Įkraunama...
Įkraunama...

Bėrimas nėštumo metu

gal nuo maisto netinkamo isbere tave.
Atsakyti
Man pirmiausia isbere krutine,paskui veida,o po poros dienu visa kuna.Nuejau pas seimos gyd,pasake,kad medikamentine alergija,perdozuota folines rugsties.Tai nustojau gerti,ir nebeniezti,pradejo mazet spuogeliu,praeis,tik kazi ar vaikui nieko nepakenke unsure.gif
Atsakyti
Na, o kai beria jaunatviskais spuogais ir spuogeliais ant veido, krutines? Mane jie kamuoja nuo 15m. Bet dabar jau 24m. Per pirma nestumu nebuvo spuogu, tik po gimdymo baisiai atrodziau, kol nepradejau gerti kontraceptiniu. Na o dabar su antru nestumu 8 savaciu jau atrodau baisiai. Cia hormonai. Ydomu ar yra kokiu priemoniu tu spuogu atsikratyt, reiks laukt, kol pagimdysiu? doh.gif blink.gif
Atsakyti
Man niekada ant krutines ir nugaros nebuvo tiek spuogu kiek dabar..O veidas tai labai pagrazejo ir oda skaistesne, bet irgi kaip kuriom dienom..Bet va, krutine ir nugara nuseta tokiais raudonais spuogais ir jie grynai hormoniniai tokie unsure.gif net kompleksuoti del to pradejau g.gif
Atsakyti
bet čia visas jau antrame ar trečiame trimestre pradėjo berti , taip ? nes man tik 5-6 savaite. Ir vakar pastebėjau, kad pilvas išbertas smulkiais spuogeliais... velnias, kaip neramu !
Atsakyti
QUOTE(simpka @ 2011 12 01, 15:09)
bet čia visas jau antrame ar trečiame trimestre pradėjo berti , taip ? nes man tik 5-6 savaite. Ir vakar pastebėjau, kad pilvas išbertas smulkiais spuogeliais... velnias, kaip neramu !

jei neramu - reikia aplankyti dermatologa ar bent jau seimos gyd drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2011 12 01, 16:34)
jei neramu - reikia aplankyti dermatologa ar bent jau seimos gyd  drinks_cheers.gif

neramu labai, nors dar tik trečia diena, kai isberta, bet siaip tai nebus, vistiek kazkas ne taip.. tai siandien keliauju pas odos gydytoja..ziuresim, ka sakys unsure.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Penktadienį darausi testą, nes dar tik planuojam mažylį, tai tarkim yra tik mėnesio nėštumas ir mane vakar išbėrė! unsure.gif Nuėjau į tualetą vakare, pažiūriu į veidrodį, o! Veidas išbertas tais tipo inkštyriukais, ir krūtinė ir rankos ir pilvas, ant nugaros tik keli spuogeliai, o ant kojų irgi užmačiau, bet mane beria nuo peiliukų, kai kojas skutuosi..
Taigi, labai išsigandau, nes neįsivaizduoju kas čia man yra, išsitepliojau kamparo aliejumi, nes jokio kito spirito ar gydomo tepalo neturiu unsure.gif schmoll.gif Ką manot, kas man čia ? Nu aišku,gali būti kad ir nuo maisto, tarkim agurko, nes maža buvau jiems alergiška, arba nuo kremo, kuris man pasirodė nevisiškai riebus ir jį dar prisipyliau aliejaus doh.gif g.gif Ir vakare kai išsimaudau, suplaku ir tepuosi.. OMG dbr galvoju...
Atsakyti
Dar norėjau parašyti, kad ryte lyg ir nieko nebebuvo, o va dabar vakare nusimaudžiau, jau nesitepiau jokiais kremais, persipyliau kūną ramunėlių nuoviru ir vistiek matau, jog jau kalasi vėl po biškelį, taip gaunasi, kad tik vakarais mane puola. Nu blyn, būčiau LT lėkčiau iškart pas gyd., čia Švedijoj kol užsiregistruoji visa savaitę dar laukti reikia, kaži kas čia yra man.. g.gif Duok Dieve, kad laukčiausi! Viską iškęsčiau! heart.gif heart.gif heart.gif
Atsakyti
mane isbere 37 savaite nestumo.prasidejo nuo pilvo,tada rankas,kojas,nugara tik veidas liko neisbertas.buvo nustatytas nestuke.gif berimas kitaip PUPP sindromas,kuris dazniausiai pasireiskia nestumo pabaigoje.buvo ziauriai nesmagu,naktim negalejau miegoti,miegodavau su pirstinem.dave jie man priesalerginiu vaistu ir calmoline tirpalo,kuris cia airijoje labai populiarus.gimdymo metu berimas paastrejo,bet pagimdzius po savaites viskas isnyko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*didi* @ 2012 03 17, 02:28)
mane isbere 37 savaite nestumo.prasidejo nuo pilvo,tada rankas,kojas,nugara tik veidas liko neisbertas.buvo nustatytas  nestuke.gif berimas kitaip PUPP sindromas,kuris dazniausiai pasireiskia nestumo pabaigoje.buvo ziauriai nesmagu,naktim negalejau miegoti,miegodavau su pirstinem.dave jie man priesalerginiu vaistu ir calmoline tirpalo,kuris cia airijoje labai populiarus.gimdymo metu berimas paastrejo,bet pagimdzius po savaites viskas isnyko ax.gif

