Na, nugąsdinot jūs čia dėl to pyrago išvyniojai šiandien prapjoviau - nugi nieko, tik drėgnesni - matyt sultys eina iš vaisių (dėl visa ko gal dėt juos į šaldytuvą, nes kambary pas mane gal 23 laipsniai ). Kitas iš vis gražuolis, kur kietesnis gavosi Abu visai skirtingo skonio, vis tik man skanesnis tas, kuriam nėra greipfrutų keistą prieskonį jie priduoda, nors nekepti tai man skanūs jie... o vat papajos tai labai tinka - saldumas toks, kokio reikia bet toooks jau koncentruotas - kąsnelį atsikandi ir apsąla širdis Apskritai, šitas pyragas šių metų atradimas
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 12, 22:14)
Oj nejuokink isivaizduoju ta vaizdeli , bet mergaiciu darbo labai gaila ir kepa jis velniskai ilgai , kiek elektros ar duju isnaudota ....na pades saltai ir viskas bus okei
Aisku gaila darbo... kiek pastangu..o dar tas laukimas... man tai nervai pakriktu. Tada nei valerijonas nepadetu... as silpnu nervu zmogus
O man kaip tik skanesnis tas, kur citrina daugiau jauciasi ir citrinos zievele, kur plonai nutarkavau, kur daug finiku, man per saldus
Zodziu, skonio reikalas
Zodziu, skonio reikalas
QUOTE(laurindre @ 2008 12 12, 22:19)
O man kaip tik skanesnis tas, kur citrina daugiau jauciasi ir citrinos zievele, kur plonai nutarkavau, kur daug finiku, man per saldus
Zodziu, skonio reikalas
Zodziu, skonio reikalas
Man anyta vis sakydavo, ar nenori finiku. Galvoju kas tie finikai o ten berods datules? As jas labai megstu blin, reikejo ir man kept ta pyraga ale krize, reikia taupyt
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 12, 22:21)
Man anyta vis sakydavo, ar nenori finiku. Galvoju kas tie finikai o ten berods datules? As jas labai megstu blin, reikejo ir man kept ta pyraga ale krize, reikia taupyt
O as kaip tik galvojau, kaip kitaip juos pavadinti ir uzstrugo
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 12, 22:17)
Aisku gaila darbo... kiek pastangu..o dar tas laukimas... man tai nervai pakriktu. Tada nei valerijonas nepadetu... as silpnu nervu zmogus
sakes , ir vel ta ziurke ,negaliu apsisiusiosiu is juoko
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 12, 22:41)
Ale paskaitykit, ka Jums atsiunciau i AZ, ten galima ne tik apsisiusiot, bet ir...
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 12, 23:41)
Sujuokinot su tuo savo juoku
Seniai skaitau jūsų temas apie saldumynus ir bandžaiu jau ne vieną receptą tik man taip liuks nesigauna o vat meduoliukai tai liuks labai skanūs ...tik niekad nemaniau,kadjuos puošti aukštasis pilotažas pasižiūrint tai labai lengva, nu man gavosi visiškas š...... su puošimu ,bet skonis nuo to nenukentėjo
QUOTE(witalyli @ 2008 12 12, 22:52)
Sujuokinot su tuo savo juoku
Seniai skaitau jūsų temas apie saldumynus ir bandžaiu jau ne vieną receptą tik man taip liuks nesigauna o vat meduoliukai tai liuks labai skanūs ...tik niekad nemaniau,kadjuos puošti aukštasis pilotažas pasižiūrint tai labai lengva, nu man gavosi visiškas š...... su puošimu ,bet skonis nuo to nenukentėjo
Seniai skaitau jūsų temas apie saldumynus ir bandžaiu jau ne vieną receptą tik man taip liuks nesigauna o vat meduoliukai tai liuks labai skanūs ...tik niekad nemaniau,kadjuos puošti aukštasis pilotažas pasižiūrint tai labai lengva, nu man gavosi visiškas š...... su puošimu ,bet skonis nuo to nenukentėjo
O kas tau nesigavo ? glajus ?
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 12, 22:59)
O kas tau nesigavo ? glajus ?
man iškepti irgi išėjo, o puošti tai ranka ne ta, reikia kad gal įprastų man tokie nevykę buvo bet jau suvalgėm
čia yra kalėdinio namuko receptas su nuotraukom ir detaliu aprašymu, kaip tą namuką sulipdyti (tik anglų k.) - mačiau jau ankstesnėj temoj viena mamytė buvo įdėjusi receptuką net su brėžiniais, bet nebuvo foto. Čia man ypač patiko puošyba
o čia - traukinukas, aukštojo pilotažo mėgėjoms
traukinuko dalių brėžiniai
tešlos receptas
glajaus receptas
garvežiukas
vagonėliai
paskutinis vagonėlis
o čia - traukinukas, aukštojo pilotažo mėgėjoms
traukinuko dalių brėžiniai
tešlos receptas
glajaus receptas
garvežiukas
vagonėliai
paskutinis vagonėlis
QUOTE(Raseliuke @ 2008 12 13, 00:46)
man iškepti irgi išėjo, o puošti tai ranka ne ta, reikia kad gal įprastų man tokie nevykę buvo bet jau suvalgėm
Raseliuke , o parodyti nereikia? ot kokios ....svarbu suvalgyti