Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

Gitule ir Galinike labai grazios jusu trobeles wub.gif
Kitais metais ir as kepsiu ax.gif
Atsakyti
Noriu tokios triobikes swoon.gif .....bet babkiu neturiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
namelis thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Trobelės be žodžių - pasakiškos wub.gif šiandien ir aš bandysiu..
Vaivaiva, aš iš kitokių miltų ir nedarau nieko, tik iš Kauno Ekstros thumbup.gif keista, kol nepripranti, bet miltai super ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2008 12 20, 08:04)
Trobelės be žodžių - pasakiškos wub.gif šiandien ir aš bandysiu..
Vaivaiva, aš iš kitokių miltų ir nedarau nieko, tik iš Kauno Ekstros thumbup.gif keista, kol nepripranti, bet miltai super ax.gif

Trobelės tikrai nuostabios wub.gif bigsmile.gif
Gal ir super, bet kadangi aš juos pirmą sykį pirkau, tai man jie tokie pasirodė... kaip čia pasakius biggrin.gif biggrin.gif Bet jau ne iš vieno žmogaus girdėjau, kad jie labai geri kepiniams... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivaiva @ 2008 12 20, 10:50)
Trobelės tikrai nuostabios  wub.gif  bigsmile.gif
Gal ir super, bet kadangi aš juos pirmą sykį pirkau, tai man jie tokie pasirodė... kaip čia pasakius  biggrin.gif  biggrin.gif  Bet jau ne iš vieno žmogaus girdėjau, kad jie labai geri kepiniams... unsure.gif

ir net labai, nu panašūs jie į manų krupas, bet skoniu, išeiga tai nenusileidžia nei vieniems mano bandytiems miltams, kiek yra tekę kept tai patys geriausi, čia mano nuomonė blush2.gif kepėm su dukryte trobelės sienas, vakare reikės užsiimti statybos darbais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2008 12 20, 11:49)

Bandysiu ir aš "susidraugauti" su tais miltais biggrin.gif
Lauksim architektūrinio šedevro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 19, 17:46)
Taip galima , tik tesla uzsiminkyk kietesne mirksiukas.gif

Vakar iskepiau trobele, viska dariau iki 2:30 nakties doh.gif bet pagavo toks azartas, kad norejosi pabaigti. Maisiau viena norma, tai isejo tik namukas ant pagrindo ir tvoryte. Tai siandien vel masysiu tesla reiks issikepti egluciu ir siaip meduoliuku. Na kiek paragavau skanus meduoliukai, bet kad neteko dorai ir paragauti tik pora nupjautu juosteliu verysad.gif
Ir neisdrisau deginti cukraus, dejau rudaji blush2.gif
Atsakyti
Nuostabi trobele wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2008 12 20, 11:49)
ir net labai, nu panašūs jie į manų krupas, bet skoniu, išeiga tai nenusileidžia nei vieniems mano bandytiems miltams, kiek yra tekę kept tai patys geriausi, čia mano nuomonė blush2.gif kepėm su dukryte trobelės sienas, vakare reikės užsiimti statybos darbais lotuliukas.gif

visad bandžiau kepti su Extra ir bandžiau draugauti visaip kaip, nu man niekaip schmoll.gif
iškepiau cipciuko meduolius su malsenos aukščiausios rūšies miltais ir ką jūs manot bigsmile.gif toooobulos išvaizdos meduoliukai thumbup.gif

jūsų teismui meduoliukai su Eksta miltais ir su malsenos, akivaizdus skirtumas bigsmile.gif
user posted imageuser posted image
ką manot? tuos gražučius nepuoštus verta puošti? ar ne? g.gif lyg ir manau įspausti rudo šokolado sagutes ir akytes bei lūpas balto šokolado g.gif ar nereikia? g.gif
Papildyta:
Beja, minkydama su malsenos pagaliau supratau kas yra ta maloni plastelino pojūtį suteikianti tešla ax.gif žodžiu, ignoruosiu eksta kurį laiką tai tikrai biggrin.gif
Atsakyti
nuostabios trobikės, tokios senovinės wub.gif wub.gif
kiek kantrybės reikia jas surest thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2008 12 20, 12:45)
visad bandžiau kepti su Extra ir bandžiau draugauti visaip kaip, nu man niekaip  schmoll.gif
iškepiau cipciuko meduolius su malsenos aukščiausios rūšies miltais ir ką jūs manot  bigsmile.gif toooobulos išvaizdos meduoliukai  thumbup.gif

jūsų teismui meduoliukai su Eksta miltais ir su malsenos, akivaizdus skirtumas  bigsmile.gif 
user posted imageuser posted image
ką manot? tuos gražučius nepuoštus verta puošti? ar ne?  g.gif lyg ir manau įspausti rudo šokolado sagutes ir akytes bei lūpas balto šokolado  g.gif  ar nereikia?  g.gif
Papildyta:
Beja, minkydama su malsenos pagaliau supratau kas yra ta maloni plastelino pojūtį suteikianti tešla  ax.gif  žodžiu, ignoruosiu eksta kurį laiką tai tikrai  biggrin.gif

nu sugundei, pabandysiu ir aš, meduolių dar trūksta, tai pasakysiu vyrui, kad Malsenos miltų parneštų g.gif
Atsakyti