Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

Kiek daug blink.gif o kur gavote tokiu graziu maisiuku? ir bantukai kokie grazus wub.gif as tai siandien vargau su kepimo rankove biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kazarnienė @ 2008 12 18, 22:01)
Laba, noriu ir as prie kalediniu keliniu prisijungti

Oho, koks grožis ir koks kiekis bigsmile.gif daug darbo ir širdies įdėta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 12 18, 22:04)
Ohoooooo, o kokia gausybė  blink.gif  o kur tu tokio popieriaus gavai aaa?

QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 18, 22:04)
Kiek daug  blink.gif o kur gavote tokiu graziu maisiuku? ir bantukai kokie grazus

Maiseliu yra Balionomanijoj ar kazkaip panasiai (Akropoli, Megoj, Hyper), bet vieno kaina 2 lt. dar galima graziai pparasyti parduotuvese Skonis ir Kvapas, arba pirkti skaidru popieriu ir naudojant kokia nors dezute kaip sablona pacioms pasidaryti. Kadangi man ju reikejo daug, tai pigiausias variantas buvo paciai darytis. Dugna sulipinau su stora lipnia juosta, kita krasteli su plona. Juosteles pirkau Kaividoj, metras gal 20 cnt buvo.
Atsakyti
Nu moteros jus ir pavaret blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif ........tik neprisesk viena dienele ir amo gali netekti , visu toki grazus wub.gif .....namukas turbut net sapnuosis smile.gif koks saunus ......Kazarniene !!!!! kiba i muge varysi ......vos nenugriuvau , kai pamaciau meduoliu kieki blink.gif

Kauniskes , varykite i baze , ten tokio popieriaus nors vezimu vezk tongue.gif tarp 12 ir 16 sandeliu ( toj pusej kur turgus )nepamenu kuriame tiksliai , bet tik iejus pra duris , po desinia , pirmas sandelys .Ir bantuku gal 100 spalvu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2008 12 18, 22:10)
Oho, koks grožis ir koks kiekis bigsmile.gif daug darbo ir širdies įdėta wub.gif

Is dvieju normu gavosi 448 meduoliai, paisem abu su vyru, nemazai sugadinom (matosi pirmoj foto), bet siaip labai dziaugiuosi, nes dovaneles bus su meile darytos, o ne pirktos, o man ju reikia labai daug (draugam, kruvai vaiku, vyro ir savo bendradarbiams ir t.t.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kazarnienė: 18 gruodžio 2008 - 22:15
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 18, 22:12)
Nu moteros jus ir pavaret  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif ........tik neprisesk viena dienele ir amo gali netekti , visu toki grazus  wub.gif .....namukas turbut net sapnuosis  smile.gif koks saunus ......Kazarniene !!!!! kiba i muge varysi ......vos nenugriuvau , kai pamaciau meduoliu kieki  blink.gif

Kauniskes , varykite i baze , ten tokio popieriaus nors vezimu vezk  tongue.gif tarp 12 ir 16 sandeliu ( toj pusej kur turgus )nepamenu kuriame tiksliai , bet tik iejus pra duris , po desinia , pirmas sandelys .Ir bantuku gal 100 spalvu  doh.gif

Nulekciau, jei nebutu 100 km atstumas iki bazes lotuliukas.gif aij, gerai ir kepimo rankove man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 18, 23:12)
Nu moteros jus ir pavaret  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif ........tik neprisesk viena dienele ir amo gali netekti , visu toki grazus  wub.gif .....namukas turbut net sapnuosis  smile.gif koks saunus ......Kazarniene !!!!! kiba i muge varysi ......vos nenugriuvau , kai pamaciau meduoliu kieki  blink.gif

Kauniskes , varykite i baze , ten tokio popieriaus nors vezimu vezk  tongue.gif tarp 12 ir 16 sandeliu ( toj pusej kur turgus )nepamenu kuriame tiksliai , bet tik iejus pra duris , po desinia , pirmas sandelys .Ir bantuku gal 100 spalvu  doh.gif

Fsio ryt į bazę popieriaus ir splavoto cukraus, palikite ir man neišpirkite bent jau cukraus doh.gif
Atsakyti
Kazarniene wacko.gif wacko.gif wacko.gif pačios šilčiausios dovanos wub.gif labai gražu ir spalvinga thumbup.gif
IKI parduotuvėje šiandien nusipirkau rūžavos braškių skonio pudros, prie cukraus pudrų padėta Danse Suggar firmos, tinka puošybai 4u.gif kadangi mano kepti meduoliukai iškeliavo šį vakar į 12 namučių ir visuose buvo šiltai priimti ir išgirti skanumu, tai dabar drąsiai savaitgalį kepsiu dovanas ir aš, o šeimyna padės išpuošti ax.gif
Atsakyti
nepasiseke!!! doh.gif iskepiau pries savaite meduoliuku pagal cipciuko recepta, tokie skanus buvo, bet kad butu patys tobuliausi "brandinau" kartonineje dezeje, siandien paragauju tokie apdziuve prieskoniu irgi nelb jauciasi doh.gif teks kept is naujo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 12 18, 20:38)
Tai juk kūčiukai ir turi būti be jokių gyvulinių produktų. Visą laiką tik tokius ir kepu. Man jie skanesni net už sausainius...

o tai receptėlis kur? g.gif
rimtai... pirmadienį kūčiukus kept norėčiau smile.gif niekada nekepus, mama savojo recepto neatmena smile.gif gal pagelbėsit su savo žiniom? ax.gif

QUOTE(Vaivaiva @ 2008 12 18, 21:42)

ulia lia bigsmile.gif suuuuuper thumbup.gif

Kazarniene blink.gif thumbup.gif fantastika thumbup.gif

QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 12 18, 22:17)
Fsio ryt į bazę popieriaus ir splavoto cukraus, palikite ir man neišpirkite bent jau cukraus  doh.gif

g.gif man tai popieriaus pirmadieniui praaaašom palikti lotuliukas.gif

Šiandien pirmoji dovanėlė iškeliavo jau smile.gif Pilna komplektacija:
user posted image
Sloikelis pilnas meduoliukų, imbierinių sausainukų ir dar kažkokių tai traškių ax.gif nepamenu ko prikepiau biggrin.gif
Atsakyti
violence, isivazduoju kiek laiko reikejo ne tik meduoliams, bet ir dekupazui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 18, 22:04)
Kiek daug  blink.gif o kur gavote tokiu graziu maisiuku? ir bantukai kokie grazus  wub.gif as tai siandien vargau su kepimo rankove biggrin.gif

visokių bantelių galima metrais siuvimo reikmenų parduotuvėse nusipirkti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Kazarnienė @ 2008 12 18, 23:12)
violence, isivazduoju kiek laiko reikejo ne tik meduoliams, bet ir dekupazui  doh.gif

manau viskam ką darai reikia laiko smile.gif
bet kaaaaaip buvo malonu!!! biggrin.gif treti metai kalėdines dovanas darau pati, vien dėl to kalėdos tampa stebuklingos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violence: 18 gruodžio 2008 - 23:15