QUOTE(mindira @ 2008 12 17, 17:51)
o kaip tuos grybukus lipdet
tiesiog kaip is plastelino, rankomis koteli ir virsu atskirai? kaip sulipo?
man grybukai butu labai skanu, bet nemazai zaistis
vien su glajais, kol nudziutu kotas, paskui virsunele reiktu i sokolada merkti
ir kiek laiko tada grybukai kepe?
Tai va, man taip patiko ši tešla, kad po šitos žinutės einu dar kart dvigubą porciją maišyt
. Šį kart kepsiu grybukus ir dar kad lengviau būtų ežiukus.
Grybukams galvas tai tiesiog rutuliuką tarp rankų susuki ir dedi jį į skardą ant. kep. popieriaus - bekepant viena pusė ir suplokštėja kaip grybo. Kaip lengviau suformuot kotus, nelabai ir aš žinau. Pernai kai kepiau ir vakar porą štukų tai kaip va
čia buvau parodžius savo kepimo sistemą - tai planuoju taip ir žaist, sukant kiekvieną kotelį į popierių - tada iškepa reikiamos formos kotelis. Arba turbūt galima iškočiot tešlą išpjaut lapelių formos kaip sausainius, po to reikėtų po du tokius lapelius tarpusavyje sulipint, kad gaut vieną kotą. Galvutėse, kol dar šiltos - reikia nepamiršt išgremžt nedidelę skylutę koteliui.
Pernykščių grybukų galvas prie kotų lipinau stiproku vandens ir cukraus sirupu (bet jis valgant po to toks kietokas jautėsi - man nepatiko), vakar pamėginau ta pačia balta glazūra sulipint ir visai gerai sukibo. Ežiukus planuoju irgi kaip grybams galvas formuot tik dar nosytę nusmailint.
Na, o kaip gausis komentarai bus arba šiandien labai vėlai, arba rytoj.
Olesta, oho kiek meduolių
Gražučiai
Rugegele, man tai gavosi guminiai - kurie storiau iškočioti buvo - visi guminiai, gal perkepei?
Vaivaiva, aš eglutę nusipiešiau pati ir išsikirpau, nusižiūrėjau į cipciuko meduoliukų fotkę
Pamėgink nieko sudėtingo.