Man laukiantis antrosios atzalos, kazkur apie 24sav. isbere desines plastakos virsutine dali.
Net nezinau nuo ko... atrodo, nei su kokiais chemikalais dirbu, ir rankas pastoviai plaudavausi ir pan. Bet, zodziu, atsirado ir gana. Negana to, labai labai niezejo. Diena atrodo nieko, kenteti galima, bet naktim net nejusdavau, kaip nusikasydavau ta ranka. Ir nusikasiau taip, kad net ziureti buvo baisu, o i darba eiti reikejo, mano pareigybes tokios, kad pastoviai dirbu su zmonemis ir mano rankos pastoviai matomos, tai jau buvo geda.
Nezinojau nei ka daryti... ir spiritu tepiau, ir visokiais nekenksmingais tepaliukais, ir medetku, bei ramuneliu arbatose mirkiau, bet deja, man niekas nepadejo ir teko kreiptis i odos gydytoja. Pas gydytoja kai nuejau, paeme nuo rankos maza sasiuka, kad istirtu, jog nera kokio grybelio ir pan. Pasirodo, kad viskas tvarkoje, nieko nera, galbut cia taip kazkokia reakcija, nezinia i ka, kaip mane informavo gydytoja. Israse antibiotini tepaliuka Fucidin, kuris nekenkia, nes nepatenka i nesciosios organizma. Taigi, tepiau juo ir mirkiau medetkose, tai mazdaug, po poros savaiciu viskas stojo i savas vezes ir berimo neliko.
Bet va, dabar vel laukiuosi ir ziuriu man ta pati ranka vel paniezti ir mazi spuogeliai keli atsirade, tai nesuprantu kame cia reikalas. Bet tikiuosi, kad viskas tvarkoje, pamirkysiu arbatose ir galbut praeis.