Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

QUOTE(Olesta @ 2008 12 19, 13:06)
tikrai NE, nekočiokit plonai!!!!! Apie 1 cm darykit ir viskas bus ok, ir tik pakyla, traukit lauk, nesukepinkit, pas mane partija elektrinėj orkaitėj su ventiliatoriaus funkcija iškepa per 4 min. pilnai paruduodama ir pilnai iškepus...dar sakyčiau nuo miltų priklauso, nuo kaitinimo ir išsukimo thumbup.gif o svarbiausia, darykit su meile wub.gif

Na tada vadinasi kepsiu jau arba šiandien arba rytoj bigsmile.gif su didele meile wub.gif Olesta, o kokioje temperaturoje kepi? smile.gif
gitule, namelis ir eglutė prie jo thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaivaiva: 19 gruodžio 2008 - 14:35
QUOTE(Vaivaiva @ 2008 12 19, 14:33)
gitule, namelis ir eglutė prie jo  thumbup.gif  4u.gif

Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivaiva @ 2008 12 19, 14:33)
Na tada vadinasi kepsiu jau arba šiandien arba rytoj  bigsmile.gif  su didele meile wub.gif  Olesta, o kokioje temperaturoje kepi? smile.gif
gitule, namelis ir eglutė prie jo  thumbup.gif  4u.gif

jungiau 250, bet lemputė visą laiką raudona buvo. Bandžiau kept iš viršaus ir apačios programa, tai dugnas svyla, o viršus toks vos gelsvas, tai tada įjungiau ventiliatorius iš viršaus ir tada jau tik spėk suktis ax.gif
Atsakyti
Gitule .....nors dienele noreciau pagyventi tame nameli , toks grazus wub.gif
Atsakyti
Norejau pakalusti o is Cipciuko meduoliu teslos galima iskepti nameli? Jei jie minksti yra, nesulus namukas? g.gif
Atsakyti
koks grazutis namelis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dajolu @ 2008 12 19, 15:58)
Norejau pakalusti o is Cipciuko  meduoliu teslos galima iskepti nameli? Jei jie minksti yra, nesulus namukas?  g.gif

Taip galima , tik tesla uzsiminkyk kietesne mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va, prikepiau ir aš cipciuko "guminių" meduoliukų. Su tuo guminiškumu tai man kažkaip matyt nelabai gavosi, bet meduoliukai skanūs ir kvepia labai smile.gif Tik man jie kažkokaip išplaukė iš formos verysad.gif Nelabai jau gražūs verysad.gif Tešla tokia keista gavosi, pirmą sykį su tokia dirbau.... Dar miltus kažkokius naujus nusipirkau, kaip manų kropos blink.gif Gal tie miltai turėjo įtakos tešlos keistumui g.gif Reikės pamėginti dar su kitais miltais, gal formą išlaikys, nes skoniu tai man jie labai patiko bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaivaiva: 19 gruodžio 2008 - 19:59
QUOTE(Vaivaiva @ 2008 12 19, 20:59)
Na va, prikepiau ir aš cipciuko "guminių" meduoliukų.

Žiūriu žiūriu, ar jie čia foto šitaip stebuklingai atrodo wub.gif kokia graži tekstūra bigsmile.gif (jeigu tai nuo rupių miltų, tai aš irgi noriu tokių rolleyes.gif ) Ir tokie jaukūs, tikri,- nereikia jiem jokių papuošimų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikepukuotukass: 19 gruodžio 2008 - 22:00
QUOTE(mikepukuotukass @ 2008 12 19, 21:59)

Na, ačiū labai 4u.gif Jie ištikrųjų tokie su skylutėm biggrin.gif nežinau ar tai nuo miltų ar nuo ko kito. Miltai tai Kauno extra smile.gif Na bet keisti man jie nors užmušk doh.gif
Atsakyti
smile.gif Ir mudvi su dukryte išsikepėm trobikę blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Dievuliau, kokia grazi trobike wub.gif
Atsakyti