Neikelia man foto kazko
Papildyta:
Zinau kad ner man ka ci asu jumis lygintis,bet rodausi:
Pirma karta kepiau ir puosiau
Papildyta:
Zinau kad ner man ka ci asu jumis lygintis,bet rodausi:
Pirma karta kepiau ir puosiau
QUOTE(Vaivaiva @ 2008 12 17, 20:45)
Sakykit, o kaip reikia dezinfekuoti tą kiaušinį, kurio baltymą glajui naudosiu? Baisoka biškį dėl to baltymo
Nagi, merginos, atsakykit kaikuri kuri darėt glajų su baltymu, bus labai ačiū
QUOTE(Vaivaiva @ 2008 12 18, 14:21)
Cipciukas buvo minejus, kad nuplauna ta kiausini, su kazkuo ten
kad lukste tos salmoneles gyvena, ne paciame kiausinyje
as tai nieko nedariau, tiksliau pamirsau tai paskui jau ir prisigalvojau, nes bedarant baisiai daug prisiragavau to glajaus ir paskui bloga paliko, jau galvojau kad cia apsinuodijau bet nieko blogo nebuvo
QUOTE(Vaivaiva @ 2008 12 18, 14:21)
Aš tiesiog rankoj su žiupsneliu sodos patrinu ir nuplaunu su šiltu vandeniu. Ir viskas. Ar ta soda padeda ar ne, nežinau, gal tik įsivaizdavimas toks, kad tipo švariau nusiplauna Kai meduolius piešiau užvakar, tai iš vis pamiršau kiaušinį nuplaut ir nieko visi gyvi Manau, reik mažiau sukt galvą ir bus gerai
QUOTE(lemuriukas @ 2008 12 18, 13:36)
sakykit, o kuom galima medu pakeist? zinau, gal jums ir kils klausimas, kas gi cia tada per meduoliai, bet nevalgau medaus ir nekyla ranka jo det kalediniams meduoliukams..
Skaičiau, kad sodos tirpalu plauna ar pačia soda
aš balta šokolada išlydžiau ir spalvojau jį kiek norėjau aij, tik dvi spalvas turiu, tai jau prispalvojau
QUOTE(lemuriukas @ 2008 12 18, 14:36)
sakykit, o kuom galima medu pakeist? zinau, gal jums ir kils klausimas, kas gi cia tada per meduoliai, bet nevalgau medaus ir nekyla ranka jo det kalediniams meduoliukams..
o tai dirbtinio irgi nemegsti? As kazkaip nemanau, kad ten medaus skonio iseina, tikrai nesijaucia lyg medu valgytum...
Sveikos kepėjos, labai jau noriu parodyti savo kulinarinį šedevrą Biški ne to tikėjausi bet šeimyna liko sužavėta
Pradžioje kirpome:
O paskui va kas gavosi
Pradžioje kirpome:
O paskui va kas gavosi
QUOTE(violence @ 2008 12 18, 16:32)
O kokios konsistencijos gavosi ištirpintas šokoladas? Man gana tirštokos.
Ligituk, namukas
QUOTE(Danguolė @ 2008 12 18, 15:59)
O kokios konsistencijos gavosi ištirpintas šokoladas? Man gana tirštokos.
Ligituk, namukas
Ligituk, namukas
pienelio šliūkštelėjau o varvolinau med švirkštu, tai pravėsęs geriau tepės nei karštas o konsistencija, na man tiko nemoku apibūdinti kokia jin ten gavos
QUOTE(violence @ 2008 12 18, 17:37)
pienelio šliūkštelėjau o varvolinau med švirkštu, tai pravėsęs geriau tepės nei karštas o konsistencija, na man tiko nemoku apibūdinti kokia jin ten gavos
O kiek pienuko įpylėt į kiek gramų šokolado? Aš niekuom neskiedžiau, tai gana tiršta masė