Artėja šventės, tad dalinkimės toliau skanėstų receptais
1 tema
2 tema
Meduoliukai:
Pagal bea
Pagal Owly
Pagal Askulia
Pagal Cipciuka
Glajai meduoliams
Japoniškas aguonų - obuolių pyragas
Kalėdinis pyragas
Kalėdinis namukas
Šiltų Jums švenčių!
Aciu uz nauja tema
Prisijungiu bekepdama meduoliukus pagal cypciuko recepta
Prisijungiu bekepdama meduoliukus pagal cypciuko recepta
QUOTE(Emili.. @ 2008 12 10, 15:38)
O kokius prieskonius dedi? Drauge sake, kad buna pirkti kazkokio jau paruosto prieskoninio misinio, bet as niekad pas mus nemaciau
Ieskau namuko cia kazkurios, bet nerandu to, kurio noriu. Ten kur buvo su atidarytom durelem noriu ikelt i pradine zinute, bet nerandu
Aš neseniai kepiau meduoliukus, bet dabar galvoju kaip juos reikia laikyti, kad iki Kalėdų nesugestų? Ar reikia sandariai maišelyje? Ar visgi reikia palikti taip kad patektų ir oro?
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 10, 16:44)
O kokius prieskonius dedi? Drauge sake, kad buna pirkti kazkokio jau paruosto prieskoninio misinio, bet as niekad pas mus nemaciau
Ieskau namuko cia kazkurios, bet nerandu to, kurio noriu. Ten kur buvo su atidarytom durelem noriu ikelt i pradine zinute, bet nerandu
Ieskau namuko cia kazkurios, bet nerandu to, kurio noriu. Ten kur buvo su atidarytom durelem noriu ikelt i pradine zinute, bet nerandu
As dejau kaledinio vyno prieskonius
QUOTE(holiwuda @ 2008 12 10, 15:49)
Aš neseniai kepiau meduoliukus, bet dabar galvoju kaip juos reikia laikyti, kad iki Kalėdų nesugestų? Ar reikia sandariai maišelyje? Ar visgi reikia palikti taip kad patektų ir oro?
Temoje " Sausainiu namukai " pries paskutinis puslapis
Prieskoniu misinuku dabar pardese su ziburiu nesurasi
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 10, 16:00)
Temoje " Sausainiu namukai " pries paskutinis puslapis
Prieskoniu misinuku dabar pardese su ziburiu nesurasi
Prieskoniu misinuku dabar pardese su ziburiu nesurasi
Drauge sake pirko berods kazkokioj prieskoniu parduotuvelej, itariu tai Vilniuje, nes ji is ten.
cipciuk tavo meduoliai labai grazus aciu uz recepta, butinai greitu metu bus isbandytas
tik man del cukraus neaisku truputi. reikia visus 150g pakaitinti ar 2saukstus? ir dar kaip ten ji kaitint?
tik man del cukraus neaisku truputi. reikia visus 150g pakaitinti ar 2saukstus? ir dar kaip ten ji kaitint?
As tai desiu visa rudaji cukru, nereiks gruzdint
QUOTE(gretoole @ 2008 12 10, 16:09)
cipciuk tavo meduoliai labai grazus aciu uz recepta, butinai greitu metu bus isbandytas
tik man del cukraus neaisku truputi. reikia visus 150g pakaitinti ar 2saukstus? ir dar kaip ten ji kaitint?
tik man del cukraus neaisku truputi. reikia visus 150g pakaitinti ar 2saukstus? ir dar kaip ten ji kaitint?
Padeginti tik 2 saukstus , pili i sausa ( be riebalu )keptuve ir kaitini , kol issilydo ir paruduoja , tik ilgai nedeginkit , nes paskui bus kartu , parudo - ir gana ,o likusi cukru - i tesla
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 10, 17:13)
As tai desiu visa rudaji cukru, nereiks gruzdint
o tai jei rudaji dedi nereikia kaitint?
man regis rudasis netoks saldus kaip baltasis gal tada jo det daugiau?
QUOTE(gretoole @ 2008 12 10, 16:23)
o tai jei rudaji dedi nereikia kaitint?
man regis rudasis netoks saldus kaip baltasis gal tada jo det daugiau?
man regis rudasis netoks saldus kaip baltasis gal tada jo det daugiau?
Merginossssssssss.....nepradekite eksperimentuoti , bu as uz pasekmes neatsakau , as tik zinau , kad jis brangesnis , o koks jo saldumas - nezinau negi sunku padeginti 2 minutes cukru ?