Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pagyrų puodas - 3

Uhu smile.gif reik pasižiurėti smile.gif Man tas su pieva labai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 01 04, 13:50)
nelakuotas dar

dailus wub.gif tik mergaitė su karūna sėdi kažkur ore ax.gif

QUOTE(smufyte @ 2009 01 04, 16:06)
Truputį pasirodau:

labai labai vykę padėkliukai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif aš vis ieškau jų, bet niekur neužmatau doh.gif

grite wub.gif
Atsakyti
QUOTE(supersandryte @ 2009 01 04, 17:02)
dailus  wub.gif tik mergaitė su karūna sėdi kažkur ore  ax.gif

ji atlieka angeliuko vaidmenį, saugo iš viršaus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(supersandryte @ 2009 01 04, 16:02)
labai labai vykę padėkliukai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif aš vis ieškau jų, bet niekur neužmatau  doh.gif

Ačiū. Padėkliukai pirkti Jyske mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 01 04, 17:04)
ji atlieka angeliuko vaidmenį, saugo iš viršaus  bigsmile.gif

tai pripiešk sparnus mirksiukas.gif
arba sūpynę kokią kad ji jau sėdi 4u.gif
Atsakyti
Niekad nesipykau su sotile ji man labiausiai paklusta ir su fenu as ja pasokdinu kai reikia ir siaip bet viena galiu pasakyti jei reikia kad skilimai butu dideli tai negalima palikti labai ilgam jos dziuti, nes skilimai reteja. tai as kai sulaukiu pirmuju didziuju rieviu ir itrinu iskart ir dar uzpurskiu sintetiniu jis ir sustabdo ta pasikartojanti smulkinima toliau.

sotille
http://public.fotki....picture019.html

http://public.fotki....picture347.html

http://public.fotki....picture352.html
Papildyta:
Dar ka galiu patarti jei reikia klijuoti vientisa servetele ir matosi kad ji labai skysta, as visada palieku ne tik virsutini sluoksni bet ir dar viena kartu ir labai mazai skiedziu klijus (jei gera servetele savo klijus skiedziu 50ant 50) tada visai neblogai pavyksta ir tas serveteles issipletimas i sonus buna minimalus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingusia31: 04 sausio 2009 - 16:50
Ingusia, indelis duonai kuom įtrintas?
Sotiles aš šitaip šokdinti negaliu kol kas, ji mane šokdina lotuliukas.gif
Bet su vientisa servetėle nesipykstu biggrin.gif
Tirštesni klijai man irgi padeda tokiu atveju, o palikti antrą sluoksnį po apačia vieną kartą bandžiau (daugiau taip nebedarau) ir gavosi š... išdžiūvo ir pasirodė kad visas dalykas plėmais. na atrodo kur peršlapo kur neperšlapo. negelbėjo nei nulakavimas. Na raštas buvo toks nedėkingas ant balto fono motyvai smulkūs...
Atsakyti
Ot beda radai... jei vietomis neprisiklijuoja imi karsta oro srove fenuoti is arti ir prispaudi smile.gif tai pavyksta nes nulakavus karta ( nu negi neklijavai tapetu ir nezinai kaip su lygintuvu priklijuot?) nes karstis klijus privercia dirbti is naujo nu nebent toje vietoje jo isvis nepateko sausai smile.gif.

Visus dvikonponencius be isimties trinu tik aliejiniais dazais!!! SUPER niekada nepavede turiu daug spalvu aukso keliu atspalviu ir sidabro smile.gif.
Atsakyti
ne, čia ne bėda smile.gif ir prisiklijavęs jis buvo, tik atrodė taip. tas tarpsluoksnis kažkaip turbūt... nu nežinau kame buvo problema ax.gif
su lygintuvu tikrai nebandžius tapetų biggrin.gif
gal net atrasčiau kažkur tą nevykėlį, ot net įdomu būtų su lygintuvu prasieit biggrin.gif
Atsakyti
Nea servetele kiaurai persigerus klijais (skirtingai nei tapetas) todel jai lygintuvas netinka arba tik per koki sviestini popieriu lygintum bet zinok uztenka karstos dziovintuvo sroves is arti kad gerokai ikastu ir vsio smile.gif
Atsakyti
labai labai gražūs darbeliai naujametiniai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smufyte @ 2009 01 04, 16:06)

Kokie faini padekliukai... wub.gif thumbup.gif
Atsakyti