Gitule ir Galinike labai grazios jusu trobeles
Kitais metais ir as kepsiu
namelis
Trobelės be žodžių - pasakiškos šiandien ir aš bandysiu..
Vaivaiva, aš iš kitokių miltų ir nedarau nieko, tik iš Kauno Ekstros keista, kol nepripranti, bet miltai super
Vaivaiva, aš iš kitokių miltų ir nedarau nieko, tik iš Kauno Ekstros keista, kol nepripranti, bet miltai super
QUOTE(Olesta @ 2008 12 20, 08:04)
Trobelės be žodžių - pasakiškos šiandien ir aš bandysiu..
Trobelės tikrai nuostabios
Gal ir super, bet kadangi aš juos pirmą sykį pirkau, tai man jie tokie pasirodė... kaip čia pasakius Bet jau ne iš vieno žmogaus girdėjau, kad jie labai geri kepiniams...
QUOTE(Vaivaiva @ 2008 12 20, 10:50)
Trobelės tikrai nuostabios
Gal ir super, bet kadangi aš juos pirmą sykį pirkau, tai man jie tokie pasirodė... kaip čia pasakius Bet jau ne iš vieno žmogaus girdėjau, kad jie labai geri kepiniams...
ir net labai, nu panašūs jie į manų krupas, bet skoniu, išeiga tai nenusileidžia nei vieniems mano bandytiems miltams, kiek yra tekę kept tai patys geriausi, čia mano nuomonė kepėm su dukryte trobelės sienas, vakare reikės užsiimti statybos darbais
QUOTE(Olesta @ 2008 12 20, 11:49)
Bandysiu ir aš "susidraugauti" su tais miltais
Lauksim architektūrinio šedevro
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 19, 17:46)
Vakar iskepiau trobele, viska dariau iki 2:30 nakties bet pagavo toks azartas, kad norejosi pabaigti. Maisiau viena norma, tai isejo tik namukas ant pagrindo ir tvoryte. Tai siandien vel masysiu tesla reiks issikepti egluciu ir siaip meduoliuku. Na kiek paragavau skanus meduoliukai, bet kad neteko dorai ir paragauti tik pora nupjautu juosteliu
Ir neisdrisau deginti cukraus, dejau rudaji
Nuostabi trobele
QUOTE(Olesta @ 2008 12 20, 11:49)
ir net labai, nu panašūs jie į manų krupas, bet skoniu, išeiga tai nenusileidžia nei vieniems mano bandytiems miltams, kiek yra tekę kept tai patys geriausi, čia mano nuomonė kepėm su dukryte trobelės sienas, vakare reikės užsiimti statybos darbais
visad bandžiau kepti su Extra ir bandžiau draugauti visaip kaip, nu man niekaip
iškepiau cipciuko meduolius su malsenos aukščiausios rūšies miltais ir ką jūs manot toooobulos išvaizdos meduoliukai
jūsų teismui meduoliukai su Eksta miltais ir su malsenos, akivaizdus skirtumas
ką manot? tuos gražučius nepuoštus verta puošti? ar ne? lyg ir manau įspausti rudo šokolado sagutes ir akytes bei lūpas balto šokolado ar nereikia?
Papildyta:
Beja, minkydama su malsenos pagaliau supratau kas yra ta maloni plastelino pojūtį suteikianti tešla žodžiu, ignoruosiu eksta kurį laiką tai tikrai
nuostabios trobikės, tokios senovinės
kiek kantrybės reikia jas surest
kiek kantrybės reikia jas surest
QUOTE(violence @ 2008 12 20, 12:45)
visad bandžiau kepti su Extra ir bandžiau draugauti visaip kaip, nu man niekaip
iškepiau cipciuko meduolius su malsenos aukščiausios rūšies miltais ir ką jūs manot toooobulos išvaizdos meduoliukai
ką manot? tuos gražučius nepuoštus verta puošti? ar ne? lyg ir manau įspausti rudo šokolado sagutes ir akytes bei lūpas balto šokolado ar nereikia?
Papildyta:
Beja, minkydama su malsenos pagaliau supratau kas yra ta maloni plastelino pojūtį suteikianti tešla žodžiu, ignoruosiu eksta kurį laiką tai tikrai
Papildyta:
nu sugundei, pabandysiu ir aš, meduolių dar trūksta, tai pasakysiu vyrui, kad Malsenos miltų parneštų