QUOTE(Monika_150 @ 2008 12 14, 13:51)
Tiksliai del zmogeliuko formeles nezinau,bet akropolio maximoj maciau kad yra formeliu,tik gaila,kad tada nenusipirkau. Dabar nerandu isvis jokiu...
Aš žmogeliuką kartu su kitomis fogūrėlėmis (rinkinuku) pirkau Megos Rimi. Kainavo gal 5 ar 6 lt, formelės nenidukės, bet geriau nei nieko
Su trafaretu aš kantrybės neturėčiau.. kiekvieną apipjaustinet.. O jei dar meduolių šimtais reikia prikept
QUOTE(Krishtole @ 2008 12 14, 16:51)
Iš tikrųjų keista, kad sausainių formelės šiais laikais patapo deficitu. Ilgai ieškojau jų. Radau Žirmūnų Hiper Rimi.
Ši informacija aktuali toms, kurios gyvena Vilniuje, tačiau, manau, formelių turėtų atvežti ir į kitų miestų Rimi`us.
Rinkinyje yra žvaigždutė, mėnulis, apskritimas, gėlytė, širdutė, eglutė ir žmogėnas.
Va va, maniškiai tokie patys
Reiškia, ir į Kauną atvežtos jau
Tai va.. Vakar buvo didžioji diena - visą mielą dieną sėdėjau su dantų krapštukais rankose ir paišaliojau savo meduolius
Pasinaudojau čia gautu patarimu ir nusipirkau "Saldžiuose majuose" spalvoto cukraus - raudono, žalio ir mėlyno. Bet yra ir kitokių spalvų, tik kažkokios neryškios jos. Šiaip viskas puiku, tik nesugebėjau aš to cukraus ištirpdint su baltymu plakdama, tai gavos glajaus tokia konsistencija.. hm.. tarkim, nelabai
Bet vis tiek apipiešiau, šiandien pažiūrėjau, kad visai pusę velnio.. Geriau nei vien balti