Na man tai tas namukas visai nekreivas viskas taip skaniai atrodo Gaila siandien neradau formeliu meduoliam jau buciau kepus. Reiks dar kur kitur paieskot
QUOTE(mot99 @ 2008 12 13, 17:00)
Na pirmas blynas toks susviles gavosi, bet jau pasirasiau pastabas,ka kitais metais reikia kitaip daryti. Pirmiausia, tai zymiai sumazinti pati namuka.... Didziulis jis man gavosi. Keisti fasona.
Si karta norejom numarginti toki "Jonuko ir Grytutes" stiliaus, bet irgi dar reiketu pakeitimus daryti. Vienok, kitais metais jei kepsim, tai zymiai tobulinsim. Na ir aisku, vaikai bus jau su patirtim, tai kreivumynu bus maziau....
Si karta norejom numarginti toki "Jonuko ir Grytutes" stiliaus, bet irgi dar reiketu pakeitimus daryti. Vienok, kitais metais jei kepsim, tai zymiai tobulinsim. Na ir aisku, vaikai bus jau su patirtim, tai kreivumynu bus maziau....
Pagal kurį receptą meduoliukai kepti? labai jau skaniai atrodo
Na mes jau iškepėme sausainukų, ruošiamės puošti. Su kuo užtepate glajų, jei neturite konditerinio švirkšto?
[quote=mot99,2008 12 13, 19:00]
Na pirmas blynas toks susviles gavosi, bet jau pasirasiau pastabas,ka kitais metais reikia kitaip daryti. Pirmiausia, tai zymiai sumazinti pati namuka.... Didziulis jis man gavosi. Keisti fasona.
nu jau kaip gražu, labai labai gražu nieko čia tobulint nei nereikia
Kaip aš laukiu , kada mano pupa man padės kepti visokias Kaledines grožybes, nes dabar tai tik padeda virtuve apverst aukštyn kojom
Na pirmas blynas toks susviles gavosi, bet jau pasirasiau pastabas,ka kitais metais reikia kitaip daryti. Pirmiausia, tai zymiai sumazinti pati namuka.... Didziulis jis man gavosi. Keisti fasona.
nu jau kaip gražu, labai labai gražu nieko čia tobulint nei nereikia
Kaip aš laukiu , kada mano pupa man padės kepti visokias Kaledines grožybes, nes dabar tai tik padeda virtuve apverst aukštyn kojom
QUOTE(vaivaj @ 2008 12 13, 17:44)
Na mes jau iškepėme sausainukų, ruošiamės puošti. Su kuo užtepate glajų, jei neturite konditerinio švirkšto?
Keli puslapiai atgal buvo aprašyta, kaip iš kepimo popieriaus susisukti tutelę, prakirpti mažytę skylutę ir taip puošti meduoliukus Aš asmeniškai taip nebandžiau
QUOTE(Vaivaiva @ 2008 12 13, 17:47)
Keli puslapiai atgal buvo aprašyta, kaip iš kepimo popieriaus susisukti tutelę, prakirpti mažytę skylutę ir taip puošti meduoliukus Aš asmeniškai taip nebandžiau
Dar buvo parasius kazkuri,kad lyg su med. svirkstu puosia.. Bet as tiksliai nepamenu
na,mergaitės,ir grožybių prikepėt jaučiasi,kad Kalėdos jau arti
witalyli, papalike, mot99, mikepukuotukas, jūsų kepiniai nuostabūs.
witalyli, papalike, mot99, mikepukuotukas, jūsų kepiniai nuostabūs.
QUOTE(Vaivaiva @ 2008 12 13, 18:23)
Kiek grožybių prikepėt
O aš šiandien pagaliau gavau žmogeliuko formelę, tai laiminga laiminga dabar sėdžiu, Kalėdų laukiu
O aš šiandien pagaliau gavau žmogeliuko formelę, tai laiminga laiminga dabar sėdžiu, Kalėdų laukiu
ir kur radai pirkti zmogeliuko formele? didele jinai? As tik maciau rinkiniuose, bet tokia mazyte, o as noriu didelio zmogeliuko as tai bandysiu ispjauti zmogeliuko forma pati, radau keleta super nuotraukyciu, kol kas ideja atrodo gera, o vat kaip praktiskai eisis igyventinti
QUOTE(Luella @ 2008 12 13, 19:33)
as tai bandysiu ispjauti zmogeliuko forma pati, radau keleta super nuotraukyciu, kol kas ideja atrodo gera, o vat kaip praktiskai eisis igyventinti
Gausis tikrai Tik darbo daugiau, kol su peiliu aplink išpjauni.
Aš jau baigiau pakuot visus kepinius Pusę dienos užtrukau, tai gerai, kad nepasilikau paskutinėm dienom
QUOTE(Luella @ 2008 12 13, 18:33)
ir kur radai pirkti zmogeliuko formele? didele jinai? As tik maciau rinkiniuose, bet tokia mazyte, o as noriu didelio zmogeliuko as tai bandysiu ispjauti zmogeliuko forma pati, radau keleta super nuotraukyciu, kol kas ideja atrodo gera, o vat kaip praktiskai eisis igyventinti
Rimi radau, rinkinuke ji buvo, nedidelė, bet vistiek patenkinta
gal gali imesti tas keleta foto, pagal kurias darysi? Susigundziau
Aš vakar kepiau tą kalėdinį pyragą, kur reikia laikyt . Tai man jis iškepė per valandą , jei būčiau ilgiau kepus tai būtų sudegęs. Bet kepiau didelej formoj, tai jis nebuvo storas, tai gal dėl to taip greit iškepė. Ir man jis nesigavo "šlapias", nežinau , gal ką ne taip padariau. Kas kepėt, ar jis buvo šlapias? O gal jis laikant kažkiek padrėksta? . Žodžiu, kai atvėso jis, dar sulaisčiau brendžiu ( nes jau jis man atrodė ne tik ne šlapias, bet gal ir kietas dar ), suvyniojau į foliją ir padėjau i spintelę.
QUOTE(Bjjanka @ 2008 12 13, 19:48)
Aš vakar kepiau tą kalėdinį pyragą, kur reikia laikyt . Tai man jis iškepė per valandą , jei būčiau ilgiau kepus tai būtų sudegęs. Bet kepiau didelej formoj, tai jis nebuvo storas, tai gal dėl to taip greit iškepė. Ir man jis nesigavo "šlapias", nežinau , gal ką ne taip padariau. Kas kepėt, ar jis buvo šlapias? O gal jis laikant kažkiek padrėksta? . Žodžiu, kai atvėso jis, dar sulaisčiau brendžiu ( nes jau jis man atrodė ne tik ne šlapias, bet gal ir kietas dar ), suvyniojau į foliją ir padėjau i spintelę.
Jis turetu nuo vaisiu sudrekt.