Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

Nu va ir maniškiai guminiai meduoliukai pagal cipciuko receptą. Puošt tai nemoku blush2.gif ir iš vis pirmą kartą ir meduolius kepiau ir taip paišiau blush2.gif Dėl slidaus kelio vaikai neišėjo mokyklon šiandien - tai negaliu atgint nuo meduolių lotuliukas.gif Jaučiu Kalėdų šita partija nedatrauks biggrin.gif Ir dar - iš paskutinių tešlos likučių iškepiau pabandymui 2 grybukus (šokolado netirpinau dėl 2 vnt. - tai tokie nevisai tikri jie lotuliukas.gif ) po fotosesijos lotuliukas.gif paragavom - nuspręsta, kad grybukai dar geriau negu meduoliai - jie kadangi kažkiek storesni - tai viduj dar minkštesni thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Taigi bus Kalėdoms grybukų ir būtent pagal šį "Guminių meduolių" receptą wub.gif Rekomenduoju ir jums

Va kaip mums abiems su mažąja talkininke gavosi:

user posted image
Atsakyti
Na ir as uzsimaniau iskepti pagal cipciuko receptuka, kad jau visi taip giria wub.gif

Tik merginos kaip ta soda nugesinti? blush2.gif Neismanau tokiu dalyku? Ar ji parsiduoda nugesinta jau? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mereveja: 17 gruodžio 2008 - 14:33
thumbup.gif meduoliai smile.gif
Atsakyti
As tai bijau puost, kad tik man sudziutu tas glajus blink.gif kad nebutu kaip su grybukais. Nu ir prikepiau zuikiu meduoliniu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mereveja @ 2008 12 17, 15:00)
Tik merginos kaip ta soda nugesinti?

sumaisyk ja su saukstialiu grietines smile.gif arba su 1/2 saukstelio acto 4u.gif

P.S. meduoliai kokie grazus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2006: 17 gruodžio 2008 - 14:40
QUOTE(2006 @ 2008 12 17, 15:39)
sumaisyk ja su saukstialiu grietines smile.gif  arba su 1/2 saukstelio acto 4u.gif

Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
Klausykit, o tai tam glajui ant meduoliu nereikia plakt baltymu, o tik issukt? Susiruosiau puost, o nesuprantu kaip daryt dabar blink.gif Pagal Cipciuko glaju.
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 17, 15:55)
Klausykit, o tai tam glajui ant meduoliu nereikia plakt baltymu, o tik issukt? Susiruosiau puost, o nesuprantu kaip daryt dabar  blink.gif Pagal Cipciuko glaju.

Taip, glajui reikia tik išsukti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2008 12 17, 13:48)
Nu va ir maniškiai guminiai meduoliukai pagal cipciuko receptą.

meduoliukai thumbup.gif tokie linksmi žmogeliukai 4u.gif
Atsakyti
Na kaip jums viskas pavyksta is pirmo karto? blush2.gif Viska dariau pagal cipciuko receptuka, tik cukraus neeginau, ir tesla man gavosi tokia trapi...net kociojant atkelti neina nuo stalo, byra... blush2.gif Dadejau miltu lyg ir geriau, nznau ka ne taip padariau...

O beja kaitinant ant garu ar turejo kazkas pasikeisti, nes man niekas nepasikeite biggrin.gif Gal per mazai kaitinau? g.gif

Ir idejus soda plakant vos vos suputojo... g.gif

jech... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2008 12 17, 09:33)
na bet man tų 450 miltų tai niekaip  schmoll.gif  reik daug daugiau  ax.gif kaip jums?  rolleyes.gif

Miltų tai net ir nežinau blush2.gif Na, daugmaž dėjau, apie 0,5kg, kol jau taip smagiai minkėsi kaip plastilinas bigsmile.gif Cukraus, beje, nekaitinau, tik pačią tešlą ax.gif O dėl puošimo, tai vis tik pakreivazojau besmegenių dar armiją biggrin.gif http://public.fotki....h/dscn4289.html
QUOTE(bambyze @ 2008 12 17, 15:49)
kur pirkai formeles sausainukams/meduoliukams?  Labai idomios smile.gif Ir zmogeliuku visur ieskom  g.gif

Maximoj radau, prie kalėdinių prekių dabar būna sudėta, didelėj dežėj ir parduodamos jos po 1vnt mirksiukas.gif O žmogelis pagal trafaretą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mereveja @ 2008 12 17, 17:02)
Na kaip jums viskas pavyksta is pirmo karto? blush2.gif  Viska dariau pagal cipciuko receptuka, tik cukraus neeginau, ir tesla man gavosi tokia trapi...net kociojant atkelti neina nuo stalo, byra... blush2.gif  Dadejau miltu lyg ir geriau, nznau ka ne taip padariau...

O beja kaitinant ant garu ar turejo kazkas pasikeisti, nes man niekas nepasikeite biggrin.gif  Gal per mazai kaitinau? g.gif 

Ir idejus soda plakant vos vos suputojo... g.gif 

jech... verysad.gif

Man lygiai tas pats.. gavosi trapus, ne guminiai. Tik nesulaukiau atsakymo, kame reikalas.
Atsakyti