" wub.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už įvertinimą 4u.gif
QUOTE(Olesta @ 2008 12 20, 14:24)
Na klausykit, apakti galima, o kaip tuos ežiukus formavot???? ax.gif  ax.gif  ax.gif

Tiesiog susukau delnuose rutuliuką apvalų po to vieną galą truputį nusmailinau ir kepiau. Tik mano labai mažuliukai gavosi, labai privargau su jais - kitą sykį jei kada kepsiu sakiau kone dvigubai didesnius darysiu, nes labai sunku juos glazūruot, jie mažiukai nei normaliai laikyt kaip išeina, nei suimt už ko (aš čia pirmą kart tokius pabandžiau padaryt, vaikystėj teko matyt kaip viena konditerė kaštonams spygliukus daro, tai pabandžiau taip pat ežiukams pritaikyt) ax.gif
Olesta - namelis tavo laaaabai gražus wub.gif Aš tai apseisiu šiemet be namelio - gal kitamet blush2.gif

QUOTE(cipciukas @ 2008 12 20, 16:24)
Oi RiMami !!!!!.....koks grozis  wub.gif , o jau grybukai ....truksta net zodiu .....einu i kita tema , bu seiletekis prasidejo  tongue.gif

Labai ačiū 4u.gif , nuo jūsiškių meduoliukų nemažesnis seilėtekis eina, net burna neužsiveria kaip gražu thumbup.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 20 gruodžio 2008 - 23:26
Sveikutes,

apakti galima nuo jusu kepamu groziu wub.gif

QUOTE(Monika_150 @ 2008 12 20, 18:53)
Siandien isvyniojau savo kaledini pyraga ir pamaciau.... supelijes...  verysad.gif  tai apipjausciau ir padejau sausai  mirksiukas.gif  ax.gif

Ojej kaip gaila verysad.gif

QUOTE(mindira @ 2008 12 20, 21:19)
Maximoj nebuvo nei kardamono, nei muskato malto, nei gvazdikeliu maltu  doh.gif
imbiero irgi net nerasi  doh.gif

Vyras siandien vakare Rimi miltu nerado blink.gif biggrin.gif Kai grizo, pasakiau jam kur visi miltai, ir kas su jais daroma cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mikepukuotukass @ 2008 12 20, 19:17)
O tai klausykit, gal jūs tą pyragą karštą ar gerai neatvėsintą suvyniojat g.gif  Nes vat jau keletą kartų kažkas rašė, kad pelyt pradeda jis unsure.gif  Na, pas mane, nors ir nesausas jis toks, bet nieko, laikosi (nors ne per daugiausiai abiejų, kuriuos buvau pasidėjus, ir liko, nes po gabalą baigiu visiem išdalint biggrin.gif ) g.gif  Tiesa, kai paskaičiau čia, išsigandau, tai pervyniojau iš folijos į popierių ir padėjau į šaldytuvą.

Tai va busiu kazko nedaskaicius blush2.gif palaukiau gal 10min kol praves ir suviniojau.. unsure.gif blush2.gif bet seip viskas jau jam dabar gerai vakar dar kaip tik ragavau tai thumbup.gif kitais metais BUTINAI kepsiu biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2008 12 21, 00:24)
vaikystėj teko matyt kaip viena konditerė kaštonams spygliukus daro, tai pabandžiau taip pat ežiukams pritaikyt) ax.gif

O kaip juos daro? g.gif
Atsakyti
Patarkit merginos, turiu DANKESSUKER sokoladinio skonio miltelius, su kuo juos reikia sutaisyt, kad butu galima tepliot ant meduoliuku?? blush2.gif
Atsakyti
nuostabus kepiniai thumbup.gif .ir as pabandysiu,gal iseis
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 20, 18:49)
Sedziu mergaites prie kompo ir maumoju savo meduoliukus ...nu kaip jie pas jus nesigauna guminiai  unsure.gif ...maniskiai super guminukai thumbup.gif , o tas glajus toks skanus , saldziarugstis tongue.gif

user posted image

Cipciuk, super nerealus grozis wub.gif

QUOTE(cipciukas @ 2008 12 19, 15:15)
Gitule .....nors dienele noreciau pagyventi tame  nameli , toks grazus wub.gif

QUOTE(Nerytė @ 2008 12 19, 16:41)
koks grazutis namelis bigsmile.gif

Aciu, mergaites 4u.gif

QUOTE(galinike @ 2008 12 19, 22:17)
smile.gif Ir mudvi su dukryte išsikepėm trobikę blush2.gif

Super thumbup.gif

QUOTE(pirasa @ 2008 12 20, 13:53)
Parodysiu ir aš savo Kalėdinius kepinius. Vargau 2 dienas.
Kadangi liko žalio glajaus, tai dar nulipdžiau kelias eglutes ant Naujametinio torto:
user posted image

Kaip grazu thumbup.gif . O kaip tu eglutes taip graziai nulipdei?

Mes jau pastatem besmegeni is balto sokolado prie savo namuko. Galutinis variantas:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(gitule @ 2008 12 21, 12:22)
Kaip grazu  thumbup.gif . O kaip tu eglutes taip graziai nulipdei?

Ant vafliuko su glajumi padariau cipciukus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pirasa @ 2008 12 21, 12:30)
Ant vafliuko su glajumi padariau cipciukus  lotuliukas.gif

Isradinga thumbup.gif lotuliukas.gif Cia ant tokiu vafliuku kaip ledams buna?
Atsakyti
Taip, ant tokių.
Atsakyti
as jau viska susipirkau einu kepti sausainiuku pagal cipsiuko recepta 4u.gif tikiuosi gausis....visu prieskoniu neradau tik cinamono ir imbiero nusipirkau, gerai bus ir su tokiais ax.gif ax.gif po visu kepiniu idesiu ir savo mena , kad ir kaip gausis lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti