Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

QUOTE(cipciukas @ 2008 12 12, 13:09)
Tusiukas , kokie grazus meduoliukai wub.gif , o pyrago gaila  verysad.gif , brangus jis velniskai doh.gif , sakau , gal reikejo i popieriu gariau vynioti g.gif
Papildyta:
As darysiu is rastu tongue.gif , bet galima daryti kaip tau graziau , anas mano tai vientisos teslos buvo , darbo aisku bus daugiau , bet man tai patinka krapstynetis lotuliukas.gif

doh.gif meduoliukai ten ne mano buvo, juos kepe kita supermama smile.gif . As tik citavau ir pagyriau jos darba 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tusiukas8: 14 gruodžio 2008 - 22:52
Aaaaaaaaaaaaaaa....bet nesvarbu , vistiek labai grazus wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 14, 19:21)
Raseliuke ....kokie fainuciai  wub.gif .....dangaus melynumo spalvos ,......nu pasaka , ir kas cia tau nesigavo ? unsure.gif ....jie nuo stovejimo sudregs , pas mane dabar jau vos ne tompomi pasidare  lotuliukas.gif doh.gif

šiaip jie tokie labiau žali nei mėlyni, čia nuotraukoj tik taip atrodo smile.gif o nesigavo išpiešti, nu nemoku gražiai aš
Atsakyti
Labas vakaras kepejeles 4u.gif
Labai cia viskas pas jus skanu ir grazu wub.gif
nusprendziau siais metai iskept Kaledini pyraga. Iskepiau, padejau, o dabar iskilo abejoniu doh.gif Sakykit prasau, kas kepe, ar jis turejo iskilti kepant? ar ne? nes mano praktiskai toks pat ir liko, koki idejau i orkaite ax.gif Ar taip turejo buti? ar ne g.gif

Atsakyti
niuuu ir prikepiau meduoliukų thumbup.gif
išbandžiau dar kart bea meduoliukus visias būdais, ir su ventiliatorium, ir viršuj ir kaitresnėj orkainėj ir vistiek jie man į kraštus nutekėjo doh.gif
berods triulė buvo įmetus savo meduoliukų iš grybukų tešlos receptėlį bigsmile.gif tai puikiausiai forma išliko, bet jie trapus gavos ir ne labai amn skanūs blush2.gif ax.gif o vat va tie vat anie guminukai thumbup.gif cipciuko nu super duper thumbup.gif meduoliškiausi iš visų, forma fifty fifty biggrin.gif bet labai jau meduoliškai viskas gavos bigsmile.gif ryt dvigubą normą dar padarysiu bigsmile.gif šiemet irgi saldžios dovanėlės pas mumi smile.gif

QUOTE(Aneri @ 2008 12 15, 00:05)
Labas vakaras kepejeles 4u.gif
Labai cia viskas pas jus skanu ir grazu wub.gif
nusprendziau siais metai iskept Kaledini pyraga. Iskepiau, padejau, o dabar iskilo abejoniu  doh.gif  Sakykit prasau, kas kepe, ar jis turejo iskilti kepant? ar ne? nes mano praktiskai toks pat ir liko, koki idejau i orkaite ax.gif  Ar taip turejo buti? ar ne g.gif

man irgi nepakilo ax.gif na vos vos, bet juk nesideda jokie tai keliamieji reikalai biggrin.gif manau neturi labai jau iškilti ax.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Aš irgi su klausimu čia apie meduoliukus ax.gif
vakar tešlą pasidariau, šiandien jau kepsiu ax.gif pirmą kartą tokius darysiu tongue.gif

tai man klausimas iškilo, o kaip yra su jų skoniu kai pastovi, ar glaisto skonis nepasikeičia? g.gif
nebūna kaip pasenęs blush2.gif

gal sakau reikia išsikepti, sudėti į indą, palaikyti iki Kalėdų ir tik tada išsitraukus papuošti g.gif ax.gif
Atsakyti
Ir aš kepiau sausainiukus, tik man jie miltuoti gavosi. Kočiojant biški lipo prie stalo ir kučėlo- tai matyt biški persistengiau su miltais blink.gif Ką dabar daryti, gal pavyks juos apvalyti, kad nebbūtų tokie apsimiltavę g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyna @ 2008 12 15, 09:18)
Ir aš kepiau sausainiukus, tik man jie miltuoti gavosi. Kočiojant biški lipo prie stalo ir kučėlo- tai matyt biški persistengiau su miltais blink.gif Ką dabar daryti, gal pavyks juos apvalyti, kad nebbūtų tokie apsimiltavę g.gif

Turi kosmetini sepeteli ( skruostam pudruoti )????? va su juo ir nuvalysi mirksiukas.gif

Ta glazura skonio nepakeicia , tik kieta buna ( man tai skaniau kieta ax.gif )
Atsakyti
As irgi prisikepiau vakar meduoliu ax.gif . Buvau issigandusi, kad glazura nesustings, bet palikau per nakti ir sustingo. Dabar iskilo klausimas, kur juos sudeti? Anksciau esu kazkur skaiciusi, kad reikia sudeti i kartonine dezute, kad cirkuliuotu oras, o cia paskaiciau, kad i sandaru inda. Kaip reikia is tikruju g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Renatelem @ 2008 12 15, 10:15)
As irgi prisikepiau vakar meduoliu ax.gif . Buvau issigandusi, kad glazura nesustings, bet palikau per nakti ir sustingo. Dabar iskilo klausimas, kur juos sudeti? Anksciau esu kazkur skaiciusi, kad reikia sudeti i kartonine dezute, kad cirkuliuotu oras, o cia paskaiciau, kad i sandaru inda. Kaip reikia is tikruju g.gif ?

as tai susiradau didele moline puodyne ir i ja sudesiu g.gif
bet cia foto kiek ziurejau, tai ir plastmasinese dezutese laiko, tai gal irgi galima? g.gif
Atsakyti
Geriausia laikyti metalineje uzdengiamoje dezuteje. Buna tokiu pirkti su sausainiais. Bet jei nera metalines, tinka ir plastikine. Bet geriausia, kai ji sandariai uzsidaro - minkstesni ir kvapesni meduoliai buna. Taciau nieko blogo net ir nesandariai laikant nenutinka.
Atsakyti
QUOTE(Monika_150 @ 2008 12 14, 13:51)
Tiksliai del zmogeliuko formeles nezinau,bet akropolio maximoj maciau kad yra formeliu,tik gaila,kad tada nenusipirkau. Dabar nerandu isvis jokiu...  verysad.gif

Aš žmogeliuką kartu su kitomis fogūrėlėmis (rinkinuku) pirkau Megos Rimi. Kainavo gal 5 ar 6 lt, formelės nenidukės, bet geriau nei nieko biggrin.gif Su trafaretu aš kantrybės neturėčiau.. kiekvieną apipjaustinet.. O jei dar meduolių šimtais reikia prikept blink.gif biggrin.gif

QUOTE(Krishtole @ 2008 12 14, 16:51)
Iš tikrųjų keista, kad sausainių formelės šiais laikais patapo deficitu. Ilgai ieškojau jų. Radau Žirmūnų Hiper Rimi.
Ši informacija aktuali toms, kurios gyvena Vilniuje, tačiau, manau, formelių turėtų atvežti ir į kitų miestų Rimi`us.
Rinkinyje yra žvaigždutė, mėnulis, apskritimas, gėlytė, širdutė, eglutė ir žmogėnas.

Va va, maniškiai tokie patys drinks_cheers.gif Reiškia, ir į Kauną atvežtos jau mirksiukas.gif

Tai va.. Vakar buvo didžioji diena - visą mielą dieną sėdėjau su dantų krapštukais rankose ir paišaliojau savo meduolius rolleyes.gif Pasinaudojau čia gautu patarimu ir nusipirkau "Saldžiuose majuose" spalvoto cukraus - raudono, žalio ir mėlyno. Bet yra ir kitokių spalvų, tik kažkokios neryškios jos. Šiaip viskas puiku, tik nesugebėjau aš to cukraus ištirpdint su baltymu plakdama, tai gavos glajaus tokia konsistencija.. hm.. tarkim, nelabai lotuliukas.gif Bet vis tiek apipiešiau, šiandien pažiūrėjau, kad visai pusę velnio.. Geriau nei vien balti ax.gif
Atsakyti