Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 17, 19:24)
Na as guminius, tai isivaizduoju, kad lankstosi, tamposi jie  g.gif na mano tokie pusiau minksti, pusiau traskus, bet man labai skanus  thumbup.gif

Ne, taip tai nesilanksto ir nesitampo, bet kai kandi tai tokie įdomūs - minkšti ir dar kažkokie tai... sunku apibūdint. Na man irgi skanūs thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 17 gruodžio 2008 - 19:30
rugegele23 labai gražiai dekoruoti meduoliukai thumbup.gif jau tie zuikiai kokie fainuoliai 4u.gif

Olesta labai gražu 4u.gif
Atsakyti
Aciu blush2.gif
Atsakyti
O jau meduolių meduoliukų bigsmile.gif thumbup.gif
visi labai nuostabūs thumbup.gif man tiik mokytis ir mokytis... ax.gif

Užmaišiau Beatos imbierinių sausainukų tešlą, kokia skani bigsmile.gif thumbup.gif prisivalgiau doh.gif lotuliukas.gif

žiūrėsiu kas bus toliau smile.gif

O čia žmogėnai mano:
user posted image
user posted image

o formelė tokia smile.gif gal kažkam padės tipo kaip trafaretas g.gif
user posted imageuser posted image

Einu kept lotuliukas.gif
Atsakyti
Kokia faina formele, ir meduoliai fainuoliai! wub.gif

Mes tai su dukra kapojam saviskius lotuliukas.gif jau tokie skanus thumbup.gif be jokios arbatos smile.gif kazi ar jie svenciu sulauks lotuliukas.gif
Atsakyti
Nieko , dar iskepsi hihihi.gif santa2.gif
Atsakyti
violence , šaunuoliukai - meduoliukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 17, 20:10)
Nieko , dar iskepsi  hihihi.gif  santa2.gif

Kai suvalgiau dabar zuikio triusikelius, tai pagalvojau, kad gal dar reikia kokia partija iskept biggrin.gif lotuliukas.gif nu as negaliu sustot valgyt. O reikia ir dovanelems pasilikt, ir i svecius veztis, ir pavaisint svecius doh.gif

Tik to vieno kiausinio baltymo glajaus liks, nes man dviems partijoms uzteko, ir liko dar siek tiek.
Atsakyti
ačiū 4u.gif o aš dar dagalvojau kaip tą tūtelę paprasčiau padaryt, gaila, kad tik į pabaigą sumąsčiau, bet Jums galiu gi parašyt, nukirpkit mažulytį kamputį, kokiam nors kad ir ryžių plastikiniam maišeliui mirksiukas.gif per tą mažą skylutę gerai spaudžiasi glajus thumbup.gif
Atsakyti
Sakykit, o kaip reikia dezinfekuoti tą kiaušinį, kurio baltymą glajui naudosiu? Baisoka biškį dėl to baltymo blush2.gif
Atsakyti
Norejau pasiklausti, o kur yra didelis formeliu pasirinkimas? Turiu keleta, bet mano tokios maziukes ir tik keletas kaledu motyvams tinka, noreciau kazkokiu ivairesniu nusipirkti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emili..: 17 gruodžio 2008 - 20:47
QUOTE(Emili.. @ 2008 12 17, 20:46)
Norejau pasiklausti, o kur yra didelis formeliu pasirinkimas? Turiu keleta, bet mano tokios maziukes ir tik keletas kaledu motyvams tinka, noreciau kazkokiu ivairesniu nusipirkti g.gif

Va cia daug visko... Nuoroda Ten dar keirej pusej yra gyvunu motyvu, ir siaip ivairios.

Ten dar parasyta, kad parduodama su meduoliu receptu biggrin.gif o mes jau ji is Cipciuko seniai zinome lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 17 gruodžio 2008 - 20:53