Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

QUOTE(Monika_150 @ 2008 12 16, 19:17)
Koki grazus  wub.gif  wub.gif  kad man toki iseitu, man atrodo eisiu as [agal trafaretus kept meduolius,nes formeliu niekur nerandu nors tu ka  doh.gif

Zinok visai gerai ir su tais trafaretais, tik ant vienos puses priklijuok kepimo popieriaus, nes kai as paspaudziau kartono puse, tai prilipo man trafaretas prie teslos lotuliukas.gif bet siaip peiliu apibrezt gan greit iseina smile.gif

Ir ta tesla taip maloniai minkosi wub.gif supratau ka turejo Cipciukas omeny, rasydama maloniai minksta tesla smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 16 gruodžio 2008 - 19:21
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 16, 19:20)
Zinok visai gerai ir su tais trafaretais, tik ant vienos puses priklijuok kepimo popieriaus, nes kai as paspaudziau kartono puse, tai prilipo man trafaretas prie teslos lotuliukas.gif bet siaip peiliu apibrezt gan greit iseina smile.gif

Ir ta tesla taip maloniai minkosi  wub.gif supratau ka turejo Cipciukas omeny, rasydama maloniai minksta tesla smile.gif

Dekuj uz patarima. O gal kas nors turite nuorodu su kitokiais trafaretais? g.gif
Atsakyti
Ruugegele, tai vietoj to pakepinto cukraus, tiesiog idejai rudojo cukraus ax.gif
tikrai labai grazus sausainiai ir spalvyte rolleyes.gif
jau norisi pabandyt ir is tos teslos issikept biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mindira @ 2008 12 16, 19:24)
Ruugegele, tai vietoj to pakepinto cukraus, tiesiog idejai rudojo cukraus ax.gif
tikrai labai grazus sausainiai ir spalvyte  rolleyes.gif
jau norisi pabandyt ir is tos teslos issikept  biggrin.gif

Aha, du saukstai rudojo cukraus, ir viskas puikiai istirpo.

Ir minkstuciai meduoliai. Kociojau kokiu 5-6 mm storiu.
Atsakyti
Paskaiciau Cipciuko recepta, o tai raso isimti vos tik pakils ax.gif
tai vis tiek kiek mazdaug gaunas tu minuciu kepti ax.gif
ir visos darot 1 cm storio mazdaug?

nes kur kepiau pagal Bea recepta, tai visai plonucius kociojau g.gif

ir spejo atsakyt apie stori jau tongue.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mindira: 16 gruodžio 2008 - 19:28
QUOTE(mindira @ 2008 12 16, 19:27)
Paskaiciau Cipciuko recepta, o tai raso isimti vos tik pakils  ax.gif
tai vis tiek kiek mazdaug gaunas tu minuciu kepti  ax.gif
ir visos darot 1 cm storio mazdaug?

nes kur kepiau pagal Bea recepta, tai visai plonucius kociojau  g.gif

Mano orkaitej kepe kokias 7-9 minutes turbut. Pradejo pustis, ruduot, ir dar siek pakepiau, kol igavo ruda spalva. Kociojau 5-6 mm storiu. Turbut kuo storiau iskociosi, tuo jie minkstesni bus g.gif Tiesa, kepiau 250 laipsniu karsty.
Atsakyti
rugegele23, kokie gražūs meduoliukai bigsmile.gif wub.gif Kokia forma lygi wub.gif Kai išpaišysi tai išvis bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivaiva @ 2008 12 16, 19:35)
rugegele23, kokie gražūs meduoliukai  bigsmile.gif  wub.gif Kokia forma lygi  wub.gif  Kai išpaišysi tai išvis bus  thumbup.gif

Ryt iskepsiu kita partija, ir paisysiu smile.gif tik juos laikyt popierinej dezutej, ar metalinej? g.gif ar kokiam ranksluosty ivyniotus? Jauciu buvo toks atsakymas, bet labai daug skaityt reiks... as tingine blush2.gif
Atsakyti
Aš skaičiau, kažkuri mamytė rašė, kad laikyti metalinėj, kur būna pirkt su sausainiais, bet tinka ir plastmasinė smile.gif Tik nežinau ar čia visiems meduoliukams tas pats ar šitiems kokio skitokios laikymo salygos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivaiva @ 2008 12 16, 19:45)
Aš skaičiau, kažkuri mamytė rašė, kad laikyti metalinėj, kur būna pirkt su sausainiais, bet tinka ir plastmasinė  smile.gif  Tik nežinau ar čia visiems meduoliukams tas pats ar šitiems kokio skitokios laikymo salygos  ax.gif

Turiu metaline, bet vaistai ten siuo metu sudeti, tai gal nedesiu ten.. aij rasiu gal kokia popierine, gal nieko nenutiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 16, 19:00)
Na ka, dariau meduoliukus pagal Cipciuko recepta.

kokie grazuciai thumbup.gif zinok as irgi pagal ta receptuka kepiau, tik biski sugriesijau, nes nedejau to deginto cukraus blush2.gif . Bet tesla kokia skani, ir meduoliukai skanus, tik man jie kietoki gavosi g.gif . Bet mano panele irgi tik eina ir saukia :"da mama niamniam " lotuliukas.gif o kietoki gal del to, kad ant garu voneles nepakaitinau g.gif (kaip rasiau nedejau cukraus tai ir nekaitinau). Kepiau is puses normos pabandymui. Nuotraukos kol kas nebus, nes fotikas kaip tycia issikrove doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rasixe @ 2008 12 16, 20:02)
kokie grazuciai thumbup.gif zinok as irgi pagal ta receptuka kepiau, tik biski sugriesijau, nes nedejau to deginto cukraus blush2.gif . Bet tesla kokia skani, ir meduoliukai skanus, tik man jie kietoki gavosi g.gif . Bet mano panele irgi tik eina ir saukia :"da mama niamniam " lotuliukas.gif o kietoki gal del to, kad ant garu voneles nepakaitinau g.gif (kaip rasiau nedejau cukraus tai ir nekaitinau). Kepiau is puses normos pabandymui. Nuotraukos kol kas nebus, nes fotikas kaip tycia issikrove doh.gif

As turbut irgi buciau nekepinus cukraus, jei buciau to rudojo neturejus g.gif beje, man atrodo, kad spalva atsiranda ir nuo tu prieskoniu g.gif
O de kaitinimo, tai man atrodo cia reikia, kaip ir medaus torto blynam g.gif

Aciu, Cipciuk, uz recepta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 16 gruodžio 2008 - 20:10