Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

O kiek tas spalvotas cukrus kainuoja ir koks jo kiekis yra blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mindira @ 2008 12 15, 12:18)
O kiek tas spalvotas cukrus kainuoja ir koks jo kiekis yra  blush2.gif  4u.gif

Kainuoja 3,90lt, o kiekis - 140g mirksiukas.gif
Atsakyti
Nium ir saunuolytes smile.gif Tai cia is tu receptuku kepat, kurie 1 - ajame lape surasyti? smile.gif O ta glaju nudazot kaip? kazkuo maistiniu? biggrin.gif Beje ji spaudziat maiseliu?
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2008 12 15, 13:08)
Nium ir saunuolytes smile.gif Tai cia is tu receptuku kepat, kurie 1 - ajame lape surasyti? smile.gif O ta glaju nudazot kaip? kazkuo maistiniu? biggrin.gif Beje ji spaudziat maiseliu?

Akutee , buk gerute pasiieskok pati ax.gif , nes bent as jau 10 kartu apie tai rasiau , paaiskinimai visai netoli , pries keleta puslapiu 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 15, 14:14)
Akutee , buk gerute pasiieskok pati ax.gif , nes bent as jau 10 kartu apie tai rasiau , paaiskinimai visai netoli , pries keleta puslapiu  4u.gif

user posted image

ok, sorry blush2.gif na bet tie sausainiai tarkim mikes pukuotuko is 1 lape esanciu receptu, biski nepagavau kampo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2008 12 15, 13:18)
ok, sorry  blush2.gif  na bet tie sausainiai tarkim mikes pukuotuko is 1 lape esanciu receptu, biski nepagavau kampo  4u.gif

A musu pukuotukas tiek prikepe , kad pati turbut nebesusigaudo kas is kur yra lotuliukas.gif gal ji tau atsakys mirksiukas.gif
Atsakyti
mano meduoliukai 4u.gif labai greitai naikinasi... reik vel kepti...kad Kaledoms butu ......
user posted image
Atsakyti
Tai va , tikra tiesa , kai prisedi , puses ir nebera doh.gif skanus sudeliukai tongue.gif

Taviskiai faini wub.gif tamsus , spalvytes gerai atsimusa thumbup.gif
Atsakyti
Cipciukas... aciu tau uz atsakymus drinks_cheers.gif
daba tada paciai reik issirink kokius gi cia kept... seip man skanu kai yra cinamono... nors niekada zinokit nieko panasaus nekepiau blush2.gif tai biskiuka bijau, bet taip norisi tokiu graziu sausainuku... tik tu maistiniu dazu jokiu neturiu... reiks gal pardej paieskot... ax.gif Nu taip uzsidegus as pabandyt iskept kazka, tik bijau... kad ismest reikes.. 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
prisikepiau ir aš meduoliukų smile.gif skonis thumbup.gif papuošiau su baltu glaistu ir šokoladu.pakuosiu šiandien tarp celafano-norėjau mikespukuotuko paklaust kur tų džiovintų vaisių pirkt yra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2008 12 15, 14:52)
prisikepiau ir aš meduoliukų smile.gif skonis thumbup.gif  papuošiau su baltu glaistu ir šokoladu.pakuosiu šiandien tarp celafano-norėjau mikespukuotuko paklaust kur tų džiovintų vaisių pirkt yra blush2.gif

pagal koki recepta kepei? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2008 12 15, 14:53)
pagal koki recepta kepei?  4u.gif

ČIA RADAU- bet kieno nebežinau doh.gif ten su grietine.gavosi tai tikrai labai skanūs ir nekieti thumbup.gif teko pakavot-nes įjunko valgytojai.kepiau per 2 kartus.papuošiau paprastai-ne taip smulkmeniškai 4u.gif
Atsakyti