Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

QUOTE(Danguolė @ 2008 12 18, 17:18)
O kiek pienuko įpylėt į kiek gramų šokolado? Aš niekuom neskiedžiau, tai gana tiršta masė  g.gif

negaliu tikslių kiekių įvardinti schmoll.gif
na į visa baltą princo šokoladą gal 50ml ir įpyliau g.gif bet tikrai nedaug mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2008 12 18, 18:22)
negaliu tikslių kiekių įvardinti  schmoll.gif
na į visa baltą princo šokoladą gal 50ml ir įpyliau  g.gif  bet tikrai nedaug  mirksiukas.gif

ačiū 4u.gif reikės išmėginti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mindira @ 2008 12 18, 15:39)
as tai nieko nedariau, tiksliau pamirsau  doh.gif tai paskui jau ir prisigalvojau, nes bedarant baisiai daug prisiragavau to glajaus ir paskui bloga paliko, jau galvojau kad cia apsinuodijau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif bet nieko blogo nebuvo blush2.gif  lotuliukas.gif

ir man lygiai tas pats buvo lotuliukas.gif

QUOTE(Danguolė @ 2008 12 18, 18:18)
O kiek pienuko įpylėt į kiek gramų šokolado? Aš niekuom neskiedžiau, tai gana tiršta masė  g.gif

As i sokolado plytele gal kokius 2 saukstus pieno...Gal 3 rolleyes.gif

Atsakyti
Mano meduoliai pagal cipciuko recepta smile.gif
Cipciukui 4u.gif uz recepteli smile.gif
user posted image
p.s ziauriai tingejau piesti,tai visus aptepliojau ir fsio doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mindira @ 2008 12 18, 14:39)
Cipciukas buvo minejus, kad nuplauna ta kiausini, su kazkuo ten  g.gif
kad lukste tos salmoneles gyvena, ne paciame kiausinyje  ax.gif

as tai nieko nedariau, tiksliau pamirsau  doh.gif tai paskui jau ir prisigalvojau, nes bedarant baisiai daug prisiragavau to glajaus ir paskui bloga paliko, jau galvojau kad cia apsinuodijau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif bet nieko blogo nebuvo blush2.gif  lotuliukas.gif

QUOTE(RiMami @ 2008 12 18, 15:15)
Aš tiesiog rankoj su žiupsneliu sodos patrinu ir nuplaunu su šiltu vandeniu. Ir viskas. Ar ta soda padeda ar ne, nežinau, gal tik įsivaizdavimas toks, kad tipo švariau nusiplauna lotuliukas.gif Kai meduolius piešiau užvakar, tai iš vis pamiršau kiaušinį nuplaut ir nieko lotuliukas.gif visi gyvi lotuliukas.gif Manau, reik mažiau sukt galvą ir bus gerai lotuliukas.gif

Ačiū už atsakymus, patrinsiu su soda, tada bus ramiau ant dūšios ir gerai tikiuosi viskas gausis biggrin.gif biggrin.gif
Kad Cipciukas buvo parašiusi labai išsamiai tai žinau, bet nebepamenu ir neberandu doh.gif
Atsakyti
As jau partija kuciuku prikepiau, ryt dukrai i mokykla nestis reikia, tai negi pirksi biggrin.gif
Ale kol sviezus, visai skanus thumbup.gif nors nedejau nei kiausinio nei pieno, tokie visai preski g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2008 12 18, 20:24)
Ale kol sviezus, visai skanus thumbup.gif nors nedejau nei kiausinio nei pieno, tokie visai preski g.gif

Tai juk kūčiukai ir turi būti be jokių gyvulinių produktų. Visą laiką tik tokius ir kepu. Man jie skanesni net už sausainius...
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2008 12 18, 20:24)
As jau partija kuciuku prikepiau, ryt dukrai i mokykla nestis reikia, tai negi pirksi biggrin.gif

pas mus irgi tik tokie kepami ax.gif
Atsakyti
Na va, pasirodau su savo "Katarinkom" biggrin.gif
Kepiau pagal šį receptą: http://kokonas.wordp...rinkos-i-dalis/
Štai kas gavosi
user posted image
Tik Rudolfai mano truputį į šunis su ragais užneša lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaivaiva: 18 gruodžio 2008 - 21:42
Labai gražios tos katarinkos biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba, noriu ir as prie kalediniu keliniu prisijungti ir pagirti tiek Bea, tiek Owly receptus. Bea meduoliai gavosi plini, bet ne kieti, o traskus. Owly meduoliai gavosi minksti ir purus. Tik man prieskoniu abejuose mazoka buvo ax.gif
user posted image
user posted image

Glajus be kiausiniu, maistiniu dazu turejau nuo seniau uzsilikusiu, spalvota cukru pirkau saldziuosiuose majuose, puosimui naudojau paprastus medicininius svirkstus.
Atsakyti
QUOTE(Kazarnienė @ 2008 12 18, 23:01)
Laba, noriu ir as prie kalediniu keliniu prisijungti ir pagirti tiek Bea, tiek Owly receptus. Bea meduoliai gavosi plini, bet ne kieti, o traskus. Owly meduoliai gavosi minksti ir purus. Tik man prieskoniu abejuose mazoka buvo  ax.gif
user posted image
Glajus be kiausiniu, maistiniu dazu turejau nuo seniau uzsilikusiu, spalvota cukru pirkau saldziuosiuose majuose, puosimui naudojau paprastus medicininius svirkstus.

Ohoooooo, o kokia gausybė blink.gif o kur tu tokio popieriaus gavai aaa?
Atsakyti