QUOTE(*tiute* @ 2008 12 16, 09:05)
Sveikos kepejeles,
turiu klausimuka del deginto cukraus Esu tai dariusi labai jau senai ir dabar uzsimaniau meduolius "padazyti" tamsiai. Ar deginate cukru prastame inde? Siuo metu tokio neturiu ir bijausi sugadinti geruosius. Meginciau teflonineje keptuveje arba nerudijancio plieno puodziuke
Aciu is anksto uz atsakymus!
turiu klausimuka del deginto cukraus Esu tai dariusi labai jau senai ir dabar uzsimaniau meduolius "padazyti" tamsiai. Ar deginate cukru prastame inde? Siuo metu tokio neturiu ir bijausi sugadinti geruosius. Meginciau teflonineje keptuveje arba nerudijancio plieno puodziuke
Aciu is anksto uz atsakymus!
As deginau nerudijancio plieno puodukyje, tik po to iskarto uzpyliau siltu vandeniu, kad likuciai nepridziutu.
Beje, merginos, tikiuosi, kad jus deginta cukru pilate ne i salta mase. Nes butent del sios priezasties jis gali susigumuluoti ir netirpti. Ji reikia pilti i karsta islydyto medaus ir sviesto mase