Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

Ačiū Mikepukuotukass už imbierinių sausainėlių receptą.Prikepiau ir tą pačią dieną nėv vieno likusio nebuvo... lotuliukas.gif doh.gif šian kep dar.Tik kočioju ne tarp 2 kepimo popieriaus lakštų,nes man taip nesikočioja doh.gif
Atsakyti
Siandien atsikelus toki grazu vaizda pamaciau, kad susigundziau papuosti savo katarinkas wub.gif receptas jau buvo sitoj temoj smile.gif

user posted image
Atsakyti
Parodysiu ir aš savo Kalėdinius kepinius. Vargau 2 dienas.
Namelis nelabai gavosi, turėjo būt dvigubas, bet pusė sugriuvo, tai liko tik toks, nors vistiek labai didelis. Nešiu dukrai į darželį, ten bus daug vaikų, tai norėjau, kad visiems užtektų:
user posted image
user posted image
Tuo pačiu parodysiu meduoliukus:
user posted image
Kadangi liko žalio glajaus, tai dar nulipdžiau kelias eglutes ant Naujametinio torto:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirasa: 20 gruodžio 2008 - 13:55
Oho kaip čia jūs visos pasidarbavusios thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Visų labai gražūs nameliukai, meduoliukai wub.gif wub.gif wub.gif

Aš iš guminių meduolių tešlos prikepiau ežiukų ir grybukų.

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Citriniukas @ 2008 12 20, 14:45)
Siandien atsikelus toki grazu vaizda pamaciau, kad susigundziau papuosti savo katarinkas  wub.gif receptas jau buvo sitoj temoj  smile.gif

myliukai myliukai... wub.gif
Atsakyti
Na klausykit, apakti galima, o kaip tuos ežiukus formavot???? ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Saunuoles, mergytes. Po medali kiekvienai uz tokius grozius first.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2008 12 20, 12:45)
visad bandžiau kepti su Extra ir bandžiau draugauti visaip kaip, nu man niekaip  schmoll.gif
iškepiau cipciuko meduolius su malsenos aukščiausios rūšies miltais ir ką jūs manot  bigsmile.gif toooobulos išvaizdos meduoliukai  thumbup.gif

jūsų teismui meduoliukai su Eksta miltais ir su malsenos, akivaizdus skirtumas  bigsmile.gif  

OHO blink.gif skirtumas daugiau nei akivaizdus blink.gif viskas, nebedraugausiu aš su tom extra manų kruopom lotuliukas.gif einu į virtuvę kepti meduoliukų iš normalių miltų bigsmile.gif blush2.gif
Beje, taviškiai (iš malsenos miltų) nuostabūs wub.gif 4u.gif
Ežiukai, grybukai, namelis, meduoliukai, katarinkos! neturiu zodziu wub.gif newyear.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaivaiva: 20 gruodžio 2008 - 16:08
Oi RiMami !!!!!.....koks grozis wub.gif , o jau grybukai ....truksta net zodiu .....einu i kita tema , bu seiletekis prasidejo tongue.gif
Atsakyti
mmm, mniam kaip čia skanu ax.gif Ežiukų norėčiau wub.gif

QUOTE(Olesta @ 2008 12 20, 08:04)
Vaivaiva, aš iš kitokių miltų ir nedarau nieko, tik iš Kauno Ekstros thumbup.gif keista, kol nepripranti, bet miltai super ax.gif

Man šie miltai irgi thumbup.gif Kaip ir Malsenos Extra thumbup.gif Tiesa, esu atsirinkus kokie kam geriau tinka ax.gif Bet vat meduoliai tai geriausi gavos iš kitokių ax.gif Iš tokių user posted image
Nors daugiau niekam 550D miltų nenaudoju schmoll.gif tik 405D smile.gif bet meduoliams visgi geriau 550D thumbup.gif

QUOTE(violence @ 2008 12 20, 12:45)
jūsų teismui meduoliukai su Eksta miltais ir su malsenos, akivaizdus skirtumas  bigsmile.gif 

Skirtumas tai akivaizdus smile.gif Bet kurie su kokiais miltais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Owly: 20 gruodžio 2008 - 16:28
Tie issipute - su ekstra , o tie figurni - su Malsenos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 20, 16:30)
Tie issipute - su ekstra , o tie  figurni - su Malsenos smile.gif

kairieji ekstra, o dešinieji malsenos biggrin.gif
šitais malsenos
user posted image

bet tai ja byyytutia, kol visus išbandytum doh.gif o orkaitės funkcijos dar doh.gif nežinau aip atsirinkt tobuliausią variantą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violence: 20 gruodžio 2008 - 17:19