Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

sakykit, o kuom galima medu pakeist? zinau, gal jums ir kils klausimas, kas gi cia tada per meduoliai, bet nevalgau medaus ir nekyla ranka jo det kalediniams meduoliukams..sad.gif
Atsakyti
Neikelia man foto kazko verysad.gif
Papildyta:
Zinau kad ner man ka ci asu jumis lygintis,bet rodausi:
Pirma karta kepiau ir puosiau
Atsakyti
QUOTE(Vaivaiva @ 2008 12 17, 20:45)
Sakykit, o kaip reikia dezinfekuoti tą kiaušinį, kurio baltymą glajui naudosiu? Baisoka biškį dėl to baltymo  blush2.gif

Nagi, merginos, atsakykit kaikuri kuri darėt glajų su baltymu, bus labai ačiū blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivaiva @ 2008 12 18, 14:21)
Nagi, merginos, atsakykit kaikuri kuri darėt glajų su baltymu, bus labai ačiū  blush2.gif  blush2.gif

Cipciukas buvo minejus, kad nuplauna ta kiausini, su kazkuo ten g.gif
kad lukste tos salmoneles gyvena, ne paciame kiausinyje ax.gif

as tai nieko nedariau, tiksliau pamirsau doh.gif tai paskui jau ir prisigalvojau, nes bedarant baisiai daug prisiragavau to glajaus ir paskui bloga paliko, jau galvojau kad cia apsinuodijau lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet nieko blogo nebuvo blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivaiva @ 2008 12 18, 14:21)
Nagi, merginos, atsakykit kaikuri kuri darėt glajų su baltymu, bus labai ačiū  blush2.gif  blush2.gif

Aš tiesiog rankoj su žiupsneliu sodos patrinu ir nuplaunu su šiltu vandeniu. Ir viskas. Ar ta soda padeda ar ne, nežinau, gal tik įsivaizdavimas toks, kad tipo švariau nusiplauna lotuliukas.gif Kai meduolius piešiau užvakar, tai iš vis pamiršau kiaušinį nuplaut ir nieko lotuliukas.gif visi gyvi lotuliukas.gif Manau, reik mažiau sukt galvą ir bus gerai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lemuriukas @ 2008 12 18, 13:36)
sakykit, o kuom galima medu pakeist? zinau, gal jums ir kils klausimas, kas gi cia tada per meduoliai, bet nevalgau medaus ir nekyla ranka jo det kalediniams meduoliukams..sad.gif

Skaičiau, kad sodos tirpalu plauna g.gif ar pačia soda g.gif

aš balta šokolada išlydžiau ir spalvojau jį kiek norėjau cool.gif aij, tik dvi spalvas turiu, tai jau prispalvojau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lemuriukas @ 2008 12 18, 14:36)

o tai dirbtinio irgi nemegsti? As kazkaip nemanau, kad ten medaus skonio iseina, tikrai nesijaucia lyg medu valgytum...
Atsakyti
Sveikos kepėjos, labai jau noriu parodyti savo kulinarinį šedevrą blush2.gif Biški ne to tikėjausi bet šeimyna liko sužavėta blush2.gif
Pradžioje kirpome:
user posted image
O paskui va kas gavosi ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Ligitukas_: 18 gruodžio 2008 - 15:56
QUOTE(violence @ 2008 12 18, 16:32)

aš balta šokolada išlydžiau ir spalvojau jį kiek norėjau 

O kokios konsistencijos gavosi ištirpintas šokoladas? g.gif Man gana tirštokos. g.gif

Ligituk, namukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Danguolė @ 2008 12 18, 15:59)
O kokios konsistencijos gavosi ištirpintas šokoladas?  g.gif  Man gana tirštokos. g.gif

Ligituk, namukas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

pienelio šliūkštelėjau mirksiukas.gif o varvolinau med švirkštu, tai pravėsęs geriau tepės nei karštas ax.gif o konsistencija, na man tiko lotuliukas.gif nemoku apibūdinti kokia jin ten gavos g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 12 18, 15:54)

O paskui va kas gavosi  ax.gif

Pasaku namelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2008 12 18, 17:37)
pienelio šliūkštelėjau  mirksiukas.gif o varvolinau med švirkštu, tai pravėsęs geriau tepės nei karštas  ax.gif o konsistencija, na man tiko  lotuliukas.gif nemoku apibūdinti kokia jin ten gavos  g.gif

O kiek pienuko įpylėt į kiek gramų šokolado? Aš niekuom neskiedžiau, tai gana tiršta masė g.gif
Atsakyti