Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 16, 20:26)
Aha, du saukstai rudojo cukraus, ir viskas puikiai istirpo.

Ir minkstuciai meduoliai. Kociojau kokiu 5-6 mm storiu.

tai vietoj deginto cukraus dejai rudaji? o ant garu vis tiek maisei tesla? As tai nepasitikiu savim del to deginimo tai buciau mieliau linkusi naudot rudaji cukru, jei meduoliai nuo to nenukencia...
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 16, 20:10)
As turbut irgi buciau nekepinus cukraus, jei buciau to rudojo neturejus  g.gif beje, man atrodo, kad spalva atsiranda ir nuo tu prieskoniu  g.gif
O de kaitinimo, tai man atrodo cia reikia, kaip ir medaus torto blynam  g.gif

Aciu, Cipciuk, uz recepta  thumbup.gif

aciu, kazkaip nepagalvojau doh.gif blush2.gif . Na bus proga ryt pabandyt dar karta tongue.gif ir dar reiks biski storiau kociot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasixe: 16 gruodžio 2008 - 20:16
QUOTE(Luella @ 2008 12 16, 20:14)
tai vietoj deginto cukraus dejai rudaji? o ant garu vis tiek maisei tesla? As tai nepasitikiu savim del to deginimo tai buciau mieliau linkusi naudot rudaji cukru, jei meduoliai nuo to nenukencia...


Aha, vistiek kaitinau, kol cukrus istirpo. O gal nereikia visdelto? g.gif Na man gavosi puikus meduoliai skonio atzvilgiu, tai gal viska gerai padariau, bet dabar reikia laukt Cipciuko, kol ji atsakys blush2.gif
Atsakyti
„Mano iskepusio meduolio storis 1 cm. ir 3 mm. tad patariu , kad kociotumete storiau ( netoli centimetro) .“ Čia vienas atsakymas. O man kuo toliau skaitau receptą, tuo daugiau klausimų iškyla - nu tarkim aš tokių tamsiai rudų nenoriu, tai jei nedeginu cukraus, tešlos turbūt nereikia laikyti virš garų ar vistiek reikia? Rasixe žiūriu sėkmingai improvizavo g.gif O spalvos nepriduotų kakava? nu man vis visokių minčių, rytoj pabandysiu ir vienaip ir kitaip, tik niekaip neįsivaizduoju deginamo cukraus, gi jis moment ištirpsta, o čia vis moterys skundžiasi, kad joms netirpsta? Rytoj vis tiek bandysiu doh.gif
Atsakyti
Nu negalėjau ir aš nepabandyt Cypciuko meduolių biggrin.gif Super thumbup.gif Ką tik iškepti minkštučiai, atvėsę tokie trapūs paviršiuj, o vidus minkšas išlieka bigsmile.gif Skonis, matyt, dėl to, kad tešla kaitinama, primena meduolinį pyragą,- kažkada seniai seniai tokį kepdavau, tai jį irgi reikia pakaitint ax.gif Ale kokis malonumas lipdyt iš tokios tešlos bigsmile.gif Formos jie neprarado, daugiau į viršų pakilo, negu į šonus išsiplėtė. Nežinau dar, ar puošiu, nes labai gražūs man jie ir tokie ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mikepukuotukass @ 2008 12 17, 01:51)
Nu negalėjau ir aš nepabandyt Cypciuko meduolių biggrin.gif  Super thumbup.gif  Ką tik iškepti minkštučiai, atvėsę tokie trapūs paviršiuj, o vidus minkšas išlieka bigsmile.gif  Skonis, matyt, dėl to, kad tešla kaitinama, primena meduolinį pyragą,- kažkada seniai seniai tokį kepdavau, tai jį irgi reikia pakaitint ax.gif Ale kokis malonumas lipdyt iš tokios tešlos bigsmile.gif  Formos jie neprarado, daugiau į viršų pakilo, negu į šonus išsiplėtė. Nežinau dar, ar puošiu, nes labai gražūs man jie ir tokie ax.gif

man ir gražesni nepuošti ax.gif ir skanesni bigsmile.gif
šiąnakt keptelėjau dvigubą normą, tai tešla skystesnė buvo, tai patęžo i šonus ax.gif
na bet man tų 450 miltų tai niekaip schmoll.gif reik daug daugiau ax.gif kaip jums? rolleyes.gif
Atsakyti
„šiąnakt blink.gif keptelėjau dvigubą normą“ - čia kad šeimyna nesužiaumotų hihihi.gif einu ir aš raityt rankovių kol mažiukas miega, gal spėsiu ax.gif
Atsakyti
mikepukuotukass tešla,tai tikrai vienas malonumas thumbup.gif man truputį iš formų jie išėjo,bet skonio nepakeitė schmoll.gif kitą savaitę kepsiu ir aš kokias 2 normas 4u.gif


violence aš miltų tai dadėjau daugiau, bet matyt per mažai, nes nesigavo tokios gražios meduoliukų formos smile.gif
Atsakyti
sveikos,as kepiau pagal owly ,tai nieko nieko gavosi,as nelabai zinau kokie jie turetu ir galetu gautis,siek tiek gla sausoki ,tai kita receptakita bandysiu .. spalvu neturejau tik tu cukriniu papuosaliuku ,tai su baltu baltymu ir tais cukrinukais 4u.gif 4u.gif o nakti palikau ant spinteles,tai trecdali suo nujojo rolleyes.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Rugegele tavo meduoliukai laaaaabai grazus wub.gif ju nei paisyti nereikia ( nors man graziau papaisyti ax.gif ) jei nedeginate cukraus , vis tiek pasildykite tesla , ji geriau issipurena , o jeigu tu butum vietoj visos cukraus normos idejusi visa rudaji cukru , isivaizduok kokia butu buvusi spalva wub.gif

As laikuo pintam dubenelu ir pridengiu celofanu .
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2008 12 17, 08:38)
„šiąnakt blink.gif keptelėjau dvigubą normą“ - čia kad šeimyna nesužiaumotų hihihi.gif einu ir aš raityt rankovių kol mažiukas miega, gal spėsiu ax.gif

na panašiai biggrin.gif bet va gaila, kad protas iš paskos vaikšto, palikau ant stalo keptas eglutes, tai dukra šįryt nujojo eglutės pagrindą doh.gif

QUOTE(eglincia @ 2008 12 17, 09:21)
o nakti palikau ant spinteles,tai trecdali suo nujojo  rolleyes.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif uoj negaliu lotuliukas.gif


Šiandien dar kepsiu doh.gif nu labai čiotki jie biggrin.gif o šiaip paskaičiavau, kad žmogeliukų trūksta biggrin.gif

Dar bandysiu Beatos imbierinius sausainukus bigsmile.gif
Atsakyti
CIPCIUK NEABEJOTINAI VERTA MEDALIO KULINARĖ first.gif first.gif first.gif jau išsikepiau thumbup.gif kol kas nepuošti dar meduoliukai, sunkiai sekėsi tirpdyti tą cukrų kad ir šiltoje masėje ir sudeginau savo sitelį plastmasiniu krašteliu, bet užtat turiu 3 blėkas nuostabių meduolių, neabejotinai dar šiandien kepsiu dar, tirpsta burnoj thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ačiū už receptą ir atsakymus 4u.gif
Atsakyti