ooooo as ne viena tokia. db 27sav nestumo, as visa isberta. isbere mzdg pies men ir kaip ziauru doh.gif geriu chlorphenamine tabletytes ir tepuosi calmoline tirpaliuku..bet ka as zinau..nepasakysiu, kad lb padeda schmoll.gif
jum bent i pab isbere, o as kai pagalvoju, kad dar 3men tokiai isbertai kankintis, tai net verkt norisi frusty.gif
su pirmu nestumu nebuvo jokiu berimu, o db tai net nzn sleep.gif
db guosiuos tik tuo, kad po gimdymo turi praeti.. verysad.gif

p.s - kraujo tyrimai geri, kepenys irgi gerai veikia. kitaip sakant, man paaiskino taip, kad nesciosioms taip buna ir nesijaudinciau..
Papildyta:
QUOTE(secret_lover_ @ 2012 03 14, 11:43)
Labutis  4u.gif
Penktadienį darausi testą, nes dar tik planuojam mažylį, tai tarkim yra tik mėnesio nėštumas ir mane vakar išbėrė!  unsure.gif  Nuėjau į tualetą vakare, pažiūriu į veidrodį, o! Veidas išbertas tais tipo inkštyriukais, ir krūtinė ir rankos ir pilvas, ant nugaros tik keli spuogeliai, o ant kojų irgi užmačiau, bet mane beria nuo peiliukų, kai kojas skutuosi..
Taigi, labai išsigandau, nes neįsivaizduoju kas čia man yra, išsitepliojau kamparo aliejumi, nes jokio kito spirito ar gydomo tepalo neturiu  unsure.gif  schmoll.gif  Ką manot, kas man čia ? Nu aišku,gali būti kad ir nuo maisto, tarkim agurko, nes maža buvau jiems alergiška, arba nuo kremo, kuris man pasirodė nevisiškai riebus ir jį dar prisipyliau aliejaus  doh.gif  g.gif  Ir vakare kai išsimaudau, suplaku ir tepuosi.. OMG dbr galvoju...

siaip naudojant kamfara nestumo metu butina pasitarti su gydytoja kieek atsimenu, ten taip ir parasyta ant pakuotes ar farm.lapelyje. jei jau planuojat leliuka, tai patariu atidziau skaityti naudojimo instrukcijas.
o siaip is karto patariu pasitarti su gyd ar vaistiniku del berimu ir pns.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maukis2: 20 kovo 2012 - 12:29
labukas .a koks tavo MAUKIS berimas buvo?man dabar35 savaite,ir pradejo nuo koju bert tokie kaip uodu ikandimai ir niezti labai,nezinau ka daryt ,ar vaikui nekenkia toke berimai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo venera83: 18 balandžio 2012 - 22:14