nusibodo kasytis nuejau pas daktarus ir ka arba elergija arba raudonoji dedervine,prirase vaistu,tepalo ir kremo ir ziuresim kaip bus kt savaite,Ziauru naktim nemiegu
sveikos
nezinau net ka daryt, bet mne beria ir beria anksciau jokiu bedu su isberimais netuirejau, nugaryte lygi grazi buvo, o dabar visa zaizdom nuejus tikiuos, kad po nestumo praeis
nezinau net ka daryt, bet mne beria ir beria anksciau jokiu bedu su isberimais netuirejau, nugaryte lygi grazi buvo, o dabar visa zaizdom nuejus tikiuos, kad po nestumo praeis
sveikutes
na mane taip pat pradejo berti, iki siol tokiu bedu neturejau. Rankas, kojas, pilva vakarais ypac niezti, bet tie spuogeliai tokie kaip puslytes gine sake, gal nuo vitaminu, bet as tuo labai jau abejoju
na mane taip pat pradejo berti, iki siol tokiu bedu neturejau. Rankas, kojas, pilva vakarais ypac niezti, bet tie spuogeliai tokie kaip puslytes gine sake, gal nuo vitaminu, bet as tuo labai jau abejoju
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 03 15, 18:57)
sveikos
mane irgi beria, su pirmu nestumu turejau atopini dermatita, sikart - vel isbere kojas, bet taip baisiai raudonai-melynai, lyg buciau gerai primusta ar nuplakta. O jau niezti siaubingai .
Jau 2 kartus buvau pas dermatologe Kairiukscio g. Pirmaji karta prirase vaistu nuo niezu ir dar antibiotinio tepalo, nes atrode, lyg kokie niezai butu. Bet kai nepadejo, dar daugiau - berimai ant koju dar labiau issiplete, atsiraso berimu ant riesu
Tai daktare pasikviete skyriaus vedeja Lapinskaite, apziurejo nuodugniai, o kai suzinojo, kad slapime rado bilirubino ir dar kazkokio (daba tiksliai neatismenu pavadinimo) kepenu fermento, tai kompleksiskai viska ivertinusios nusprende, kad tai taip vadinamoji "nieztincioji nesciuju dermatoze" del kepenu funkcijos pablogejimo nestumo metu ir turetu praeiti pagimdzius.
Tai man jokiu vaistu neprirase, bet liepe nusipirkti prausimosi aliejaus (t. y. oda prausti riebiai, jokiu budu ne muilu) ir juo praustis. O po prausimosi drekinti ir butinai riebinti (butinai ir riebinti, nes tik drekinant dar labiau issauseja, susilpneja naturalus odos gabejimas drekintis..) net kelis kartus per diena Ir be didelio reikalo nesiprausti po karstu vandeniu po keliskart per diena - t y. bepersistengti su svarinimosi procedurom..
Ir zinot ka - padeda.. Aisku, tos priemones nepigios, bet is tikruju, galima oda po prausimosi semenu ar kitu aliejumi pasitepti, tikrai - ir pigiau, ir labai veiksminga. O vat prausimosi alieju "A-derma" pirkau. Nenoriu jokiu busu reklamuoti butent sito, turetu buti ir kitu ne maziau geru ir gal net pigesniu.
Ir jokiu budu, kaip cia rase paciam pirmajam puslapelyje viena mamyte - negalima tepti spiritu isbertos odos . Juk dar labiau nusausina ir dar labiau paskui niezti.
Papasakosiu kaip man buvo: pries 2 sav toks isvis nesusipratimas ivyko-ISBERE 1 koja ir viena ranka, ir niestejo... Gulejau 3 dienas ligoninej. Gydytoja sako jei tau niesti, tai ir su lelium tas pats... Gerai, kad man tik alergija buvo ir nuo apelsinu(per akcija pirkau). Tai daktarai sako ko jau ko bet akcijiniu vaisiu niekada nepirkti, vat. Ir B grupes vitaminai lergizuoja, tai uzdraude bet kokius gerti. Kol kas.
va va, manau ir mane nuo ju pradejo berti...as ir jokiu vaisiu nebevalgau apart lietuvisku obuoliu.. man beria siuo metu tik ranka viena. o anksciau tai ir pilvuka gana daznai nieztedavo, ir abi rankytes...
