Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

QUOTE(Aneri @ 2008 12 15, 16:47)
Sveikos 4u.gif
Vakar klausiau ar Kaledinis pyragas kepant turi iskilti?
Saziningai skaiciau nuo pat pradzios jusu visas temykes ir visai netycia radau atsakyma smile.gif 
Pyraga kepiau is 0,5 porcijos, o miltu idejau visa porcija doh.gif  lotuliukas.gif
Prapjoviau vakar, tai viduj pamaciau dziovintus vaisius sulipdytus miltais  hihihi.gif

Pirmas blynas prisviles taip sakant  biggrin.gif

P.S. teks kepti is naujo ax.gif

Tikrai buvo atsakymas, nes as pati ji rasiau, kad iskyla nedaug. O del miltu viduje, tai ko gero tesla buvo blogai ismaisyta, nes daugiau sausu miltu nera is kur paimti g.gif
Atsakyti
QUOTE(RobertaXxX @ 2008 12 15, 17:33)
Uoj kad aš jau daug esu prikepusi  biggrin.gif  Bet va dabar neseniai užsiragirtravau tai neis dar foto dėt  g.gif

Tu susikurk internetinį nuotraukų albumą, arba įkelk fotkę į radikal.ru (labai paprasta naudotis) galėsi man regis be problemų mums čia fotkes demonstruot. Pabandyk

Ziwiliute, Wild Flower, Ingushka visų jūsų meduoliukai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Na, jei kas nesugriaus mano planų, tai rytoj ir aš bandysiu pirmą kartą meduoliukus kepti - vien dėl dukrytės, bo ji čia alpėja prie manęs žiūrėdama, kaip per tą Gustavą - pamato ir bum po stalu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labukas visoms,

štai ir aš išsikepiau meduoliukų (pirmas kartas blush2.gif ) pagal Cipciuko receptą. Nepaisant to, kad nelabai man pavyko pakepintą cukrų įmaišyti (susikaramelizavo ir iiiiiiiiiiiiiiiiiilgai teko maišyti, kad tie gabaliukai ištirptų ax.gif ) ir kad pirmoje skardoje keletas meduoliukų patamsėjo, pavyko skanūs, minkšti, ir išlaikę formą meduoliukai. thumbup.gif clap.gif Beliko papuošti smile.gif

Ačiū Cipciuk už receptą 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kas cia darosi, kodel netirpsta tas cukrus g.gif as bandysiu det rudaji, ziuresiu kas gausis... tikiuosi man pavyks kas nors..
Atsakyti
Žinau kad poster_offtopic.gif , bet gal galit man paaiškinti, kaip reikia pasidaryti piltuvėlį iš popieriaus papuošimams blush2.gif Aš noriu puošti tirpintu šokoladu, bet, deja, nepavyksta man taisyklingai pasidaryti piltuvėlio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Danguolė @ 2008 12 16, 00:18)
Žinau kad poster_offtopic.gif , bet gal galit man paaiškinti, kaip reikia pasidaryti piltuvėlį iš popieriaus papuošimams blush2.gif Aš noriu puošti tirpintu šokoladu, bet, deja, nepavyksta man taisyklingai pasidaryti piltuvėlio  doh.gif

PAIMI KETURKAMPY LAPA IR SUSUKI PILTUVELY .....net neisivaizduoju , kaip nupasakoti g.gif .....klausyk paimk lapa , padek ant stalo , priesais save , su desine ranka( delnas i virsu ) imk uz kampucio lapo desineje puseje virsuje , lenk ji i save .....su kaire ranka imk kaireje puseje auksciau esanti kamputi ir ji dek ant kitos rankos desines ( kuri laiko popieriaus kamputi) ir suk , va tau ir tutele , tik jos krasta priklijuok nes issivunios bespaudziant
karsta.gif karsta.gif karsta.gif na gal suprasi .
Atsakyti
Sveikos kepejeles,
turiu klausimuka del deginto cukraus 4u.gif Esu tai dariusi labai jau senai ir dabar uzsimaniau meduolius "padazyti" tamsiai. Ar deginate cukru prastame inde? Siuo metu tokio neturiu ir bijausi sugadinti geruosius. Meginciau teflonineje keptuveje arba nerudijancio plieno puodziuke g.gif

