Šiąnakt kepiau vienuolyno ragelius
http://public.fotki....ausainukai.html Nugi pasaka, ne sausainiai
Dėjau ne vien lazdyno ir migdolus o mišinį riešutų, tik parankiojau, kad būtų tokių daugiau. Pakepinau keptuvėj, nulupau žieveles. Neturiu su kuo sumalt, tai dėjau sveikus, tik suskaldžiau rankšluosčiu uždengus plaktuku, tai gavosi dalis "miltų" ir dalis stambesnių gabaliukų. Toliau viską dariau pagal receptą. Puikus skonis - lengvučiai, trapūs
Ir dar, ta proga, kad užsimaišiau glajų imbieriniam sausainukam(pipiriniam, sakyčiau, gal dabar labiau, nes pipirų sknonis pasirodė - na, pikantiški tokie labai jau, nežinau, ar kitiem taip patiktų
) ir pagaliau pavyko man padaryt jį reikiamo tirštumo ir nutaikyt patogią tūtelę pasidaryt,- plastinę operaciją teko iškęst ir vargšam meduoliam, kurie nelabai vykę buvo, nes per skystą glajų pirmai padariau iš to neįgudimo ir, kaip cipcukas minėjo, linijos ištęžta tuomet. Taigi maišydamos glajų geriau iškart dėkit mažiau baltymo jeigu bus tikrai per kieta įdėsit dar