Ačiū Mikepukuotukass už imbierinių sausainėlių receptą.Prikepiau ir tą pačią dieną nėv vieno likusio nebuvo... šian kep dar.Tik kočioju ne tarp 2 kepimo popieriaus lakštų,nes man taip nesikočioja
Siandien atsikelus toki grazu vaizda pamaciau, kad susigundziau papuosti savo katarinkas receptas jau buvo sitoj temoj
Parodysiu ir aš savo Kalėdinius kepinius. Vargau 2 dienas.
Namelis nelabai gavosi, turėjo būt dvigubas, bet pusė sugriuvo, tai liko tik toks, nors vistiek labai didelis. Nešiu dukrai į darželį, ten bus daug vaikų, tai norėjau, kad visiems užtektų:
Tuo pačiu parodysiu meduoliukus:
Kadangi liko žalio glajaus, tai dar nulipdžiau kelias eglutes ant Naujametinio torto:
Namelis nelabai gavosi, turėjo būt dvigubas, bet pusė sugriuvo, tai liko tik toks, nors vistiek labai didelis. Nešiu dukrai į darželį, ten bus daug vaikų, tai norėjau, kad visiems užtektų:
Tuo pačiu parodysiu meduoliukus:
Kadangi liko žalio glajaus, tai dar nulipdžiau kelias eglutes ant Naujametinio torto:
Oho kaip čia jūs visos pasidarbavusios Visų labai gražūs nameliukai, meduoliukai
Aš iš guminių meduolių tešlos prikepiau ežiukų ir grybukų.
Aš iš guminių meduolių tešlos prikepiau ežiukų ir grybukų.
QUOTE(Citriniukas @ 2008 12 20, 14:45)
Siandien atsikelus toki grazu vaizda pamaciau, kad susigundziau papuosti savo katarinkas receptas jau buvo sitoj temoj
myliukai myliukai...
Na klausykit, apakti galima, o kaip tuos ežiukus formavot????
Saunuoles, mergytes. Po medali kiekvienai uz tokius grozius
QUOTE(violence @ 2008 12 20, 12:45)
visad bandžiau kepti su Extra ir bandžiau draugauti visaip kaip, nu man niekaip
iškepiau cipciuko meduolius su malsenos aukščiausios rūšies miltais ir ką jūs manot toooobulos išvaizdos meduoliukai
jūsų teismui meduoliukai su Eksta miltais ir su malsenos, akivaizdus skirtumas
iškepiau cipciuko meduolius su malsenos aukščiausios rūšies miltais ir ką jūs manot toooobulos išvaizdos meduoliukai
jūsų teismui meduoliukai su Eksta miltais ir su malsenos, akivaizdus skirtumas
OHO skirtumas daugiau nei akivaizdus viskas, nebedraugausiu aš su tom extra manų kruopom einu į virtuvę kepti meduoliukų iš normalių miltų
Beje, taviškiai (iš malsenos miltų) nuostabūs
Ežiukai, grybukai, namelis, meduoliukai, katarinkos! neturiu zodziu
mmm, mniam kaip čia skanu Ežiukų norėčiau
Man šie miltai irgi Kaip ir Malsenos Extra Tiesa, esu atsirinkus kokie kam geriau tinka Bet vat meduoliai tai geriausi gavos iš kitokių Iš tokių
Nors daugiau niekam 550D miltų nenaudoju tik 405D bet meduoliams visgi geriau 550D
Skirtumas tai akivaizdus Bet kurie su kokiais miltais?
QUOTE(Olesta @ 2008 12 20, 08:04)
Vaivaiva, aš iš kitokių miltų ir nedarau nieko, tik iš Kauno Ekstros keista, kol nepripranti, bet miltai super
Man šie miltai irgi Kaip ir Malsenos Extra Tiesa, esu atsirinkus kokie kam geriau tinka Bet vat meduoliai tai geriausi gavos iš kitokių Iš tokių
Nors daugiau niekam 550D miltų nenaudoju tik 405D bet meduoliams visgi geriau 550D
QUOTE(violence @ 2008 12 20, 12:45)
jūsų teismui meduoliukai su Eksta miltais ir su malsenos, akivaizdus skirtumas
Skirtumas tai akivaizdus Bet kurie su kokiais miltais?
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 20, 16:30)
Tie issipute - su ekstra , o tie figurni - su Malsenos
kairieji ekstra, o dešinieji malsenos
šitais malsenos
bet tai ja byyytutia, kol visus išbandytum o orkaitės funkcijos dar nežinau aip atsirinkt tobuliausią variantą