Aciu is anksto uz atsakymus! 4u.gif
Atsakyti
MAN TAI KLAUSIMAS DIDYSIS, KAIP TAS CUKRUS NETIRPSTA, JUK DEGINANT CUKRŲ, JIS IŠSILYDO, TAI TADA DĖTI KIEK SUPRANTU TĄ IŠTIRPUSIĄ MASĘ Į PUODĄ SU VANDENIU KARŠTU IR SUKTI KOL SUSKYSTĖS, AR KAŽKĄ AŠ NE TAIP ĮSIVAIZDUOJU g.gif KOL NEGAUNU FORMELIŲ PIRKTI TAI DAR MAN ČIA 100 KLAUSTUKŲ IR SU TAIS PRIESKONIAIS DILEMA - KVAPIEJI PIPIRAI MEDUOLIUOSE, SKAMBA LABAI JAU PIKANTIŠKAI rolleyes.gif
Papildyta:
Deti ji ant garu ( puodo su verdanciu vandeniu) ir maisyti kol degintas cukrus istirps tai puodas į puodą kai įsideda su verdančiu vandeniu turi nesiliesti?????? tik karštų garų kad gautų? Nu kol nesu mačiusi, tol sunku imtis veiklos, kad ir kaip durnai skambėtų...kai pats kepi ir viską žinai tai viskas labai aiškiai atrodo, nu bet kai nori naują kažką daryt, tai doh.gif
Atsakyti
Perskaičiau temą nuo pradžios, ačiū, radau visus atsakymus clap.gif matyt pirmą kartyą skaičiau paskubomis ir daaaaug ką praleidau blush2.gif
Atsakyti
Pasirodau ir aš savąjį pirmą blyną blush2.gif
dariau meduoliukus pagal Bea receptą tongue.gif
Cipciuko man per sudėtingas pasirodė blush2.gif
Gal ir nelabai jie kalėdiniai pas mane, bet dovanėlėms bus gerai blush2.gif biggrin.gif
user posted image

tai va labai įdomi tešla gavos, tokia kaip plastelinas, net nereikėjo miltų pilti kočiojant blink.gif sakau vaikams galima su tokia dirbti, galėtų sau lipdyti ir paskui kepti biggrin.gif
galvojau jau, kad ir skonis bus nekoks, ale kai iškepė tai tokie skanūs, trapūs. Na paskui pastovėję pakietėjo, bet manau inde stovėdami suminkštės rolleyes.gif

o su glajumi irgi įdomiai, man gavosi sausainukai kaip su sniegu, toks blizgantis glajus rolleyes.gif tai čia turbūt per daug cukraus pudros pridėjau ane ax.gif ?

Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 15, 17:01)
AKUTEE

Kepk pagal manisky , jie nebuna kieti , o lyg guminiai , va sedziu geriu arbatele ir maumoju , tik gerai perskaityk darbo aprasyma ir nenukrypk i lankas .

Terliojausi ir as si savaitgali su meduoliukais - gavosi 5 valandos! lotuliukas.gif
Nu, bet zinokit, as nezinau, man jie nesigavo "guminiai". Pirma bleka traukiau iskart, kai tik pakilo, bet tai kad jie buvo truputi zaloki dar. Kitus kepiau ilgiau. Tesla labai skani thumbup.gif Bet va, per nakti pastovejo, kol nudziuvo tas glaistas, tai labai sukietejo.. ir jokio gumininiskumo nebeliko verysad.gif Sudejau viska i sandaru inda, sakau, gal truputi suminkstes, kaip jus sakot? Kaip cia yra, Cipciuk?
Dar tiesa, turiu prisipazinti - siek tiek nuklydau nuo recepto.. vietoj sodos, kurios neturejau, dejau tris arbatinius saukstelius kepimo milteliu kartu su miltais. O tas kepinamas cukrus siek tiek parudavo, bet nepasakyciau, kad meduoliukai igavo rusva atspalvi, greiciau jie parudavo nuo kepimo..
Va, kiek klausimu cia man iskilo..
Bet, sakau, tesla tai thumbup.gif tiesa, nedejau as jokiu prieskoniu - man taip skaniau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 16, 02:50)
PAIMI KETURKAMPY LAPA IR SUSUKI PILTUVELY .....net neisivaizduoju , kaip nupasakoti g.gif .....klausyk paimk lapa , padek ant stalo , priesais save , su desine ranka( delnas i virsu ) imk uz kampucio lapo desineje puseje virsuje , lenk ji i save .....su kaire ranka imk kaireje puseje auksciau esanti  kamputi ir ji dek ant kitos rankos desines ( kuri laiko popieriaus kamputi) ir suk , va tau ir tutele , tik jos krasta priklijuok nes issivunios bespaudziant
karsta.gif  karsta.gif  karsta.gif na gal suprasi .

Ačiū, Cipciuk, už paaiškinimą. Pasibandžiau ant lapelio po ranka, pavyko thumbup.gif
Atsakyti