Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

QUOTE(adriu @ 2008 12 15, 13:52)
prisikepiau ir aš meduoliukų smile.gif skonis thumbup.gif  papuošiau su baltu glaistu ir šokoladu.pakuosiu šiandien tarp celafano-norėjau mikespukuotuko paklaust kur tų džiovintų vaisių pirkt yra blush2.gif

dž vaisių senukuose mačiau pirkti, floristikos skyriuje, nu bet jau kaina doh.gif blink.gif kokie 6 griežinėliai apelsino apie 6lt. blink.gif pati pasipjaustykj ir iškepus meduoliams i pravirą orkaitę įmesk padžiūti wink.gif po to juos ant radiatoriaus ir vualia po kelių parų biggrin.gif
Atsakyti
Cia kakzuri minejo, kad spalvota cukraus pudra 3,90 lt - 140 g blink.gif as IKI pirkau gal 300 g - 3,90 atrodo g.gif tiesa buvo tik rozine spalva, bet buna ten ir kitokiu man atrodo g.gif
Atsakyti
Ziuriu, jus cia visos leidziat meduoliukus seimynai valgyti iki svenciu. Pas mane tai grieztai - kalediniai saldumynai Kaledoms. Ir jokio cia isankstinio cvalgymo.... Vienintelis dalykas adventui - kuciukai/slizikai....
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2008 12 15, 14:18)
ok, sorry  blush2.gif  na bet tie sausainiai tarkim mikes pukuotuko is 1 lape esanciu receptu, biski nepagavau kampo  4u.gif

Jau atsakiau į a.ž. mirksiukas.gif

QUOTE(adriu @ 2008 12 15, 14:52)
norėjau mikespukuotuko paklaust kur tų džiovintų vaisių pirkt yra blush2.gif

Na, aš juos ant radiatoriaus džiovinau, bet čia ilgas procesas, dabar jau nebespėsi iki švenčių schmoll.gif Tai arba iškot, kaip patarė, floristikos parduotuvėse (dar Jysk'e mačiau kažkada), arba bandyt orkaitėj džiovint ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

pasirodysiu ir aš kokių su vyru šedevrų prikūrėm lotuliukas.gif
Gavosi kaip "kermošiniai", kur per muges pardavinėja blush2.gif
Čia tik maža dalis, kuri iškeliaus giminaičiams į užsienį.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2008 12 15, 13:35)
Cipciukas... aciu tau uz atsakymus  drinks_cheers.gif
daba tada paciai reik issirink kokius gi cia kept... seip man skanu kai yra cinamono... nors niekada zinokit nieko panasaus nekepiau  blush2.gif  tai biskiuka bijau, bet taip norisi tokiu graziu sausainuku... tik tu maistiniu dazu jokiu neturiu... reiks gal pardej paieskot...  ax.gif  Nu taip uzsidegus as pabandyt iskept kazka, tik bijau... kad ismest reikes..  4u.gif  lotuliukas.gif

AKUTEE

Kepk pagal manisky , jie nebuna kieti , o lyg guminiai , va sedziu geriu arbatele ir maumoju , tik gerai perskaityk darbo aprasyma ir nenukrypk i lankas .

Dazu tai tu tikrai negausi , kad turetum bent rausvu ilasink burokeliu sulciu , geltonu - morku ir bus liuks thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 15, 14:32)
Cia kakzuri minejo, kad spalvota cukraus pudra 3,90 lt - 140 g  blink.gif as IKI pirkau gal 300 g - 3,90 atrodo  g.gif tiesa buvo tik rozine spalva, bet buna ten ir kitokiu man atrodo  g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif rugegele ......su tavim negali buti liudna , tu vis koki bajeri uzmeti lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai ne pudra , o cukrus spalvotas " Majuose " jo pirkti yra lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi bajeriste , nu linksma su tavim , ka as be taves daryciau g.gif
Atsakyti
O Dieve, as kaip vepla kokia lotuliukas.gif greitu laiku man atrodo i vasaros 5 mane reiks isvezt blink.gif tiksliai nusisneket pradejau blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 15, 16:01)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif rugegele ......su tavim negali buti liudna , tu vis koki bajeri uzmeti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tai ne pudra , o cukrus spalvotas " Majuose " jo pirkti yra  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif oi bajeriste , nu linksma su tavim , ka as be taves daryciau g.gif

Taip taip, čia aš tą cukrų pirkau mirksiukas.gif

O čia galiu parodyt ir rezultatą - mano meduoliukų madų šou bigsmile.gif Nors su daugeliu čia matytų grožių tikrai negalėčiau konkuruoti.. blush2.gif
Atsakyti
Klausikite panele Wild , tai reiskesi jei nebutu sujudintas pokalbis apie dazus , tai mes nematytumeme jusu grozio blink.gif ....... nono.gif .....tokie grazus deduoliukai wub.gif ir ji matai slepia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 15, 16:38)
Klausikite panele Wild , tai reiskesi jei nebutu sujudintas pokalbis apie dazus , tai mes nematytumeme jusu grozio blink.gif ....... nono.gif .....tokie grazus deduoliukai wub.gif  ir ji matai slepia  doh.gif

hihihi.gif Na ne, būčiau parodžius tikriausiai blush2.gif Gaaaaal.... biggrin.gif

Man šiaip irgi būtų visai gražūs (turint galvoj, kad antrąkart gyvenime puošiau), bet tas cukrus doh.gif Galėji gi jis velnias ir ištirpt, netikėlis lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Vakar klausiau ar Kaledinis pyragas kepant turi iskilti?
Saziningai skaiciau nuo pat pradzios jusu visas temykes ir visai netycia radau atsakyma smile.gif
Pyraga kepiau is 0,5 porcijos, o miltu idejau visa porcija doh.gif lotuliukas.gif
Prapjoviau vakar, tai viduj pamaciau dziovintus vaisius sulipdytus miltais hihihi.gif

Pirmas blynas prisviles taip sakant biggrin.gif

P.S. teks kepti is naujo ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, kažkaip nusprendžiau, kad čia būtų geriausia susirasti receptukų, aš ne mamytė man 13, bet labai mėgstu gamint smile.gif Taigi Kalėdoms norėčiau iškept koki torčiuka, gal galit kąnors pasiūlyti? 4u.gif
Atsakyti