smagu,kad tau patinka kepti .pasieskok temoje tortai,arba saldus receptai su nuotraukom.ten tikrai ka nors isirinksi.sekmes tau!.tikiuosi ir mums parodysi ka pagaminsi
QUOTE(Wild Flower @ 2008 12 15, 17:25)
O čia galiu parodyt ir rezultatą - mano meduoliukų madų šou Nors su daugeliu čia matytų grožių tikrai negalėčiau konkuruoti..
Nugi gražuoliai kokie tie jūsų meduoliniai manekenai Ir kaip lygiai, dailiai išpaišyti Netgi ryškios spalvos man čia netrukdo ir gražiai dera, nors šiaip jau esu konservatyvių pažiūrų šiuo klausimu Sakot, cukrus neištirpo, bet kad netgi gražiau man tokie "marmuriniai" atrodo, negu kad būtų visiškai lygūs
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 12 15, 18:15)
smagu,kad tau patinka kepti .pasieskok temoje tortai,arba saldus receptai su nuotraukom.ten tikrai ka nors isirinksi.sekmes tau!.tikiuosi ir mums parodysi ka pagaminsi
Uoj kad aš jau daug esu prikepusi Bet va dabar neseniai užsiragirtravau tai neis dar foto dėt
Mikepukuotuk, o pagal koki tu receptuka kepiai tuos pasakiskus meduolius?
Beja galvoju bandyti Cipsiuko receptuka, o kaip ta sda nugesinti?
Beja galvoju bandyti Cipsiuko receptuka, o kaip ta sda nugesinti?
QUOTE(Wild Flower @ 2008 12 15, 16:25)
mano meduoliukų madų šou[/url]
puikūs meduoliukai man labai patinka tokie spalvoti
Cipciuk o medus gali būti naminis Jūsų receptui, ar būtinai turi būti dirbtinis, niekaip neprisiruošiu išmėgint, atrodo kepinukai super puper gražiai
QUOTE(Olesta @ 2008 12 15, 18:03)
Cipciuk o medus gali būti naminis Jūsų receptui, ar būtinai turi būti dirbtinis, niekaip neprisiruošiu išmėgint, atrodo kepinukai super puper gražiai
O 100 g dirbtinio medaus, tai kiek cia saukstu gali but?
QUOTE(mereveja @ 2008 12 15, 18:46)
Mikepukuotuk, o pagal koki tu receptuka kepiai tuos pasakiskus meduolius?
meduolius kepiau pagal šį receptą:
2 tryniai
1 kiaušinis
100 g cukraus
100 g grietinės
100 g sviesto
80 g medaus (nesvėriau, dėjau iš akies)
500 g miltų (vat čia jau reikėtų atsimatuot tiksliai, aš to nedariau, o dėjau maždaug tiek, kad galima būtų išminkyt tešlą ir ji neliptų prie rankų - padauginau gal kiek, tai man jie kietoki gavosi, nors tai netrukdo šiaip ... pagal kitų atsiliepimus, tai meduoliai gi dažniausiai ir gaunasi kieti )
0,5 šaukštelio kepimo miltelių
0,5 šaukštelio prieskonių mišinio (čia pagal originalų receptą tiek parašyta, aš dėjau geroookai daugiau, po 2 a.š. kiekvienų prieskonių - imbiero, karamono, gvazdikėlių, kvapiųjų pipirų ... na, čia skonio reikalas, kaip kam patinka tik reikia turėt galvoj, kad kuo ilgiau meduoliai iškepti laikomi, tuo labiau atsiskleidžia visas prieskonių aromatas ir skonis, tik iškepus taip nesijaučia)
QUOTE(Wild Flower @ 2008 12 15, 16:25)
Taip taip, čia aš tą cukrų pirkau
O čia galiu parodyt ir rezultatą - mano meduoliukų madų šou Nors su daugeliu čia matytų grožių tikrai negalėčiau konkuruoti..
O čia galiu parodyt ir rezultatą - mano meduoliukų madų šou Nors su daugeliu čia matytų grožių tikrai negalėčiau konkuruoti..
Oho, tikrai madistai meduoliukai labai labai labai labai gražūs ačiū už idėjas paišymui (tik aišku pas mane bus nespalvotai ir tikrai ne tokio dailumo )
QUOTE(mikepukuotukass @ 2008 12 15, 17:26)
Nugi gražuoliai kokie tie jūsų meduoliniai manekenai Ir kaip lygiai, dailiai išpaišyti Netgi ryškios spalvos man čia netrukdo ir gražiai dera, nors šiaip jau esu konservatyvių pažiūrų šiuo klausimu Sakot, cukrus neištirpo, bet kad netgi gražiau man tokie "marmuriniai" atrodo, negu kad būtų visiškai lygūs
Oi, kaip ačiū Ir jums tikrai tokie gražiau atrodo nei lygi, graži, blizgi glajaus masė??? Va tokio komplimento tai nesitikėjau, bus drąsiau į dovanas pakuot
QUOTE(daivaP @ 2008 12 15, 17:51)
puikūs meduoliukai man labai patinka tokie spalvoti
Aš irgi šiemet labai labai norėjau spalvotų, nes jau pernai tik balti buvo, o dar ir visi vienodi, tai pernelyg nuobodžiai man pasirodė
QUOTE(Vaivaiva @ 2008 12 15, 18:46)
Oho, tikrai madistai meduoliukai labai labai labai labai gražūs ačiū už idėjas paišymui (tik aišku pas mane bus nespalvotai ir tikrai ne tokio dailumo )
Labai labai labai dėkui ir tikrai nėra už ką, kokios jau čia idėjos - tept šlept, ir baigta Lauksim tavo grožių vaizdinių priemonių!
Oi, žinokit, tikrai nesitikėjau tiek pagyrų, net pačiai dabar labiau tie mano manekenai patikt pradėjo
QUOTE(mikepukuotukass @ 2008 12 15, 19:25)
meduolius kepiau pagal šį receptą:
2 tryniai
1 kiaušinis
100 g cukraus
100 g grietinės
100 g sviesto
80 g medaus (nesvėriau, dėjau iš akies)
500 g miltų (vat čia jau reikėtų atsimatuot tiksliai, aš to nedariau, o dėjau maždaug tiek, kad galima būtų išminkyt tešlą ir ji neliptų prie rankų - padauginau gal kiek, tai man jie kietoki gavosi, nors tai netrukdo šiaip ... pagal kitų atsiliepimus, tai meduoliai gi dažniausiai ir gaunasi kieti )
0,5 šaukštelio kepimo miltelių
0,5 šaukštelio prieskonių mišinio
2 tryniai
1 kiaušinis
100 g cukraus
100 g grietinės
100 g sviesto
80 g medaus (nesvėriau, dėjau iš akies)
500 g miltų (vat čia jau reikėtų atsimatuot tiksliai, aš to nedariau, o dėjau maždaug tiek, kad galima būtų išminkyt tešlą ir ji neliptų prie rankų - padauginau gal kiek, tai man jie kietoki gavosi, nors tai netrukdo šiaip ... pagal kitų atsiliepimus, tai meduoliai gi dažniausiai ir gaunasi kieti )
0,5 šaukštelio kepimo miltelių
0,5 šaukštelio prieskonių mišinio
kepiau as ir pagal sita,nepatiko man
Taip dziaugiuosi, pagaliau radau senuokuose megoj formeles sausainiams gaila, kad nera to zmogeliuko taip norejau..