Perskaičiau temą nuo pradžio iki galo šiandien kepiau meduolius pagal cipciuko receptą, tai mano vyrukai nepuoštus baigia sudoroti ale kadangi šie pabandymui tai leidžiu o nuo rytojaus bus darbas dovanoms prikepti dar šaldytuve laukia namelio tešla
Kepiau šiandien meduolius pagal Cypsiuko receptą, gavosi labai skanūs, turbūt kepsiu antrą porciją
Vienas iš jų:
Vienas iš jų:
QUOTE(Kozete @ 2008 12 20, 19:51)
Kepiau šiandien meduolius pagal Cypsiuko receptą, gavosi labai skanūs, turbūt kepsiu antrą porciją
Vienas iš jų:
Vienas iš jų:
super atrodo, as zadu ryt kepti sakykit kokius prieskonius dejot, nes niekaip neissirenku ir nesumastau
As dejau:
1 sauksteli cinamono,
1 sauksteli malto imbiero,
0,5 saukstelio kardamono,
0,5 saukstelio malto muskato riesuto.
Skonis pasaka
1 sauksteli cinamono,
1 sauksteli malto imbiero,
0,5 saukstelio kardamono,
0,5 saukstelio malto muskato riesuto.
Skonis pasaka
as dejau cinamono,imbiero ir truputi kvepenciu pipiru
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 20, 20:26)
As dejau:
1 sauksteli cinamono,
1 sauksteli malto imbiero,
0,5 saukstelio kardamono,
0,5 saukstelio malto muskato riesuto.
Skonis pasaka
1 sauksteli cinamono,
1 sauksteli malto imbiero,
0,5 saukstelio kardamono,
0,5 saukstelio malto muskato riesuto.
Skonis pasaka
o kur gauti imbiero malto?
Prie prieskoniu bet kurioj parduotuvej.
O gvazdikeliu nedejot?
O gvazdikeliu nedejot?
Jo, imbieras prie visu prieskoniu. O gvazdikeliu as nedejau, nes nekenciu ju
QUOTE(RiMami @ 2008 12 20, 14:02)
Aš iš guminių meduolių tešlos prikepiau ežiukų ir grybukų.
kaip parduotuviniai
As tai is prieskoniu dejau, cinamono, kvepianciuju pipiru, gvazdikeliu ir muskato esencijos
Maximoj nebuvo nei kardamono, nei muskato malto, nei gvazdikeliu maltu
imbiero irgi net nerasi
O as negavau pirkti imbiero
Tai kepiau be jo
Tai kepiau be jo
QUOTE(sirdelle @ 2008 12 20, 21:19)
Maximoje šį vakarą tikrai mačiau, bet jau taip gerai užmaskuotas prie Santa Marijos prieskonių centrinėje Maximoje prie Rimi toje aš kepiau be jo, dar skaniau gavos