gydytoja diagnozavo alergini dermatita, kurio gyvenime neturejau, bet nuramino sakydama, kad kartais taip buna nestumo metu. o jei ne, tai guldys ir stebes, bet pries tai reikia paciai ziuretis nuo ko beria, zinai, gal rasiu siulo gala pati, na ir radau...
ziuriu kuo toliau i nestumo gala, tuo maziau beria, tikiuosi, po gimdymo praeis visai
gydytoja diagnozavo alergini dermatita, kurio gyvenime neturejau, bet nuramino sakydama, kad kartais taip buna nestumo metu. o jei ne, tai guldys ir stebes, bet pries tai reikia paciai ziuretis nuo ko beria, zinai, gal rasiu siulo gala pati, na ir radau...
ziuriu kuo toliau i nestumo gala, tuo maziau beria, tikiuosi, po gimdymo praeis visai
man tai praejo greitai, ir svarbu nesikasyti, brudas tie vaisiai atvestiniai, bet kad norisi...
o as nestumo pradzioje neturejau jokiu problemu, bet prisiklausius bendradarbes sumaniau savo apvalejanti pilvuka palepinti vaikisku aliejumi (johnson and johnson). po keliu dienu vartojimo prasidejo niezejimas, raudoni spuogeliai.. buvo nepakenciama, niezejo ne tik pilva, bet ir rankas ir kojas.. buvo taip blogai, kad neiskentusi nuejau pas odos gydytoja. tai ji uzdraude naudoti johnson and johnson alieju, nes sake lietuvoje jis visiskas sudas, ir nutraukti nesciosioms skirtu vitavimu vartojima. ir ka jus galvojat? dabar nei vitaminu geriu (isskyrus kalci) nei kuom nors tepliojuosi ir JOKIU PROBLEMU..
as irgi esu alergiska. yra tyre kam, bet cia manau ne esminis dalykas, nes ka suvalgau ar kur pabunu kam as galeciau buti alergiska - nebutinai man kazkas darosi. taip kad as sitos sistemos nesuprantu man yra alergine sloga ir berimas. Visada naudojau Zyrtec tabletes. galima sakyti jas gerdavau kas antra diena. Nezinau kaip elgtis dabar, nuo kuno niezejimo galima nusisauti tiesiog!!!
Gydytoja nieko neleidzia gerti - nebent labai jau jeigu blogai. O is tokiu alergiju buna (tfu tfu tfu) isisvysto alergine stipri reakcija. Gal jums yra kas pasakes, gal koks kremas nuo berimo yra tinkantis, ? bet kiek zinau jie dazniausiai visis su hormonais. Nebent tada kaip sakau, reikia iseities ieskoti su kazkokiu tepaliuku jei koki nors galima naudoti, ir ieskoti i nosi purskalo, gal homeopatinio. Kosmaras su alergija man!
Prisiskaicau liaudisku budu kaip gydyti alergija, tai ka vaistinej gavau, o ka rinksiuosi kai prasides vasara.
Gydytoja nieko neleidzia gerti - nebent labai jau jeigu blogai. O is tokiu alergiju buna (tfu tfu tfu) isisvysto alergine stipri reakcija. Gal jums yra kas pasakes, gal koks kremas nuo berimo yra tinkantis, ? bet kiek zinau jie dazniausiai visis su hormonais. Nebent tada kaip sakau, reikia iseities ieskoti su kazkokiu tepaliuku jei koki nors galima naudoti, ir ieskoti i nosi purskalo, gal homeopatinio. Kosmaras su alergija man!
Prisiskaicau liaudisku budu kaip gydyti alergija, tai ka vaistinej gavau, o ka rinksiuosi kai prasides vasara.
QUOTE(pamesa @ 2009 04 16, 14:25)
ir nutraukti nesciosioms skirtu vitavimu vartojima. ir ka jus galvojat? dabar nei vitaminu geriu (isskyrus kalci) nei kuom nors tepliojuosi ir JOKIU PROBLEMU..
Tai tikriausiai ir man reikėtų nutraukti tuos vitaminus, nes tiek pradėjo spuogai kilti ant veido, kad jau baisu darosi
O kokius vitaminus panos jūs naudojot??