Įkraunama...
Įkraunama...

Bėrimas nėštumo metu

Sveikos,

mane irgi buvo isbere, kojas ir rankas, bet tokiais lopais, ne visas kojas ir rankas... ir labai nieztedavo. Gydytojas liepe tepti tepaliuku Psilo Balsam.
Is pradziu tas berimas tokiom lyg mazom puslytem budavo, bet kai pradedavau kasinetis, isdidedavo iki dideliu raudonu spuogu doh.gif
Atsakyti
siulyciau pas odos eit, bent jau as taip dariau smile.gif
Atsakyti
Sveikos, man 5 sav. išbėrė krūtis, kaklą, pilvuką, krūtinę tokiom rausvom dėmelėm, kurios po poros savaičių pradėjo niežėti, gydytoja nustatė - rožinę dedrvinę sad.gif gal kam yra ji buvusi nėštumo metu???
Atsakyti
QUOTE(Sugar Free @ 2009 12 29, 12:35)
Sveikos, man 5 sav. išbėrė krūtis, kaklą, pilvuką, krūtinę tokiom rausvom dėmelėm, kurios po poros savaičių pradėjo niežėti, gydytoja nustatė - rožinę dedrvinę sad.gif gal kam yra ji buvusi nėštumo metu???

Sveikos 4u.gif
Sveikinu tapus nestuke.gif
Man buvo berimai apie 5-6 sav. ,kurie labai niestedavo, bet praejo savaime ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kinrozyte @ 2009 12 29, 13:16)
Sveikos 4u.gif
Sveikinu tapus nestuke.gif
Man buvo berimai apie 5-6 sav. ,kurie labai niestedavo, bet praejo savaime ax.gif

ačiū labai smile.gif o kiek laiko trūko, kokio pobūdžio, kokiose vietose? aš šiek tiek nepasitikiu gydytojos diagnoze, nors ir labai profesionali blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sugar Free @ 2009 12 29, 14:28)
ačiū labai smile.gif o kiek laiko trūko, kokio pobūdžio, kokiose vietose? aš šiek tiek nepasitikiu gydytojos diagnoze, nors ir labai profesionali  blush2.gif

ant vidines slaunies puses, ant ranku,ant pilvo. tokie smulkus spuogeliai. vienoj vietoj gal kokie 3-5 vnt. ,juodai nestedavo. tu ploteliu nebuvo daug, kazkaip nekreipiau demesio, ir net nezinau kelinta savaite jie dingo g.gif
Atsakyti
Prikilo spuogelių rankų ir kojų tarpupirščiuose, bet tokių smulkučių, kad juos gali iziureti tik is arti, nes odos spalva nepakitusi, siryt pastebejau, kad ju atsirado jau ir ant visos rankos bei pilvo unsure.gif nesuprantu kas cia su tuo organizmu darosi, viskas streikuoja nestumo metu.. paskaiciau, kad cia kazkokia nesciuju egzema ar kazkas pan. ir praeis kai pagimdysiu, tik kad dar tik 23 savaite...
Atsakyti
apie 7sav. isbere krutine mazais spuogeleis lyg puslytem dar ir paspaudalioti sugebejau bet seip praejo niekuo netepant
Atsakyti
mane ir beria nugara ir veida, tai daugiau tai maziau , bere per abu nestumus , tik pagimdzius berimas isnyko . doh.gif
Atsakyti
As jau daugiau kaip 2 men vargstu su berimais, nes man juos ir niezti, tai ko tik netepu.. niekas nepadeda..... Ir gyd nieko negali patarti...
Atsakyti
keliu temą, gal žinote kokių liaudiškų metodų, nepavojingų ir nenuodingų leliukui biggrin.gif
Išbėrė tik nugarą, toks kaip nudilginimas, neniežti, bet lyg kaista ir raudona, slauda.
Galvojau praeis, nes niekam šiaip nesu alergiška, bet matau tik plečiasi, pas ginę už savaitės...
Gal tikrai mergaitė ax.gif su pirmu taip nebuvo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goodly: 22 balandžio 2010 - 13:54
QUOTE(goodly @ 2010 04 22, 12:53)
keliu temą, gal žinote kokių liaudiškų metodų, nepavojingų ir nenuodingų leliukui  biggrin.gif
Išbėrė tik nugarą, toks kaip nudilginimas, neniežti, bet lyg kaista ir raudona, slauda.
Galvojau praeis, nes niekam šiaip nesu alergiška, bet matau tik plečiasi, pas ginę už savaitės...
Gal tikrai mergaitė  ax.gif  su pirmu taip nebuvo  bigsmile.gif

Sveikute,
mano nestumas geras, tik va irgi pries koki menesi nugaroje juosmens dalyje pradejo niezeti, atsirado tokios demeles, kaip nudilginta, arba alergija atrode. Siek tie persimete nuo kasimosi ir i pilvo puse. Kartais uztepus kokiu losjonu ar medikamentu sumazedavo, ir vel stipriai atsinaujindavo. Tai visiems gydytojams rodziau, buvo israse ivairiu losjonu (eurax, Bio-Oil, Calamine losjona ir veliau kai niekas nepadejo stipresniu. Bet ir tas kandziojosi... nakti miegot neimanoma.
Tai dabar atradau vaistineje kuno krema firmos LA ROCHE_POSAY Lipicar Baume Ap. Skirtas sausai ir labai sausai odai. Ir dar po to tepu DRAPOLENE antiseptini kremuka. Tai sitie du tikrai padeda. Oda neissauseja, beveik nebeniesti smile.gif Tai kazkaip istempsiu iki nestumo pabaigos smile.gif
Papildyta:
P.S. gal ir mergaite smile.gif nes man pasake, kad mergaite bus smile.gif
Atsakyti