Įkraunama...
Įkraunama...

Bėrimas nėštumo metu

QUOTE(spyglencija @ 2009 05 29, 11:55)
Radot ka gerti nestumo metu sultis ir aišku juk nenatūralias, geriau šviežių išsispauskit,tai tikrai maziau bers bigsmile.gif  Dabar dar berti gali ir nuo akcijiniu pomidoru rolleyes.gif  O mano berimas tai praeina,tai vel paastrėja ir niekaip nezinau nuo ko doh.gif

gyveni ir mokaisi.. rolleyes.gif juk pirma karta laukiuos, viskas nauja ir nepazystama.. doh.gif

user posted image
wub.gif
Atsakyti
o mano ranka isberta: raudonom kraujosruvom... zinok, nuo ko... doh.gif
Atsakyti
Niezhtintis berimas neshtumo metu, tai vienas ish shalutiniu reishkiniu. Jis nors ir nemalonus, bet nepavojingas nei mamoms, nei ju vaisiui. Medikai shi negalavima vadina niezhtinciaja papuline dilgeline- tai neshtumo beda, kuri paparastai po gimdymo pranyksta, o per kitus neshtumus nesikartoja. Daugumai moteru nieztinchioji papuline dilgeline atsiranda ant pilvo striju, kai kurioms busimoms mamoms, shlaunis, sedmenis, rankas.
Atsakyti
Man laukiantis antrosios atzalos, kazkur apie 24sav. isbere desines plastakos virsutine dali. doh.gif Net nezinau nuo ko... atrodo, nei su kokiais chemikalais dirbu, ir rankas pastoviai plaudavausi ir pan. Bet, zodziu, atsirado ir gana. Negana to, labai labai niezejo. Diena atrodo nieko, kenteti galima, bet naktim net nejusdavau, kaip nusikasydavau ta ranka. Ir nusikasiau taip, kad net ziureti buvo baisu, o i darba eiti reikejo, mano pareigybes tokios, kad pastoviai dirbu su zmonemis ir mano rankos pastoviai matomos, tai jau buvo geda. rolleyes.gif Nezinojau nei ka daryti... ir spiritu tepiau, ir visokiais nekenksmingais tepaliukais, ir medetku, bei ramuneliu arbatose mirkiau, bet deja, man niekas nepadejo ir teko kreiptis i odos gydytoja. Pas gydytoja kai nuejau, paeme nuo rankos maza sasiuka, kad istirtu, jog nera kokio grybelio ir pan. Pasirodo, kad viskas tvarkoje, nieko nera, galbut cia taip kazkokia reakcija, nezinia i ka, kaip mane informavo gydytoja. Israse antibiotini tepaliuka Fucidin, kuris nekenkia, nes nepatenka i nesciosios organizma. Taigi, tepiau juo ir mirkiau medetkose, tai mazdaug, po poros savaiciu viskas stojo i savas vezes ir berimo neliko. thumbup.gif
Bet va, dabar vel laukiuosi ir ziuriu man ta pati ranka vel paniezti ir mazi spuogeliai keli atsirade, tai nesuprantu kame cia reikalas. Bet tikiuosi, kad viskas tvarkoje, pamirkysiu arbatose ir galbut praeis. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekantisaule: 30 gegužės 2009 - 17:47
QUOTE(jurate.n. @ 2009 05 30, 16:32)
Niezhtintis berimas neshtumo metu, tai vienas ish shalutiniu reishkiniu. Jis nors ir nemalonus, bet nepavojingas nei mamoms, nei ju vaisiui. Medikai shi negalavima vadina niezhtinciaja papuline dilgeline- tai neshtumo beda, kuri paparastai po gimdymo pranyksta, o per kitus neshtumus nesikartoja. Daugumai moteru nieztinchioji papuline dilgeline atsiranda ant pilvo striju, kai kurioms busimoms mamoms, shlaunis, sedmenis, rankas.

na nezinau, bent jau man ir po gimdymo nepraejo, tai vis dar tesiasi doh.gif
Atsakyti
visa nestumo laika buvo isbertas veidas, po gimdymo susitvarke thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozenyte @ 2009 06 01, 19:30)

visa nestumo laika? doh.gif
niekada gyvenime neturejau tiek spuogeliu ant veido, o ant krutines ju isvis niekada nebudavo, o dabar... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozenyte @ 2009 06 01, 21:30)

nea, spuogeliu ant veido tikrai neturejau, schmoll.gif bet buvo pabertos rankos ir pilvo apacia doh.gif na, i nestumo pabaiga jau viskas tvarkosi pagaliau cool.gif thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Liinnuutte @ 2009 02 05, 14:03)
sakoma, kad jei laukies mergaites, tai meto demem, ir beria veida, is veido moterys buna tokios nesimpatiskos, tipo dukryte visa mamos grozi psisavina, kad butu graziausia, o berniukai to nedaro  rolleyes.gif  nu nzn cia tik prietaras, nes ne visom jis tinka  smile.gif

Oj tikrai ne, aš nešiodama mergaitę buvau kaip iš pieno plaukus biggrin.gif , jokio spuogelio ar dėmelės. dabar nežinau ko laukiu, bet oda žiauriai problematiška doh.gif nėštumo pradžioj išbėrė krūtinę, kojas, vėliau tie spuogai pavirto rausvomis šiurkščiomis dėmėmis. dabar lyg praėjo unsure.gif
Atsakyti
tai gal sikarta berniukas bus biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
mano oda ir puiki buvo, o susilaukiau mergytes, nors kiti del odos pranasavo berniuka smile.gif
Atsakyti
Mane irgi į neštumo pabaigą išbėrė ir labai niežti - ant odos raudonos vandeningos puslepės :(Stengiuosi nevartopti jokių vaistų, tikiuosi po gimdymo praeis doh.gif
Atsakyti