Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

QUOTE(gretoole @ 2008 12 10, 16:23)
o tai jei rudaji dedi nereikia kaitint?  smile.gif
man regis rudasis netoks saldus kaip baltasis gal tada jo det daugiau? g.gif

As dar nedariau, bet ketinu taip daryt g.gif as net nezinau ar jis ne toks saldus... ot velniava g.gif
Atsakyti
as noriu pasitikslinti del sito sakinio: Keptuveje padeginti cukru ( cia , kad butu tamsesne spalva) ir supilti ji i misini . Deti ji ant garu ( puodo su verdanciu vandeniu)... tai ant garu deti visa tesla ar kaip? o tai kaip ant tu garu padeti? doh.gif uzsikaiti puoda su vandeniu ir statai ant jo dubeni su visa tesla? O tai dubuo turi buti tikriausiai metalinis tokiu atveju, plastmasinis netinka? O verdantis vanduo pro puodo krastus neprades begti, visgi puodas uzdengtas butu... vienu zodziu va tokie klausimai man iskilo beskaitant recepta busiu dekinga uz atsakymus biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2008 12 10, 16:53)
as noriu pasitikslinti del sito sakinio: Keptuveje padeginti cukru ( cia , kad butu tamsesne spalva) ir supilti ji i misini . Deti ji ant garu ( puodo su verdanciu vandeniu)... tai ant garu deti visa tesla ar kaip? o tai kaip ant tu garu padeti?  doh.gif  uzsikaiti puoda su vandeniu ir statai ant jo dubeni su visa tesla? O tai dubuo turi buti tikriausiai metalinis tokiu atveju, plastmasinis netinka? O verdantis vanduo pro puodo krastus neprades begti, visgi puodas uzdengtas butu... vienu zodziu va tokie klausimai man iskilo beskaitant recepta busiu dekinga uz atsakymus  biggrin.gif  blush2.gif

Galiu atsakyti del to kaitinimo ant garu smile.gif reikia i didesni puoda ipilti vandens, o i mazesni deti mase, ir ipilti i didesni puoda vandens tiek, kad mazdaug kokie 5 cm butu nuo mazesnio puodo apacios smile.gif na gal suprantamai parasiau. Ir kaitini. Vanduo niekur neisbegs, nes puodas juk neuzdengtas. Reikia metaliniu puodu, nes jauciu issileis ta plastmase biggrin.gif

O del cukraus, tai man atrodo, kad visa tesla reikia kaitint ax.gif
Atsakyti
ACIU rugegele . kad pagelbejai ,

Ant vienos kaitlentes - dubuo su tesla ( dar be miltu ir sodos) kaitinamas ant puodo su garais, o ant kitos kaitlentes keptuveje padeginamas cukrus ir supilamas i tesla ,( del karscio skirtumo ji truputi sutrauks) , maisant dar kaitinama kol jis issileis( istirps ) ir visa tesla susilies i viena lygia mase , nukeliame ir sudedame soda, maisome , ji suputos , beriamia miltus ir uzmaisome tesla .VISKAS .

user posted image
Atsakyti
Dra klausimelis, o kiek ant tokios mases reikia prieskoniu, kad neuzvarkulinciau kaip reikiant lotuliukas.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...feature=channel
http://www.youtube.c...FTAxNxDd5I&NR=1

Filmukai, kaip glajumi piešia ant sausainių, gal kam pravers mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikepukuotukass: 10 gruodžio 2008 - 17:22
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 10, 17:14)
Dra klausimelis, o kiek ant tokios mases reikia prieskoniu, kad neuzvarkulinciau kaip reikiant  lotuliukas.gif

AS DAUG KO IS PRIESKONIU NEMEGSTU schmoll.gif TAI DEJAU 1m.s CINAMONO IR 1 m,s IMBIERO ( malto )
user posted image
.
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 10, 17:19)
AS DAUG KO IS PRIESKONIU NEMEGSTU schmoll.gif TAI DEJAU 1m.s CINAMONO IR 1 m,s IMBIERO ( malto )
user posted image
.

Man tai gvazdikeliai fuij... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 10, 17:24)
Man tai gvazdikeliai fuij...  blink.gif

Kardamonas ne ka geriau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 10, 17:26)
Kardamonas ne ka geriau tongue.gif

Tai uzteks man cinamono lotuliukas.gif nu gal dar to imbiero lotuliukas.gif
Atsakyti
Prieskoniu misinio meduoliams pirkau Kaune Silainiu turguj, prieskoniu kioskelyje, pasveria kiek tik nori, pati kepdama imbierinius sausainiukas dasidejau imbiero. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 10, 17:57)
Galiu atsakyti del to kaitinimo ant garu smile.gif reikia i didesni puoda ipilti vandens, o i mazesni deti mase, ir ipilti i didesni puoda vandens tiek, kad mazdaug kokie 5 cm butu nuo mazesnio puodo apacios smile.gif na gal suprantamai parasiau. Ir kaitini. Vanduo niekur neisbegs, nes puodas juk neuzdengtas. Reikia metaliniu puodu, nes jauciu issileis ta plastmase  biggrin.gif

O del cukraus, tai man atrodo, kad visa tesla reikia kaitint  ax.gif

dekui biggrin.gif elementaru... doh.gif o as jau cia buvau prisigalvojus lotuliukas.gif
Atsakyti