Nu va ir maniškiai guminiai meduoliukai pagal cipciuko receptą. Puošt tai nemoku ir iš vis pirmą kartą ir meduolius kepiau ir taip paišiau Dėl slidaus kelio vaikai neišėjo mokyklon šiandien - tai negaliu atgint nuo meduolių Jaučiu Kalėdų šita partija nedatrauks Ir dar - iš paskutinių tešlos likučių iškepiau pabandymui 2 grybukus (šokolado netirpinau dėl 2 vnt. - tai tokie nevisai tikri jie ) po fotosesijos paragavom - nuspręsta, kad grybukai dar geriau negu meduoliai - jie kadangi kažkiek storesni - tai viduj dar minkštesni Taigi bus Kalėdoms grybukų ir būtent pagal šį "Guminių meduolių" receptą Rekomenduoju ir jums
Va kaip mums abiems su mažąja talkininke gavosi:
Na ir as uzsimaniau iskepti pagal cipciuko receptuka, kad jau visi taip giria
Tik merginos kaip ta soda nugesinti? Neismanau tokiu dalyku? Ar ji parsiduoda nugesinta jau?
Tik merginos kaip ta soda nugesinti? Neismanau tokiu dalyku? Ar ji parsiduoda nugesinta jau?
meduoliai
As tai bijau puost, kad tik man sudziutu tas glajus kad nebutu kaip su grybukais. Nu ir prikepiau zuikiu meduoliniu
QUOTE(mereveja @ 2008 12 17, 15:00)
Tik merginos kaip ta soda nugesinti?
sumaisyk ja su saukstialiu grietines arba su 1/2 saukstelio acto
P.S. meduoliai kokie grazus
QUOTE(2006 @ 2008 12 17, 15:39)
sumaisyk ja su saukstialiu grietines arba su 1/2 saukstelio acto
Labai aciu
Klausykit, o tai tam glajui ant meduoliu nereikia plakt baltymu, o tik issukt? Susiruosiau puost, o nesuprantu kaip daryt dabar Pagal Cipciuko glaju.
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 17, 15:55)
Klausykit, o tai tam glajui ant meduoliu nereikia plakt baltymu, o tik issukt? Susiruosiau puost, o nesuprantu kaip daryt dabar Pagal Cipciuko glaju.
Taip, glajui reikia tik išsukti
QUOTE(RiMami @ 2008 12 17, 13:48)
Nu va ir maniškiai guminiai meduoliukai pagal cipciuko receptą.
meduoliukai tokie linksmi žmogeliukai
Na kaip jums viskas pavyksta is pirmo karto? Viska dariau pagal cipciuko receptuka, tik cukraus neeginau, ir tesla man gavosi tokia trapi...net kociojant atkelti neina nuo stalo, byra... Dadejau miltu lyg ir geriau, nznau ka ne taip padariau...
O beja kaitinant ant garu ar turejo kazkas pasikeisti, nes man niekas nepasikeite Gal per mazai kaitinau?
Ir idejus soda plakant vos vos suputojo...
jech...
O beja kaitinant ant garu ar turejo kazkas pasikeisti, nes man niekas nepasikeite Gal per mazai kaitinau?
jech...
QUOTE(violence @ 2008 12 17, 09:33)
na bet man tų 450 miltų tai niekaip reik daug daugiau kaip jums?
Miltų tai net ir nežinau Na, daugmaž dėjau, apie 0,5kg, kol jau taip smagiai minkėsi kaip plastilinas Cukraus, beje, nekaitinau, tik pačią tešlą O dėl puošimo, tai vis tik pakreivazojau besmegenių dar armiją http://public.fotki....h/dscn4289.html
QUOTE(bambyze @ 2008 12 17, 15:49)
kur pirkai formeles sausainukams/meduoliukams? Labai idomios Ir zmogeliuku visur ieskom
Maximoj radau, prie kalėdinių prekių dabar būna sudėta, didelėj dežėj ir parduodamos jos po 1vnt O žmogelis pagal trafaretą
QUOTE(mereveja @ 2008 12 17, 17:02)
Na kaip jums viskas pavyksta is pirmo karto? Viska dariau pagal cipciuko receptuka, tik cukraus neeginau, ir tesla man gavosi tokia trapi...net kociojant atkelti neina nuo stalo, byra... Dadejau miltu lyg ir geriau, nznau ka ne taip padariau...
jech...
jech...
Man lygiai tas pats.. gavosi trapus, ne guminiai. Tik nesulaukiau atsakymo, kame reikalas.