Kiek daug o kur gavote tokiu graziu maisiuku? ir bantukai kokie grazus as tai siandien vargau su kepimo rankove
QUOTE(Kazarnienė @ 2008 12 18, 22:01)
Laba, noriu ir as prie kalediniu keliniu prisijungti
Oho, koks grožis ir koks kiekis daug darbo ir širdies įdėta
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 12 18, 22:04)
Ohoooooo, o kokia gausybė o kur tu tokio popieriaus gavai aaa?
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 18, 22:04)
Kiek daug o kur gavote tokiu graziu maisiuku? ir bantukai kokie grazus
Maiseliu yra Balionomanijoj ar kazkaip panasiai (Akropoli, Megoj, Hyper), bet vieno kaina 2 lt. dar galima graziai pparasyti parduotuvese Skonis ir Kvapas, arba pirkti skaidru popieriu ir naudojant kokia nors dezute kaip sablona pacioms pasidaryti. Kadangi man ju reikejo daug, tai pigiausias variantas buvo paciai darytis. Dugna sulipinau su stora lipnia juosta, kita krasteli su plona. Juosteles pirkau Kaividoj, metras gal 20 cnt buvo.
Nu moteros jus ir pavaret ........tik neprisesk viena dienele ir amo gali netekti , visu toki grazus .....namukas turbut net sapnuosis koks saunus ......Kazarniene !!!!! kiba i muge varysi ......vos nenugriuvau , kai pamaciau meduoliu kieki
Kauniskes , varykite i baze , ten tokio popieriaus nors vezimu vezk tarp 12 ir 16 sandeliu ( toj pusej kur turgus )nepamenu kuriame tiksliai , bet tik iejus pra duris , po desinia , pirmas sandelys .Ir bantuku gal 100 spalvu
Kauniskes , varykite i baze , ten tokio popieriaus nors vezimu vezk tarp 12 ir 16 sandeliu ( toj pusej kur turgus )nepamenu kuriame tiksliai , bet tik iejus pra duris , po desinia , pirmas sandelys .Ir bantuku gal 100 spalvu
QUOTE(daivaP @ 2008 12 18, 22:10)
Oho, koks grožis ir koks kiekis daug darbo ir širdies įdėta
Is dvieju normu gavosi 448 meduoliai, paisem abu su vyru, nemazai sugadinom (matosi pirmoj foto), bet siaip labai dziaugiuosi, nes dovaneles bus su meile darytos, o ne pirktos, o man ju reikia labai daug (draugam, kruvai vaiku, vyro ir savo bendradarbiams ir t.t.)
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 18, 22:12)
Nu moteros jus ir pavaret ........tik neprisesk viena dienele ir amo gali netekti , visu toki grazus .....namukas turbut net sapnuosis koks saunus ......Kazarniene !!!!! kiba i muge varysi ......vos nenugriuvau , kai pamaciau meduoliu kieki
Nulekciau, jei nebutu 100 km atstumas iki bazes aij, gerai ir kepimo rankove man
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 18, 23:12)
Fsio ryt į bazę popieriaus ir splavoto cukraus, palikite ir man neišpirkite bent jau cukraus
Kazarniene pačios šilčiausios dovanos labai gražu ir spalvinga
IKI parduotuvėje šiandien nusipirkau rūžavos braškių skonio pudros, prie cukraus pudrų padėta Danse Suggar firmos, tinka puošybai kadangi mano kepti meduoliukai iškeliavo šį vakar į 12 namučių ir visuose buvo šiltai priimti ir išgirti skanumu, tai dabar drąsiai savaitgalį kepsiu dovanas ir aš, o šeimyna padės išpuošti
IKI parduotuvėje šiandien nusipirkau rūžavos braškių skonio pudros, prie cukraus pudrų padėta Danse Suggar firmos, tinka puošybai kadangi mano kepti meduoliukai iškeliavo šį vakar į 12 namučių ir visuose buvo šiltai priimti ir išgirti skanumu, tai dabar drąsiai savaitgalį kepsiu dovanas ir aš, o šeimyna padės išpuošti
nepasiseke!!! iskepiau pries savaite meduoliuku pagal cipciuko recepta, tokie skanus buvo, bet kad butu patys tobuliausi "brandinau" kartonineje dezeje, siandien paragauju tokie apdziuve prieskoniu irgi nelb jauciasi teks kept is naujo
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 12 18, 20:38)
Tai juk kūčiukai ir turi būti be jokių gyvulinių produktų. Visą laiką tik tokius ir kepu. Man jie skanesni net už sausainius...
o tai receptėlis kur?
rimtai... pirmadienį kūčiukus kept norėčiau niekada nekepus, mama savojo recepto neatmena gal pagelbėsit su savo žiniom?
QUOTE(Vaivaiva @ 2008 12 18, 21:42)
ulia lia suuuuuper
Kazarniene fantastika
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 12 18, 22:17)
Fsio ryt į bazę popieriaus ir splavoto cukraus, palikite ir man neišpirkite bent jau cukraus
man tai popieriaus pirmadieniui praaaašom palikti
Šiandien pirmoji dovanėlė iškeliavo jau Pilna komplektacija:
Sloikelis pilnas meduoliukų, imbierinių sausainukų ir dar kažkokių tai traškių nepamenu ko prikepiau
violence, isivazduoju kiek laiko reikejo ne tik meduoliams, bet ir dekupazui
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 18, 22:04)
Kiek daug o kur gavote tokiu graziu maisiuku? ir bantukai kokie grazus as tai siandien vargau su kepimo rankove
visokių bantelių galima metrais siuvimo reikmenų parduotuvėse nusipirkti
Papildyta:
QUOTE(Kazarnienė @ 2008 12 18, 23:12)
violence, isivazduoju kiek laiko reikejo ne tik meduoliams, bet ir dekupazui
manau viskam ką darai reikia laiko
bet kaaaaaip buvo malonu!!! treti metai kalėdines dovanas darau pati, vien dėl to kalėdos tampa stebuklingos