QUOTE(Vaivaiva @ 2008 12 20, 18:32)
Na va, prikepiau dabar jau su normaliais miltais, gavosi tikrai geriau negu vakar ir formą gražesnę išlaikė
džiugu
dar iš mano patirties tai geriausiai kepa dedant blėką viršuje ant ventiliatoriaus apatinėjė dalyje funkcijos ir tik pabaigoj ventiliatorių viršuj nustatyt
žodžiu, jau pribandžiau
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 12 20, 18:47)
Blyn susinervinau išmečiau visą tešlą, niekas čia man nesigavo, kreivi šleivi garbanoti nors ir kepiau su malsenos miltais
nu nu nu, kas čia do nevilties gaidelė?
nereikia tešlos mėtyt, oij ne
ją minkyt reikia
ilgai ilgai ir visvien ji kažkurią minutę pasiduos ir paklus jūsų rankom
vis miltukais ją palepinkit ir ji bus jūsų
o tada ir lygu ir gražu
o svarbiausia tai skanu
QUOTE(mikepukuotukass @ 2008 12 20, 19:17)
O tai klausykit, gal jūs tą pyragą karštą ar gerai neatvėsintą suvyniojat
na pas mus bute išvis pelėsio yra
tai manau, todėl ir pyragėlis pasigavo, nes bute kaip ir drėgna
o vyniojau pyragą pagal instrukciją, palaukiau visąąąąąą naktelę kad atvėstų