Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

Na, nugąsdinot jūs čia dėl to pyrago unsure.gif išvyniojai šiandien prapjoviau - nugi nieko, tik drėgnesni - matyt sultys eina iš vaisių (dėl visa ko gal dėt juos į šaldytuvą, nes kambary pas mane gal 23 laipsniai g.gif ). Kitas iš vis gražuolis, kur kietesnis gavosi bigsmile.gif Abu visai skirtingo skonio, vis tik man skanesnis tas, kuriam nėra greipfrutų g.gif keistą prieskonį jie priduoda, nors nekepti tai man skanūs jie... o vat papajos tai labai tinka - saldumas toks, kokio reikia ax.gif bet toooks jau koncentruotas - kąsnelį atsikandi ir apsąla širdis bigsmile.gif Apskritai, šitas pyragas šių metų atradimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 12, 22:14)
Oj nejuokink lotuliukas.gif isivaizduoju ta vaizdeli , bet mergaiciu darbo labai gaila  unsure.gif ir kepa jis velniskai ilgai , kiek elektros ar duju isnaudota  doh.gif ....na pades saltai ir viskas bus okei  thumbup.gif

Aisku gaila darbo... kiek pastangu..o dar tas laukimas... man tai nervai pakriktu. Tada nei valerijonas nepadetu... as silpnu nervu zmogus unsure.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 12 gruodžio 2008 - 22:18
O man kaip tik skanesnis tas, kur citrina daugiau jauciasi ir citrinos zievele, kur plonai nutarkavau, kur daug finiku, man per saldus g.gif
Zodziu, skonio reikalas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2008 12 12, 22:19)
O man kaip tik skanesnis tas, kur citrina daugiau jauciasi ir citrinos zievele, kur plonai nutarkavau, kur daug finiku, man per saldus g.gif
Zodziu, skonio reikalas biggrin.gif

Man anyta vis sakydavo, ar nenori finiku. Galvoju kas tie finikai lotuliukas.gif o ten berods datules? As jas labai megstu wub.gif blin, reikejo ir man kept ta pyraga g.gif ale krize, reikia taupyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 12, 22:21)
Man anyta vis sakydavo, ar nenori finiku. Galvoju kas tie finikai  lotuliukas.gif o ten berods datules? As jas labai megstu  wub.gif blin, reikejo ir man kept ta pyraga  g.gif ale krize, reikia taupyt  lotuliukas.gif

O as kaip tik galvojau, kaip kitaip juos pavadinti ir uzstrugo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 12, 22:17)
Aisku gaila darbo... kiek pastangu..o dar tas laukimas... man tai nervai pakriktu. Tada nei valerijonas nepadetu... as silpnu nervu zmogus  unsure.gif user posted image

user posted imagesakes , ir vel ta ziurke user posted image,negaliu apsisiusiosiu is juoko user posted image
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 12, 22:41)
user posted imagesakes , ir vel ta ziurke user posted image,negaliu apsisiusiosiu is juoko user posted image

Ale paskaitykit, ka Jums atsiunciau i AZ, ten galima ne tik apsisiusiot, bet ir... user posted image
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 12, 23:41)

Sujuokinot su tuo savo juoku hihihi.gif
Seniai skaitau jūsų temas apie saldumynus ir bandžaiu jau ne vieną receptą tik man taip liuks nesigauna schmoll.gif o vat meduoliukai tai liuks labai skanūs ...tik niekad nemaniau,kadjuos puošti aukštasis pilotažas pasižiūrint tai labai lengva, nu man gavosi visiškas š...... su puošimu ,bet skonis nuo to nenukentėjo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(witalyli @ 2008 12 12, 22:52)
Sujuokinot su tuo savo juoku  hihihi.gif
Seniai skaitau jūsų temas apie saldumynus ir bandžaiu jau ne vieną receptą tik man taip liuks nesigauna  schmoll.gif  o vat meduoliukai tai liuks labai skanūs ...tik niekad nemaniau,kadjuos puošti aukštasis pilotažas pasižiūrint tai labai  lengva, nu man gavosi visiškas š...... su puošimu ,bet skonis nuo to nenukentėjo  thumbup.gif

O unsure.gif kas tau nesigavo ? glajus ?
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 12, 22:59)
unsure.gif kas tau nesigavo ? glajus ?

man iškepti irgi išėjo, o puošti tai schmoll.gif ranka ne ta, reikia kad gal įprastų g.gif man tokie nevykę buvo lotuliukas.gif bet jau suvalgėm lotuliukas.gif
Atsakyti
čia yra kalėdinio namuko receptas su nuotraukom ir detaliu aprašymu, kaip tą namuką sulipdyti (tik anglų k.) - mačiau jau ankstesnėj temoj viena mamytė buvo įdėjusi receptuką net su brėžiniais, bet nebuvo foto. Čia man ypač patiko puošyba rolleyes.gif

user posted image

o čia - traukinukas, aukštojo pilotažo mėgėjoms biggrin.gif

user posted image

traukinuko dalių brėžiniai
tešlos receptas
glajaus receptas
garvežiukas
vagonėliai
paskutinis vagonėlis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bahama mama: 13 gruodžio 2008 - 01:43
QUOTE(Raseliuke @ 2008 12 13, 00:46)
man iškepti irgi išėjo, o puošti tai  schmoll.gif  ranka ne ta, reikia kad gal  įprastų  g.gif  man tokie nevykę buvo  lotuliukas.gif  bet jau suvalgėm lotuliukas.gif

Raseliuke nono.gif , o parodyti nereikia? rolleyes.gif ot kokios ....svarbu suvalgyti lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti