Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 17, 21:49)
Va cia daug visko... Nuoroda Ten dar keirej pusej yra gyvunu motyvu, ir siaip ivairios.

Ten dar parasyta, kad parduodama su meduoliu receptu biggrin.gif o mes jau ji is Cipciuko seniai zinome  lotuliukas.gif

thumbup.gif Aciu 4u.gif Tik kaip blogai, kad jie tik Kaune g.gif Reikia kazka sumastyti blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emili..: 17 gruodžio 2008 - 21:05
Na kepiau as siandien meduolius. Kazkaip ne taip man su jais gavosi,tesla kieta,trapi ir labai saldus verysad.gif ka as ne taip dariau? g.gif

Jei kam idomu ikeliu foto:
C:\Documents and Settings\Arturs\Desktop\SDC14895.jpg
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 17, 20:49)
Va cia daug visko... Nuoroda Ten dar keirej pusej yra gyvunu motyvu, ir siaip ivairios.

Ten dar parasyta, kad parduodama su meduoliu receptu biggrin.gif o mes jau ji is Cipciuko seniai zinome  lotuliukas.gif

Joooo, čia tai pilna visokių gėrybių, tik atsiuntimas kainuoja NUO 18 lt doh.gif doh.gif doh.gif bet kaunietėms tai ne problema nueit į parduotuvę, Tupervaris irgi prekiauja formelėmis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Monika_150 @ 2008 12 17, 21:26)
Na kepiau as siandien meduolius. Kazkaip ne taip man su jais gavosi,tesla kieta,trapi ir labai saldus  verysad.gif ka as ne taip dariau?  g.gif

Jei kam idomu ikeliu foto:
C:\Documents and Settings\Arturs\Desktop\SDC14895.jpg

man labai įdomu, tik gaila nesimato ax.gif peršasi mintis, kad arba miltų per daug, arba per plonai iškočiota mirksiukas.gif turi pavykti tikrai tikrai, nuosekliai daryk pagal receptą, aš temą skaičiau mažiausiai 5 kartus, kol radau visus atsakymus ir man gavosi, tik vis dėl to atvėsusius paragavus supratau, kad imbiero daugiau nedėsiu, aštroki jie man g.gif darysiu Kalėdoms su cinamonu ir vanile, kitus su migdolais pabandysiu, švelnesnius kitaip tariant bigsmile.gif o gal papasakok kaip darei, gal tada užklius koks procesinis dalykas ax.gif net įdomu kaip nesigauna, gal miltai kalti, nu kažkas vis tiek ne taip.
Dėjau 2 XL dydžio kiaušinius, tai man miltų prireikė daugiau nei 450 g, bet Cipciukės recepte ttaip ir parašyta, jei trūksta dadėkit, miltus naudoju Kauno grūdų Extros 4u.gif
Atsakyti
O kaip skanu cipciuko meduolius aplieti sokoladu juodu ir uzberti susmulkintu zemes riesutu rolleyes.gif Aisku gal nelabai Kalediska, bet skonis... rolleyes.gif Dar spejau nufotkinti, pries MB suvalgant biggrin.gif Poto keepsiu nauja partija, maziau cukraus desiu smile.gif

user posted image

[quote=Monika_150,2008 12 17, 22:26]Na kepiau as siandien meduolius. Kazkaip ne taip man su jais gavosi,tesla kieta,trapi ir labai saldus  verysad.gif ka as ne taip dariau?  g.gif

Man irgi labai saldus buvo, bet kai atveso nebetokie. Kita karta kepant desiu maziau cukriuko:)Daugiau pipiriuku:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mereveja: 17 gruodžio 2008 - 21:49
na ka kepiau vel tuos garsiuosius meduoliukus. Gavosi super duper thumbup.gif thumbup.gif yahoo.gif yu.gif ploja.gif , geriau nei vakar , daug geriau nei vakar. Aciu rugegelei23 kad paprotino pakaitinti notworthy.gif o cypsiukui dar karta aciu uz receptuka .Einu tuoj sukelsiu nuotraukytes(aisku galejau susikelt ir paskui parasyt, bet ale rupejo kuo greiciau pasigirt blush2.gif kad skanus isejo) notworthy.gif
Papildyta:
user posted image
cia biski pagrazinti, o cia negrazinti

user posted image
Atsakyti
Nu gana jau apie tuos tobuluosius Cipciuko meduolius lotuliukas.gif kiek galima? lotuliukas.gif
Ryt dar kepsiu cool.gif bus penkta norma cool.gif unsure.gif

O dabar labai noriu pasidžiaugti, ką tik baigtais imbierinukais ŠITAIS bigsmile.gif
nuostabiai nuostabiai nuostabūs thumbup.gif dėjau daug daugiau prieskonių nei siūloma ir ploniau kočiojau... Kita kart dėčiau mažiau cukraus smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image

Mano skaniosiso dovanos keliauja į mano padekupažintus sloikelius ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 17, 17:00)
Jau prisidariau ir bedos  doh.gif

Kokie grazuliukai. wub.gif
Saunuoles, mergaites, tokiu groziu prikepet thumbup.gif
Atsakyti
Reikia skubios pagalbos!!! Kur gaut maistiniu dazu Kaune? Cipsiuk,gal tu zinai? Bazej neradau,maximose nera,kur rast?? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kavute @ 2008 12 18, 00:50)
Reikia skubios pagalbos!!! Kur gaut maistiniu dazu Kaune? Cipsiuk,gal tu zinai? Bazej neradau,maximose nera,kur rast??  doh.gif

Skaityk čia - cipciukas vėl nualps, kad kažkas 1001 kartą klausia apie dažus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

ir dar čia paskaityk apie spalvotą cukrų kalbama buvo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 18 gruodžio 2008 - 01:07
Mielos kepejos,
aš,čia dėl maistinių dažų,gal kuri galite parašyti kaip juos paruošti. vartojimui.Mane aplankė geras kalėdų senelis.Kilmė šalis Ispaniški.Gal kuri galite pasidalinti ta maža patirtimi,dėja ispanų kalbos nebemoku.
Atsakyti
Na kepėjė;ės, labai jau gražių kepinėlių priraitėt, šaunuolės thumbup.gif wub.gif gražios bus Kalėdos wub.gif
Atsakyti
SAUNUOLES VISOS MERGAITES thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif !!!!!!!!!
Atsakyti